Şimdi Ara

Ispartadan muğlaya geçilmeli mi sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslen muğlalıyım ailemde muğlada, ama ben bir heves ıspartayı yazdım muğladan daha büyük diye, daha iyidir üniversitesi diye ama nerdeyse hiç fark olmadığını hissetmeye başladım. Bölümüm baya baya zor, gelecek sene devamlı ders çalışıcam ve tek evde kalıcam ıspartada kalırsam, ve bütün ev işleri bana bakıcak yemek vs. Ama karar veremedim bir türlü sizce ne yapmalı arkadaşlar siz olsanız geçer misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Isparta tam bir köy . Sadece çarşı,kafeler caddesi ve iyaş var şehirde başka birşey yok. Yani sana birşey katmaz ailenin oraya git bence, hem masraflar azalır, dil kursu vb şeyler yapabilirsin o paraya. Bu arada bölüm ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 27 Ocak 2014; 12:43:03 >
  • Biliyorsundur zaten ama Muğla 10 numara şehir tabii bu güzellik derslerini etkileyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş JK

Isparta tam bir köy . Sadece çarşı,kafeler caddesi ve iyaş var şehirde başka birşey yok. Yani sana birşey katmaz ailenin oraya git bence, hem masraflar azalır, dil kursu vb şeyler yapabilirsin o paraya. Bu arada bölüm ne ?

tıp hocam
  • up
  • geçme imkanın varsa düşünme bile direk geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerBahadir -- 28 Ocak 2014; 13:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.