Şimdi Ara

Sevgilimin ev arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimin üni son sınıfta ve 5 yıldır okulundan kız arkadaşıyla aynı evde kalıyor

Son zamanlarda ne zaman oraya gitsem,evde hep değişik erkek var ve sorduğumda arkadaşımın yeni sevgilisi diyor

Sevgilime kirayı ben öderim,yeni bir eve taşın diyorum,son senem zaten gerek yok diyor

Bana bir takdim verin,sevgilimi o ortamdan nasıl çıkarabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Durum vahim olabilir dostum sen iyicene araştır kolaçan et ne karıştırıyor bunlar diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen böyle onu kabul etmeye devam et dostum yakında sana geri dönüşü acı olucak. Ne olursa olsun böyle bişeyin sağlıklı mantıklı bir açıklaması olamaz seviyor olsa adam akıllı sana nasıl davranması gerektiğini bilir. Aynı şeyi sen yapmış olsan o sana ne yapardı bunu sor kendine. Evinde farklı kızlar olsa ev arkadaşın olsa bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihnin bozuk senin. Ne var bunda yani azcık medeni olun medeni. Sevgilimle erkek arkadaşı kampa gideceklermiş, izin istediler benden. Sorun olmaz dedim gönderdim. Benim gibi ol, çomar, aktrolllar gibi olma.

• Terk etmezsen pısırıksın

• Merhabalar. Bahsettiğiniz durumun hiç bir normal tarafı yok, bu tür şeylere tolerans gösterip ağırlığınızı koymazsanız ilerde bana başlı yapıyorsun deyip sizden kolay bir şekilde ayrılabilir. Ve kaldığı evin parasını neden siz ödüyorsunuz?
    Not: Nickini görmeden yorum yaptım meğerse forumun trolüymüşsün. Selam ve dua ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 14 Eylül 2019; 3:24:2 >
  • C
    S
    B

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Zihnin bozuk senin. Ne var bunda yani azcık medeni olun medeni. Sevgilimle erkek arkadaşı kampa gideceklermiş, izin istediler benden. Sorun olmaz dedim gönderdim. Benim gibi ol, çomar, aktrolllar gibi olma.
    Sevgilin erkek değilse sıkıntı büyük.
  • Erkeğim ben. Sevgilim kız. Erkeklik demek onu sıkmak, kıskanmak değil özgür yaşamasını sağlamaktır.

Sende çomarlık seziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Zihnin bozuk senin. Ne var bunda yani azcık medeni olun medeni. Sevgilimle erkek arkadaşı kampa gideceklermiş, izin istediler benden. Sorun olmaz dedim gönderdim. Benim gibi ol, çomar, aktrolllar gibi olma.
    boynuzlar güzelmiş kardeş
  • Yorumlar dhnin seviyesini yine gözler önüne sermiş. Fırsatınız varsa daha çok birbirinizin evinde kalmaya/kaldırmaya çaba göster derim ben.

• her sorduğumda arkadaşımın yeni sevgilisi diyor

bune lan her hafta ayakkabı gibi yeni çift mi alıp geliyo eve? gerekirse sevgilimle aynı eve çıkarım onu orda bırakmam. buna göz yumuyorsan sende sıkıntı var demektir. diretirse kalmak için, yolları ayırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

her sorduğumda arkadaşımın yeni sevgilisi diyor

bune lan her hafta ayakkabı gibi yeni çift mi alıp geliyo eve? gerekirse sevgilimle aynı eve çıkarım onu orda bırakmam. buna göz yumuyorsan sende sıkıntı var demektir. diretirse kalmak için, yolları ayırın.
    Bende aynen böyle yapayım dedim,son senem diyor

5 yıldan beri aynı kızla kaldığından yeni ev istemiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.