Şimdi Ara

İspanya La Liga Maç Konusu | 2014-2015 Sezonu | 32.Hafta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
2
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Fallout'u seviyorum yaw eminim Chelsea maçından çok Barça maçı izliyordur
    40 yıllık Barcalı gibisin Fallout
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Bu Fallout'u seviyorum yaw eminim Chelsea maçından çok Barça maçı izliyordur

1 ay önce 3 kupa da bizim diyodu . 1 tanesi gitti zaten . Şampiyonlar Ligi ve F.a Cup'ta başarılar dileriz Fallout

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Bu Fallout'u seviyorum yaw eminim Chelsea maçından çok Barça maçı izliyordur

1 ay önce 3 kupa da bizim diyodu . 1 tanesi gitti zaten . Şampiyonlar Ligi ve F.a Cup'ta başarılar dileriz Fallout

Şampiyonlar Ligi derken
    Alabilitesi yüksek takımları saysak Chelsea 7-8. olur

• Egolarınızı tatmin edecekseniz ben hiç mesaj atmayım siz 2 niz 20 dakikadır yaptığınız gibi verin gazı birbirinize

Ben avrupa futbolunu genel olarak takip ederim.Barçayıda çok severdim aslında ama şu son zamanlarda barça yı tanrı olarak görmeler beni soğuttu.Messi Fan Club ada üyeydim yanılmıyorsam

Kümemi düşecek Chelsea Yavaş. Sakatlar toparlandı form yok takımda.1 kaç haftada oda düzelir.Ayrıca evet 3 kupayada talibiz geçen yıl 2 sini almamışmıydık ? Manchester'ın aksine Bre Fakirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Ocak 2011; 22:33:33 >

• Baya bir şoktaydın herhalde 3-3 ten sonra geç mesaj attın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Egolarınızı tatmin edecekseniz ben hiç mesaj atmayım siz 2 niz 20 dakikadır yaptığınız gibi verin gazı birbirinize

Ben avrupa futbolunu genel olarak takip ederim.Barçayıda çok severdim aslında ama şu son zamanlarda barça yı tanrı olarak görmeler beni soğuttu.Messi Fan Club ada üyeydim yanılmıyorsam

Kümemi düşecek Chelsea Yavaş. Sakatlar toparlandı form yok takımda.1 kaç haftada oda düzelir.Ayrıca evet 3 kupayada talibiz geçen yıl 2 sini almamışmıydık ? Manchester'ın aksine Bre Fakirler

Ronaldo ve Tevez gittikten sonra bir bocalama oldu tabii ki takımda. Sizden çıkar Lampard ve Drogbayı ilk 3'e giremezsiniz.

• Valencia-Espanyol maçında Mehmet Topal ilk 11 başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

quote:

Egolarınızı tatmin edecekseniz ben hiç mesaj atmayım siz 2 niz 20 dakikadır yaptığınız gibi verin gazı birbirinize

Ronaldo ve Tevez gittikten sonra bir bocalama oldu tabii ki takımda. Sizden çıkar Lampard ve Drogbayı ilk 3'e giremezsiniz.

Manu'dan çıkar Rooney,Nani yi Küme düşersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Ocak 2011; 23:33:53 >

• quote:

Baya bir şoktaydın herhalde 3-3 ten sonra geç mesaj attın

Yok Læ Surf yapıyoruz Her türlü Şampiyonuz
  • Aduriz attı
  • Son dk da ofsayt dan attı Valencia golü gene geçen haftadaki gibi..
  • quote:

Senle 3 ay önce konuşuyoduk sakatlıklardan yakınıyordun . Hala sakatlıklardan yakınıyosun Biz geçen sene Valencia'yı sağ bek , Fletcher ve Carrick'i stoper , Nani'yi forvet oynatırken hiç sesin çıkmıyodu Bize fakir diyon da biz de 18 tane var siz de 4 . 18 , 4'ten büyüktür diyolla bilemicem artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

quote:

Manu'dan çıkar Rooney,Nani yi Küme düşersiniz

Oha Oha Oha Bombaya bak Biz başkaları gibi 2-3 adama bağlı olarak oynamıyoruz . Nani 2 sene önce sıradan bi adamdı . Ferguson sayesinde mükemmel bi kanat oyuncusu oldu . Nani gider x bi adam gelir . Birşey değişmez . Boş bahaneler bunlar . Berbatov'un 13 golü var , Chicaritonun 10'a yakın golü var gelmiş burada hala masal anlatıyon . Hadi başka kapıya . 18 > 4

• Getafe golü bulduktan sonra baya baskı kurdu ama devreyi 1-2 kapattık.. Kaka girecektir 2.yarı oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Senle 3 ay önce konuşuyoduk sakatlıklardan yakınıyordun . Hala sakatlıklardan yakınıyosun Biz geçen sene Valencia'yı sağ bek , Fletcher ve Carrick'i stoper , Nani'yi forvet oynatırken hiç sesin çıkmıyodu Bize fakir diyon da biz de 18 tane var siz de 4 . 18 , 4'ten büyüktür diyolla bilemicem artık

Futbolcular doğru düzgün bir arada oynayamadı Takımın bel kemiği Lampard'ın iyileşeli ne kadar olmuş bak istersen Tabikide sakatlar Chelsea'yi bu hale getirdi. John Terry,Lampard,Essien,Drogba'sız oynamak demek Chelsea nin gücünün % 80 ini almak demekki bu adamlar sakatlandı özellikle zaten yada bir arada oynayamadılar Aksi halde Önüne gelene 6-7 sallayan Chelsea'nin şu hale gelmesi elbetteki ultra anormal olurdu.Gel gelelim şampiyonluklara Chelsea son 6-7 yıldır Chelsea oldu zaten. Bırakta bir zahmet arada fark olsun Dünya Klasmanında en büyük takım Real Madrid senin mantığına göre Bana göre 2 inci en büyük takım Bre Fakirler Chelsea Kadro Olarak Premier Lig'deki en iyi takım.

Bu takım Son şampiyon ayrıca Double yaptık unutulmasın Halada en büyük Favoriyiz Şampiyonlukta

Bu muhabbet uzaaaar gider.benim için işin özeti budur

• ronaldo atar ve bu maç biter
  • Ronaldo gol Kralı olur La Liga'da.
  • Kaka oyuna giriyor sonunda
  • Benzema sene sonu gider gibi.. pozisyon yaratamıyor bile.
  • Benzema çok formsuz. Higuain de sakat. Devre arası mutlaka bir forvet alınmalı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.