Şimdi Ara

İspanya La Liga Maç Konusu | 2014-2015 Sezonu | 32.Hafta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
2
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir mesaj atabilmek için bekleyiniz: 0 1 : 0 1..

Bu kadar kısa sürede gol oldu.

Bojan 5-0.
  • Yuh lan adamlar gelene geçene 5 atıyor

Bunları durdurmanın bir taktiği mutlaka vardır diyorum. Bunu da beceren tek adam Mourinho sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Yuh lan adamlar gelene geçene 5 atıyor

Bunları durdurmanın bir taktiği mutlaka vardır diyorum. Bunu da beceren tek adam Mourinho sanırım.

Evet...Bir 5 de ona sallamıştı bu takım...
  • Konu başlığı habire değişiyor.
  • quote:

Yuh lan adamlar gelene geçene 5 atıyor

hakem hatası da vardı bariz bir şekilde. yoksa bu takımı durduracak tek takım, daha teknik bir şekilde pas yapabilen ve adam adama iyi bir takım defansı yapabilen takım yaratmaktır. ha kim barça'yı yenmek için özel bir takım kurar ki
  • sociedad ın tek suçu başında real olması
  • @Rapator

Mourinho şu anki takımının başına geleli daha 5 - 6 ay gibi bir süre oldu. Hatırlatırım İnter'e geldiği ilk sezonda da barçaya karşı 2 kez mağlup olmuştu daha sonra da şampiyonlar liginden elenmişti. Ondan sonra ki seneyi de sen hatırlat istersen ?

Adamlar zaten çok çılgın top oynuyorlar. Bana göre tüm zamanların en iyi takımı. Taa R10'dan başlayan süreden beri çok çok iyiler. Ama bu demek değil ki yenilmezler. Evet bu çok zor ama bunu yapabilecek adamların listesinde Mourinho kesinlikle bir numaradadır.
  • Bu takımdan üstün bir takım yok. Chelsea iyi günündeyse sağlam durabilir karşısında. Ama yener diyemiyorum.
  • quote:

@Rapator

Mourinho şu anki takımının başına geleli daha 5 - 6 ay gibi bir süre oldu. Hatırlatırım İnter'e geldiği ilk sezonda da barçaya karşı 2 kez mağlup olmuştu daha sonra da şampiyonlar liginden elenmişti. Ondan sonra ki seneyi de sen hatırlat istersen ?

Adamlar zaten çok çılgın top oynuyorlar. Bana göre tüm zamanların en iyi takımı. Taa R10'dan başlayan süreden beri çok çok iyiler. Ama bu demek değil ki yenilmezler. Evet bu çok zor ama bunu yapabilecek adamların listesinde Mourinho kesinlikle bir numaradadır.

Bende ileride Mourinho nun gene bunu başarabileceğini sanıyorum kendisinin de dediği gibi Barça pişmiş Real daha yolun başında tıpkı eski İnter gibi.
  • 11 Nonda toplansa belki yener bunları,o da belki...
  • Adamlar gelene gidene 5 atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

11 Nonda toplansa belki yener bunları,o da belki...

• Ntvsporda alt yazıda barça maçındaki gollerden birini cristiano ronaldonun attığı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Ntvsporda alt yazıda barça maçındaki gollerden birini cristiano ronaldonun attığı yazıyor

Gelecekten bilidiriyorlar da olabilir. :P

Orayı yazan kimse içinde ukte kalmış muhtemelen.
  • Kombine bilet uygulamasını kaldırıp maç biletlerini açık arttırma ile satması gereken futbol takımı.

Ekşide biri Barcelona için böyle yazmış. Yalan da söylüyor değil yani.
  • Barcelona işi abarttı.
    Gelen 5 gidene 5!
    Ne bu böyle!

Messi kendisinin attığı 2. gol çok güzel. 4 kişiyle beraber koşuyor, köşeye bırakıyor topu.

Real Sociedad'da biraz kız gibi oynamış bu arada...
    İki kemik sesi getirseler skor bu kadar farklı olmazmış.

Ek:
    Maçın uzun özetini + gollerini izlemek isteyen olursa eğer

http://www.youtube.com/watch?v=YizxgUC1Z5o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 13 Aralık 2010; 0:58:32 >

• Barcelona çok güzel oynuyor. 3. golde 2 kişi koca takımı hiç ettiler. 4. gol içinde birşey demiyorum.
  • Bu Barcelona'nın maçları hep Fenerbahçe'nin maçlarından sonra olsun. İlaç gibi geliyor vallahi.
  • Barça'ya geliyor...

• barça'nın oynadığı futbol zamanımızın çok ötesinde bunu nasıl başarıyorlar anlamak güç. mükemmel futbol için gereken bütün faktörleri en ince detayına kadar sağlamışlar. barça'nın şu kusurunu say deseler sayamam. belki dünya futbolunun gidişatını değiştiriyor bu takım belki de bir devrim yapıyor. çünkü şu an hiçbir sistem hiçbir ekol dayanamıyor bunların oynadığı futbola.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.