Şimdi Ara

İSRAİL GAZZE'DEN ÇEKİLİYOR BİZİMKİLER DAHA YENİ GERGİNLİK ÇIKARTIYOR SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSRAİL GAZZE'DEN ÇEKİLİYOR BİZİMKİLER DAHA YENİ GERGİNLİK ÇIKARTIYOR SSLİ

Enformasyonun haberi
    "İsrail Ordusu 6 ay süren şiddetli çarpışmaların ve yüz binlerce hava ve kara mühimmatı kullanımının ardından Gazze'nin tamamına yakınından çekildi.
    Gazze Vadisi ve Gazze kuzeyi ile bazı güney sınır hatları dışında kontrol tekrar Gazzeli gruplara geçti.
    İsrail ne tünelleri yok edebildi ne Gazzeli grupların askeri gücünü yok edebildi sadece insanlara karşı öfke patlaması yaşadı ve her yeri yakıp yıktı.
    Haritalarda kontrol altına aldığı hiçbir yerde aslında kontrolü sağlayamadı.
    Hem roket ve havan topu atışları bitmedi hem de tünellerden ve harabelerden çıkan Gazzeli grupların saldırıları İsrail askerlerini hem maddi hem manevi olarak çökertti.
    Eline geçen aşağılayıcı bir yenilgi tarihin canlı yayındaki ilk soykırım denemesi ve dünya halklarından izolasyon oldu.
    Gazzeli grupların müthiş bir direniş sergileyeceğini tahmin ediyordum lakin böylesini ben bile beklemiyordum.
    Bu meseleye kalben bağlı biri olarak benim umutlarımı boşa çıkarmadılar.
    Benim gibi düşünen geniş kitleleri de boşa çıkartmadılar.
    En önemlisi de Allah onlara 70 yıllık sabrın ve ve direnişin nasıl bir zafer olacağını gösterdi.
    Tıpkı Hz. Davud'un Calut'u yenmesi gibi.
    Bir avuç adam dev gibi bir orduyu yendi."""

Adamlar çekiliyor bizimkiler seçim ekonomisi bozulmasin diye gık demediler 4 5 ay sonra tam olay biterken oy kaygisiyla esip gurlediler yaptirim cikardilar şimdi onlar da bize yaptirim uygulayıp bos yere yıkık ekonomimizi daha da yikacaklar

Bir hükümet her isi mi yanlış yapar arkadaş ya 1 isi de yerinde zamanında yapın

Not: haritayi da suriyak mapsten aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

Bir forumda önemli konular hiç mi tutmaz omg

• Up

• Kardeşim gazzelilerin direnişini övmüşsün ama elinde silahı, topu, tüfeği olmayan gariban vatandaş, kadın, çoluk, çocuk napabilir ki ? Girişi çıkışı olmayan Gazze'de mahsur kalmış bu garipler sadece orada telef oldular. Herhangi bir direniş göstermediler. Hicbiryere gidemeyen insan napabilir ki ? İsrail askeri beceriksiz ve korkaktır. Bu dünya için yaşarlar. Gazzeliler ise direnmekten ziyade yaşamaya çalıştılar. iyi saklanan yaşadı. Saklanamayan maalesef şehit oldu. Asıl rezillik. İsrail göz göre göre soykırım yapmasına rağmen hiçbir Müslüman ülkesinin ses çıkartamaması. 10milyonluk İsrail'i müslüman ülkeleri birleşsse bir gecede yok ederler. Asıl rezillik kimsenin buna yanaşamaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde gücün yoksa, başarı şansın sıfır oluyor, savaş çıkarmadan önce, hiç olmazsa iyi kötü yaşıyorlardı, hiç bir ilerleme kaydetmedkleri gibi, canlarından da oldular boşuna, o hamas yok mu, yatacak yeri yok, kendi vatandaşını boşuna kırdırdı, hiç bir müslüman ülke o örgüte yüz vermemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 17 Nisan 2024; 13:48:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.