Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde inşa edilen hükümet konağı binasının büyüklüğü bölgede yaşayan vatandaşların büyük tepkisini çekti. TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ 15 bin nüfusa sahip olan bir ilçede bu büyüklükte bir binaya ihtiyacın olmadığını düşünen çok sayıda kişi sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirirken, paylaşılan fotoğraflar böylesine ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir süreçte yatırımın amacının sorgulanmasına neden oldu. "ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM" İlçede yaşayan bir vatandaş, "Bu büyüklükte bir hükümet konağının buraya yapılmasını anlamakta zorluk çekiyorum" şeklinde duygularını dile getirirken, bu geniş yapının ilçe ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamayacağı ve gerek olup olmadığı konusunda endişelerini dile getirdi. "MODERN BİR DEVLET YAPISI SUNACAK" Tepkilerin yanı sıra, yeni hükümet konağının ilçedeki bürokratik işlemleri kolaylaştırması ve modern bir devlet yapısı sunacağı ifade edildi. Haberler.com |
Isparta'nın 15 bin nüfuslu Keçiborlu ilçesine inşa edilen hükümet konağı vatandaşları isyan ettirdi
-
-
Isparta 'da okudum. Karış karış bilirim.
Bu keçiborlu denen yerin nüfusu 7 bin falandı . Kim bilir hangi köyleri bağladılarsa 15 bin olmuş hangi büyüğün buraya ilişkisi varsa burda gökdelen gibi otelde vardı.
Her nasılsa da yaz okulunda en kritik baba dersler
(Sayısal elektronik, görsel programlama) gibi dersler de hep burada açılırdı.
Bi ara kendisine ülkücü diyen garip mafyalarin cirit attığı yerdi. Bir arkadaşı sıkıştırmışlardı da ellerinden zor aldıydık. İti bağlasan durmayacak yerde konak açmak için hangi motivasyonları var merak ettim hani bir albenisi falan da yok burasının. Köydeki tek aktivite okulun arkasından geçen maden taşıyan yük treni seyretmek düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Ağustos 2024; 12:29:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vergilerimiz nasıl çar çur ediliyor,canlı örneği.....Kimbilir kimleri zengin etti bu inşaat...
-
Gariplerim bu hükümet konağının itibar için kendileri için yapıldığını sanıyor. Garibim hayır, o hükümet konağı o kadar görkemli o kadar büyük olacak ki onun inşaası için şişirilen fatura daha büyük olacak ve yandaş ihaleci, rantçı, inşaat şirketi daha fazla zengin edilecek. Şimdi basit bir bina yapsa o kadar fatura çıkarılamazdı. Bu işin kılıfı bu sadece. Gerçi çıkarırlardı yine ya bunlar artık devleti soyarken gizli saklı da yapamıyorlar, göstere göstere yapıyorlar artık, utanma filan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir gecedemi yapılmış.?
-
Soru eki -mi ayrı yazılır.
Surileri istihdam ediyorlar heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015-16 da temeli atılmış daha.
Ve gündeme 2024 yılında 1 vatandaşın çektiği 30 sn yelik video ile geliyor. Bu ülkede muhalefet DEM parti peşinde koşacağına azcık ülkeyi takip etse keşke...
Not: Bu hükümet konağı işinde tek tipe gidiyorlar yeni yapılanların hepsi benzer mimarı ile yapılıyor. Ama gerçekten nufusu 15 bin olan bir ilçe ise oraya gereksiz büyük olmuş. Devleti temsil ettiği için tasarımına bir şey demiyorum bina güzel. Lakin 3 katlı olacağına 2 katlı olabilirmiş.
Lakin bu saatten sonrada hazır yapılmış bina yıkılacak hali yok yıllarca kullanılsın işte yapacak bir şey yok. Muhalefet inşAllah çıkıp bizim iktidarımız bu minayı yıkacaz flan demez.
-
Ispartada kısa bir süre yaşadım.Isparatada işsizlik en büyük sorun ve bununla alakalı hiçbir yatırım yok.Bunun yerine gidip şehir içindeki otogarı yıkıp şehrin dışına yeni otogar yapıyor.Ulaşım sıkıntı gece otogardan şehir içine gelmen için taksi tutman lazım aynı şekilde gitmek için taksi tutman gerekiyor.Gidiyorlar yeni stad yapıyorlar.Yine rus pazarı denilen yere yakın ben gittiğimde kapalı olan çok büyük bir camii vardı yeni yaptırılan altına otopark bile yapmışlar bomboş.Nerede vatandaşa faydası olmayan kendilerine faydası olan şeyler yapıyorlar.İşsizlik için öğrencilerin barınma sorunuyla alakalı tek bir icraat bile yok.İstanbuldan gelen biri Ispartaya kasaba diyordur muhtemelen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
paralar deme akarken gıklarıı çıksa neyse diyecem.
-
Bizim sivastaki hükümet konağından daha lüks. (her ne kadar tarihi dokusunu bozmak istemeseler de)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 2 Ağustos 2024; 18:45:38 > -
olum bari biraz daha buyuk yapsalardi ilce komple icinde yasasaydi...
hangi partinin bu belediye cidden merak ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
jakuzi var mıymış bari?
-
Saraylar cumhuriyeti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Isparta 'da okudum. Karış karış bilirim.
Bu keçiborlu denen yerin nüfusu 7 bin falandı . Kim bilir hangi köyleri bağladılarsa 15 bin olmuş hangi büyüğün buraya ilişkisi varsa burda gökdelen gibi otelde vardı. Her nasılsa da yaz okulunda en kritik baba dersler (Sayısal elektronik, görsel programlama) gibi dersler de hep burada açılırdı. Bi ara kendisine ülkücü diyen garip mafyalarin cirit attığı yerdi. Bir arkadaşı sıkıştırmışlardı da ellerinden zor aldıydık. İti bağlasan durmayacak yerde konak açmak için hangi motivasyonları var merak ettim hani bir albenisi falan da yok burasının. Köydeki tek aktivite okulun arkasından geçen maden taşıyan yük treni seyretmek düşünün |
Vergilerimiz nasıl çar çur ediliyor,canlı örneği.....Kimbilir kimleri zengin etti bu inşaat... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X