TÜM İSPANYA LA LİGA MAÇLARINI BU KONU ALTINDA YORUMLAYALIM ARKADAŞLAR... TÜM MAÇLAR NTVSPOR - NTV KANALLARINDA VERİLMEKTEDİR...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Real Madridi sevmem...Barcelona maçını bekliyorum...O maça kadar olan süreyi Rıdvan Dilmenin kıvırmalarını dinleyerek geçiriyorum...
Madrid'i Zidane varken severdim ama artık değil. Zaman Barca zamanı
3-1 Penaltıdan attı zaragoza.
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
Zidane'dan beri takım tam olarak düzelemedi.Ancak genç ve gelişmeye açık bir kadromuz var.Zamanla eski günlerimize döneceğimizi düşünüyoruz.Her ne kadar Barça'nın altında ezilsekte gelmiş geçmiş en iyi takım biziz.
Ne yaparsan yap yine atıyor adamlar...
Adamlar akın akın geliyor kaleye bir Türk takımı ne zaman böyle futbol oynayacak acaba...
Osn yıllardaki bu Barcelona ile Türk takımlarından biri hiç karşılaşmadı değil mi?...Ben hatırlamıyorumda...Şu kadro bozulmadan takım fark etmez, bizim takımlardan biri oynasa keşke şunlarla...
Büyük fark yiyeceği kesin bence Trabzon veya bir başkası fark etmez her Türk takımı fark yer özellikle Nou Camp da.
Kaçıyormuş demek...
Alves ne kaçirdi be :D
Defans oyuncusu sandım bir an yazarken iniesta taktı..
Alvesle messi ibretlik bir gol attılar. Valla Alvese helal eskiden ramosu daha iyi bilirdim o bölgede ama artık bunu tartışmam bile.
Messi 3-0..
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
Zidane'dan beri takım tam olarak düzelemedi.Ancak genç ve gelişmeye açık bir kadromuz var.Zamanla eski günlerimize döneceğimizi düşünüyoruz.Her ne kadar Barça'nın altında ezilsekte gelmiş geçmiş en iyi takım biziz.
Ancak çok eminimki Barca'nın oyun sistemi çok uzun süre böyle ilerleyecek. Altyapı çok iyi. Guardiola teknik adamlığı bıraksa yerine Xavi gelir.
Yok artık Messi yaa...
Messi 4-0.
Bu adam uzaylı.
beyler messi'nin attığı golden sonra neden bu adamın rakipsiz olduğunu tekrar tekrar anlıyoruz. tabi 5 olduğunda da bu takımın niye rakipsiz olduğunu anlıyoruz.