Şimdi Ara

Arkadaşımın Sevgilisinin Arkadaşı Benimle Görüşmek İstemiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git kanka. Bakarsın senin de hoşuna gider.

• yeni bir ilişkiye kendimi hazır hissetmiyorum ne demek ya karı mısın sen

• Maraz etrafımda, kafamda elli tane dert var yeni dertle uğraşamam bir süre.

İlk iş, işimi değiştirmek olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Kızın da ciddi bir ilişki beklentisi varmış

bir kere bu kafada olan bir kızdan hiçbir şekilde hayır gelmez. nedeni de şu; bir insan karşısındakini tanır ve ona göre ciddi ilişki isteyip istemediğine karar verir. ciddi ilişki istiyorum diye kız seni değil, "birini" istiyor demektir. ve böyle bir kız genelde karşısındakini mutlu etmek yerine sadece kendinin mutlu edilmesini ister. kız sadece ilişki istiyor, kim olduğu önemli değil onun için. sadece onu pohpohlayacak, hesabını ödeyecek, prenses gibi hissettirecek ve yeri geldiği zaman da tüm tribini duygusal gitgellerini boşaltıp kendini manen tatmin edecek birini arıyor. ha günün sonunda "ben temas sevmiyorum yiaa" bahanesiyle saçına bile dokundurtmaz.

bu kafada olan kız modeli bir yana, ailesiyle yaşıyorsa evlenip aile evinden defolup gitmek için de ciddi ilişki istiyorum diyebilir. zaten bu kız için de aynı şekilde kim olduğunun bir önemi yok, birisi olsun yeter.

özetle, ciddi ilişki istiyorum diyen kızdan uzak durmakta fayda var. tecrübeyle ve duyumlarla sabit.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Abi benden sana söylemesi çat diye ben seninle evlenecem deme ama baktın helel süt emmiş huyu suyu temiz ve dürst çat diye tak yüzüğü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

Ortada şu an öyle bir şey yok. Ciddi bir ilişki olmadığı sürece söylemem kimseye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 8 Kasım 2024; 19:5:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.