Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 1 İNCİ P.EĞT.TB. 3 ÜNCÜ P.EĞT.BL./ISPARTA MERKEZ

çikti beyler benimde nasil bahsedilen gibi çok mu kötü ?

Dostum sana tavsiyem bir yolunu bul refüze ol. Antalya veya Samsun'a gidersin. Oradan sonrası şans. Antalya'ya gidersen kebap gibi acemi birliğin geçer. Psikolojim bozuk vs. gibi şeyler söyle. Vücudunda faça felan varsa direk elerler galiba. yüksek ve düşük tansiyon problemin varsa gene refüze olursun direk.

Hocam sadece vucudumda dövme var onlarda profesyonel hep 21 adet faca izi yok kimsede refuze yada komanda olma refize geri hizmet demektir yani angarya işleri yaptırırlar diyor siz neden olun dediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 12 Ekim 2013; 1:16:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 1 İNCİ P.EĞT.TB. 3 ÜNCÜ P.EĞT.BL./ISPARTA MERKEZ

çikti beyler benimde nasil bahsedilen gibi çok mu kötü ?

Dostum sana tavsiyem bir yolunu bul refüze ol. Antalya veya Samsun'a gidersin. Oradan sonrası şans. Antalya'ya gidersen kebap gibi acemi birliğin geçer. Psikolojim bozuk vs. gibi şeyler söyle. Vücudunda faça felan varsa direk elerler galiba. yüksek ve düşük tansiyon problemin varsa gene refüze olursun direk.

Hocam sadece vucudumda dövme var onlarda profesyonel hep 21 adet faca izi yok kimsede refuze yada komanda olma refize geri hizmet demektir yani angarya işleri yaptırırlar diyor siz neden olun dediniz ?

Yok dostum öyle bir şey. Geri hizmet olma olayı başka bir birliğe kaydırılıp, oradan tekrar doğuya çıkarsan orada geri hizmet olursun.

Isparta'ya gidişinizin 4. gününde heyet gelecek. Ortopedi,göz,psikoloji,tansiyon vs. bunlardan tek tek muayene olacaksınız. Refüze olursanız, ertesi gün sabahtan refüze edildiğiniz birliğinize gidersiniz.

Dövmeden dolayı belki refüze olursunuz ama vücudunuzda gözüküyor mu o önemli. Komando olarak yapmak istiyorsan yapma bu dediklerimi orası ayrı tabii.

fthist; hocam komando olarak yapmak istermiyorsanız, raporlarınızı yanınızda götürün gene. Bu ilaçları kullanıyorum, raporumda var dersiniz. Sorarlarsa gösterin, sormazlarsa göstermezsiniz.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam vucudumun her yerinde var gözüken kesimlerdede var . komando olmak istemiyorum cunku gercekten ağirdir şartlari ben biran önce bitirip dönmek istiyorum :)

Hocam ama herkez gittigin birlikte tuvalet temizlersin diyor
  • quote:

Evet hocam vucudumun her yerinde var gözüken kesimlerdede var . komando olmak istemiyorum cunku gercekten ağirdir şartlari ben biran önce bitirip dönmek istiyorum :)

Hocam ama herkez gittigin birlikte tuvalet temizlersin diyor

Tuvalet, banyo askerde yapabileceğin en rahat iştir dostum. Hem ne iş yapacağın, usta birliğinde belli olur, acemi birliğinde felan tuvalet,banyo temizletmezler.

Dediğim gibi psikolojik ilaçlar kullanıyorum felan de.
  • Bilgilendirdigin icin Allah razi olsun.Ben onlisans mezunuyum,ayni zamanda psikoloji 3.sinifi yas haddiden dolayi tamamlayamadan askere gidiyorum.Bir avantaji olur mu?Yas 30 kilo 86.

Ayni zamanda panik atak ilaclari kullaniyorum.Raporla belgelemek gerekir mi?
    Refuse olmak sence avantaj midir yoksa dezavantaj midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 3 ÜNCÜ P.EĞT.TB. 1 İNCİ P.EĞT.BL./ISPARTA MERKEZ

banada burasi cikti nasil yerdir bilgisi olan varmi yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Öyle daha rahat biterse hocam bende öyle yaparim
  • Bende oradaydım arkadaşlar. Refüze oldum Antalya'ya gittim. 100 kişiden 9 kişi doğu illere gitti. 50 kişiden fazlası Ankara,İstanbul,Edirne'ye gitti. 6 kişi Kıbrıs, geri kalanıda Türkiye'nin diğer illerine dağıldılar. Büyük ihtimalle benim yerime gidersiniz sizde refüze olursanız. Oradan Kıbrısa gittim ben. Matbaa'ya seçtiler beni 1.5 sene yattım desem yeridir. 4 ay denetlemenin dışında tabii ki.

Tuvalet,banyo olayı gözünüzü büyütmesin. World,excell biliyorsanız yazıcı olabilirsiniz., Teknik donanım ile bilginiz varsa bilgisayarcı olarak kalabilirsiniz usta birliğinizde. ehliyetiniz varsa şöför olma ihtimaliniz var.

@fthist: Biz gittiğimiz zaman sormamışlardı bize direk basıp geçiyolardı "Komando Olamaz" mühürünü. Dediğim gibi siz genede ne olur ne olmaz götürün fotokopisini.

Kıbrıs'ta gittiğim alayda biri 54 yaşında amca vardı 1991/3 yapıp bitirdi. Eğitim,nöbet vs tutmadı. Nöbetçi onbaşılık yaptı. Sivilde yaptığınız bir iş veya uğraş askeriyenin işine yarıyorsa kendinizi mutlaka gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 12 Ekim 2013; 14:49:11 >

• Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.Giderken ne goturmeli,cogu malzemeyi askerdeyken veriyorlar.Ne goturmemizi onerirsin.Isparta havaalani sehre uzak deniliyor.Antalya ya ucmak daha mi mantikli olur sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthist

Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.Giderken ne goturmeli,cogu malzemeyi askerdeyken veriyorlar.Ne goturmemizi onerirsin.Isparta havaalani sehre uzak deniliyor.Antalya ya ucmak daha mi mantikli olur sence

Ben Konya'dan otobüsle gitmiştim Isparta'ya. Uçak konusunda bir fikrim yok malesef. Çok fazla şey götürmeyin. Ben yükledim ne var ne yok orada bir sürü sıkıntı çektim. Özellikle Isparta kalabalık olursa çantalar elinizde, sürekli gezer durursunuz.

Traş takımı, havlu,terlik,diş fırçası,eşortman, bot boyası, pudra,vatka alın ayaklarınız vurmasın 10 gün ben çok çektim botlar ayağıma alışana kadar. Alınca ilk akşam botlarınızı iyice ezin size tavsiyem. Şampuan(misafirken banyo yapamazsınız, orada kalırsanız veya başka bir birliğe gidince lazım olur).

Fazlada bir şey götürmeyin. Orta boy el çantası ve büyük boy valiz götürün. Askeriyenin verdiği lacivert çanta bildiğiniz ölüm. Ağır malzemeleri kendi çantanıza koyun, diğerini lacivert çantaya yerleştirin. Kilit alın orta boy 3-4 adet. Kilitlenecek her şeyi kilitleyin. Botlar içinde lazım. Salağın biri botunu kaybeder, gider başkasının botunu alır siz rezil olursunuz.

Verdiğiniz bilgileri için teşekkur ederim hocam sagolun :)
  • quote:

Verdiğiniz bilgileri için teşekkur ederim hocam sagolun :)

Rica ederim. Şimdiden hayırlı teskereler.
    inşallah hayirli olur hocam görüceğiz :)
  • arkdaşlar bi sorum olucak sizlere İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI
    P.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ

bende bu yazıyo sadece e-devlette ama milletin taburu felan belli olmus neden böyle bi bilginizvarmı ? acil dönerseniz cok iyi olur
  • Kaydırma birlik hakkında bilgisi olan var mı özellikle Bayburt.Çünkü nette hiç bilgi yok dogru düzgün belki askerligini orda yapmş yada yapanlar vardır bilgi verrsenz cok sevnirim ?
  • S.A ARKADASLAR BENIM DE 40 . PIYADE EĞİTIM TATB. MERKEZ. K.LIGI. 1 . TB. CIKTI AMA BENIM ANLAMADIĞIM BURDA BIZ KOMANDOMUYUZ PIYADEMIYIZ ORDAMI SECILECEGIZ BENIM SIVILDEKI ISIM SOFORLUK HERKEZ BIRSEY SOYLUYOR BILGILENDIRISENIZ SEVINIRIM
  • refuze olanlar sofor meslekcı sofor olamıyomu
  • oocoo kullanıcısına yanıt
    88/3 olarak orda yaptım.. anamızdan emdigimiz burnumuzdan geldi :) ordan şırnak uludere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthist

Bilgilendirdigin icin Allah razi olsun.Ben onlisans mezunuyum,ayni zamanda psikoloji 3.sinifi yas haddiden dolayi tamamlayamadan askere gidiyorum.Bir avantaji olur mu?Yas 30 kilo 86.

Ayni zamanda panik atak ilaclari kullaniyorum.Raporla belgelemek gerekir mi?
    Refuse olmak sence avantaj midir yoksa dezavantaj midir?

dostum bende 2008 agustosda gittim 26 yasında.. bi bok olmuyor.. istersen tıp okurken bırakıp gitsende, acemi birliginde 75 gün sürünüyorsun
  • arkadaşlar kısa ve öz bir şekilde söylüyorum orası CEHENNEMMMMM
    batıya düşme ihtimaliniz yok bunu bilin hepiniz doğuya gideceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.