Şimdi Ara

İspanya iPhone 5 sim kilit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, haftasonu iş dolayısı ile Madrid'te bulunacağı,.Eğer şansımda yaver giderse giderken bulabilirsem Apple store lara uğrayıp iphone 5 bulabilirsem almayı hatta gitmeden rezervasyon yapmayı düşünüyorum.İspanya'da satılan iPhone lar sim kilitli mi?Varsa eğer Amerika'da ki gibi full price alınarak sim kilitsiz alınabiliyor mu? Yoksa hiçbir operatöre bağlı olmayan unlocked cihaz alabiliyor muyuz İspanya'dan?
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse cevap vermemiş ama siz gidip geldiyseniz anlatır mısınız?ispanya'da durum nedir? ipad, iphone, ipod fiyatları nasıldı?bakabildiniz mi? nerden almayı tavsiye edersiniz? şubatta gideceğim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

kimse cevap vermemiş ama siz gidip geldiyseniz anlatır mısınız?ispanya'da durum nedir? ipad, iphone, ipod fiyatları nasıldı?bakabildiniz mi? nerden almayı tavsiye edersiniz? şubatta gideceğim de.

Fiyatlar apple.es de mevcut
    Iphone'lar simkilitli degil.
    Nerden alacaginizda nereye gideceginize gore degisir, apple store lan sehre gidiyorsaniz, gidip apple store dan alacaksiniz tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım ama fiyatlar abd'ye göre pahalı görünüyor. sayılar aynı ama euro cinsinden. bu da en az %25 pahalı yapıyor tl fiyatıyla. vergi iadesi alınabiliyor mu alınıyorsa %kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

şimdi baktım ama fiyatlar abd'ye göre pahalı görünüyor. sayılar aynı ama euro cinsinden. bu da en az %25 pahalı yapıyor tl fiyatıyla. vergi iadesi alınabiliyor mu alınıyorsa %kaç?

Amerikadan pahali tabii ki. Amerikaya alternatif degildir avrupa.
    669 euro fiyatli iphone 5 icin vergi iadesi 66 euro'dur. Yuzdesini bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa apple larda satılan cıhazlar unlock olarak satılıyor dıye bılıyorum
  • Kilitli versiyonları da satılmakta yalnız almak istediğinizde belirtirseniz -ki burda da liste sistemiyle çalışıyorlar, siz rezervasyon yapıyorsunuz dedikleri saate gidip alıyorsunuz-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.