Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LebEns53

Dostum erkenden gidersen dedikleri gibi takım çavuşu olma ihtimalin artar. Çavuş olduktan sonra pişman olabilirsin çünkü kimse lafını dinlemez komutanda surekli sana saydırır. Her işe sen koşarsın bazen uyumazsın (uyumadigin nadir olur ama gec yattigin cok olur) Acemiliğin bitmeden 2-3 gün önce rütbe takilir.

Kolundaki izin durumunu bilmiyorum fakat time katilacagim dersen giriste sana herhangi bir hastaligin varmi diye soruyorlar, ben 3 yil once 1 ayligina ilac tedavisi gordum dedim munferit yaptilar. Hicbirseyim yok de egitimlerde falanda gostermemeye bak bir sorun olacagini sanmiyorum.

Usta birliğinizide batıyı hayal etmeyin söylersin takımdakilere %99 doğu :P
    gözden refüze ederlermi olmak istemiyorumda bilgi verirseniz sevinirim ? :) az derece

• Size bağlı hocam istemezseniz cok buyuk birsey yoksa etmezler merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Size bağlı hocam istemezseniz cok buyuk birsey yoksa etmezler merak etmeyin
    ben istemiyorumda bir yandada girişte doktor moktor geliyomuş bakıyomuş köküne kadar ondan biraz çekindim açıkcası :)
  • Köküne kadar bakma olayi yok merak etme soruyolar varmi birseyin diye birde igne yaparken ustunu cikartiyorsun faca falan varsa o yakar seni baskada birsey olmaz

• quote:

Köküne kadar bakma olayi yok merak etme soruyolar varmi birseyin diye birde igne yaparken ustunu cikartiyorsun faca falan varsa o yakar seni baskada birsey olmaz
    faça yokta çatlak izi var 30 kilo verdim birden belli oluyor onu dert ederlermi kilo alıp vermeden kalma çatlak izini ?
  • Yok takım komutanına durumu anlatırsın sorarsa birşey olmaz

• quote:

Yok takım komutanına durumu anlatırsın sorarsa birşey olmaz
    çok sagolasınız bende kendime dert etmiştim bu izleri sorun olurmu diye sonuçta kendiliğinden olan bişey aşı olurken sorarlarsa ıletırım umarım anlayış gösterirler :)
  • Sadece time katılmak istiyorsaniz girişte mutlaka hiçbirşeyim yok diyin en ufak bişeyde bile yazıyolar time giremiyorsunuz. Timdede mg3 havan roketatar mg3 yardimcisi mayinci falan olursunuz sonrada doguya gidersiniz 16 kisilik timle rahat olur alışma süreciniz olmaz.

• quote:

Sadece time katılmak istiyorsaniz girişte mutlaka hiçbirşeyim yok diyin en ufak bişeyde bile yazıyolar time giremiyorsunuz. Timdede mg3 havan roketatar mg3 yardimcisi mayinci falan olursunuz sonrada doguya gidersiniz 16 kisilik timle rahat olur alışma süreciniz olmaz.
    tamam teşekkür ederim vücüttakı ızlerı dert etmezlerse tıme gırerım tabi birde sülüste p001 mng.cvs yazıyor ama anlamadım bu nedir ?
  • Lise mesunu isen usta birliginde onbasi olacaksin. Eger atilgan biriysen kol cavusu yada takim cavusu olma ihtimalinde yuksek

• quote:

Lise mesunu isen usta birliginde onbasi olacaksin. Eger atilgan biriysen kol cavusu yada takim cavusu olma ihtimalinde yuksek
    yüksekokul terkim umarım onbaşı olurum çünkü askerdede kalmayı düşünüyorum :)
  • Lise mezunu herkes onbaşı oluyor :)

• quote:

Lise mezunu herkes onbaşı oluyor :)
    manga çavuşu yazıyor zaten muv özelliğinde tabur bölük yazmıyor gittiğimde değişebilirmiş bunlar ama bilmiyorum :)
  • Herkesinki değişiyor duruma göre silüse bakmayın pek. Neyse ben hakkariye gidiyorum Allaha emanet olun 290 gün başlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: az_8784

arkadaşlar nişanlım askeri hastaneye gitti bugün,20 gün spor istirahati vermişler bu ne demek oluyor??eğitim yapmıcak mı şimdi??

Alıntıları Göster
    40. piyade eğitim alayında acemiliğini yapanlar usta birliklerinde mavi bere takıyolarmı komando oluyolarmı sonucta komando egıtımı alıyorlarmış ? bilen biri cevaplarsa sevinirim..
  • Gittiğin birliğe göre değişiyor ama muhtemelen takmazsın komando birliklerinde takiyorsun. Dogudada giysine bakmiyolar o kadar en azindan hakkaride. Ktmdeyim ustu sivil ayakta terlik elde silah geziyolar

• quote:

Gittiğin birliğe göre değişiyor ama muhtemelen takmazsın komando birliklerinde takiyorsun. Dogudada giysine bakmiyolar o kadar en azindan hakkaride. Ktmdeyim ustu sivil ayakta terlik elde silah geziyolar
    Takılıyormuş ama herhalde gıttıgın yere goredır kesin bilgisi olan varsa yazarsa bılgılenırız sanada hayırlı yolculuklar kardeşim hayırlısıyla git inşAllah Allaha emanet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXExCALIBUR26XxX

Merhaba arkadaşlar.Ben 88/3 tertip olarak İç güvenlik eğitim ve tatb. merk. komutanlığı 40.piyade eğitim alayı,2. piyade eğitim tugayı,2. bölük Isparta'ya düştüm.duyduğuma göre çavuş talimgah yokmu ve en düşük rütbe astek ve astsubaymış?Vede oradan timler halinde doğuya götürüyorlarmış.Bilgilendirebilirmisiniz? crazy_esk_87@hotmail.com teşekkürler

Alıntıları Göster
    Burda acemilik yapanlar usta bırlıklerıne komando mavibere olarakmı gidiyor bilginiz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsever

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

Orijinalden alıntı: umutsever

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler bir ek sorum da şu yoruyorum seni ama yapcak bişey yok =)

meslek lisesi çıkışlıyım elektronik bölümü mezunu üniversite 2. sınıfta bıraktım bölümüm endüstriyel elektronik bunu vurgulasam bi artısı olur mu =)

Hocam acemi birliğinde pek bir artısı olmaz. Olsa olsa bir iş çıkar da eğitimden yırtarsın 1-2 günlüğüne. Ama girişte kayıt esnasında falan orada belirt mesleğini.

Usta birliğinde ise mesleğine ve eğitim durumuna göre bir iş verebilirler. Kazancı olma ihtimalin yüksek ki kazancı olmak çoğu yerde yatıştır. Bunun dışında çavuş veya en azından on başı olacağın için, üst devrelerin sürekli kolluk kilitlerler usta birliğinde.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler 9 mayısta ordayım allah yardımcımız olsun artık.

Alıntıları Göster
    has torunlarımın torunlarının torunları yapın askerliğinizi baba 15 ay yaptı barış gücü

• Herkese selam.

3 aralik 2009 da acemiligimi orada yapmistim.

Usta birligi van ercis gozukse de 9 ay bitlis mutkide karakoldaydik.

89/4 mayin dedektor operatoruydum 15 ay boyunca tek basina. Allah yardimciniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.