< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 7 Kasım 2024; 10:3:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşımın Sevgilisinin Arkadaşı Benimle Görüşmek İstemiş
-
-
Git görüş abi naza çekme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer görüşürseniz neden psikoloji okuyor onu öğren.
Şimdiye kadar karşılaştığım, psikoloji okuyan kızların büyük çoğunluğu, kendi sorunlarını çözmek için bu bölümü seçmişti. Hiçbiri ile oturup doğru düzgün muhabbet edemedik, hep toksik, sevimsiz insanlardı.
-
Yeni ilişkim bitti bu nedenle bir süre kafamı toparlamak istiyorum.
Senin aklın hala ponçikte ne yaparsan yap ondan kopamiyosun umarım senaryo değildir sırf ponçik kıskansın diye bunları yazdığını düşünüyorum kanki
Hocam arkadaşlarım daha önceden de onunla küsken boşver onu, bu kız sana daha iyi gelir demişlerdi ben istememiştim.
Yani yeni bir konu değil.
Şu an istiyor muyum?
Pek değil yani kafamda çok fazla şey var. Bir süre dinlenmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 7 Kasım 2024; 10:26:32 >
İnanın hiç bir fikrim yok o konuda. Daha fazla toksik bir ilişki zaten kaldıramam.
Bir süre sonra belki olabilir şimdilik işim var toplantım var bilmem ne var diye geçiştiriyorum.
Ortak bir buluşma planlıyorlar.
Pilotluk mülakatı için şirket bi psikologla görüşmeye yollamıştı, kadının kocasına acıdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısın olsun baba. Bi bak helal süt emmişse evlen gitsin abi dünyaya kazık mı kalacaksın😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukGöksen -- 7 Kasım 2024; 10:39:26 >
Öyle benziyor bilmiyorum belki gider görüşürüm. Düzgün biriyse evlilik olabilir ama hemen çat ben senle evlenecem diye o moda girmek istemiyorum.
Çıkmaya başlarsam ilk 6 ay ve 1 yıl içinde ne yapıyor bu önemli benim için.
sakın bu işe bulaşma... sakın sakın... bu neye benzer biliyor musun? Eski hesabımın şifresini bulmamama yardımcı olur musun diye senden destek isteyen kıza benzer.. Arkadaşının sevgilisinin arkadaşının bu kızdan tek farkı, senden yardım değil, görüşme isteği olmasıdır. Bunu reddererek kızlara her istediğin olmayacağını göstermelisin. Kızların her isteğinin yerine gelmeyeceğini, dünyada kızları reddedecek erkeklerin de mevcut olduğunu dünya aleme ispatlamalısın. Ayrıca 1000 türlü derdin varken, başına 1001.yi alman büyük hata olur. Mesajı çekerek görüşmek istemeyeceğini belirt ve bu işi kökünden bitir....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Kasım 2024; 10:46:5 > -
şok marketlerde 4 yıl 10 aydır çalıştığını yaz ona.
-
Çiğ köfte ve vişne suyu çalabilen birisini tanıyorumda diyebilirim.
Senin biriyle bir aydan fazla ilişki yönetme becerin sifir
2.5 yıllık ilişkim vardı.
Teyze sen lehim yapmaya dön Allah aşkına lehim pastası sen de kafa yapmış.
İşten çıkaracaklar zaten lehim diyip durma ne halt yicez bilemiyorum
Who asked?
Mantıklı.
Kendini ilişkiye hazır hissetmiyorsan yine de girip görüşmekte fayda var belkide hoşuna gidicek kız
Benzer içerikler
- rexapin 2,5 mg kullananların yorumu
- dolandırıldım psikolojim bozuldu
- ninja kaplumbağalar beyin ismi
- direksiyon dersine gitmezsek ne olur
- öpüşmeden sonra dudak morarması nasıl geçer
- penis nakli
- google çizim yap
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X