Şimdi Ara

İsrail Hayranları Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsveç hayranların, Japonya hayranları var neden İsrail hayranları olmasın? İsrail gibi muvaffak, müreffeh ve emsal bir ülkeye hayran olmak çok normal.✡

#ÜYELER
    1) Mature Hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 15 Mart 2019; 14:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:2:40 >
  • GeceMavisi18 kullanıcısına yanıt
    seviyorum diye gitmek zorunda mıyım ne alaka yahu? sanki ben israil gitmek istiyorum kimse engelleyemez diye konu açtım.
    ayrica ne bu asabiyet?

• kölenin efendisine aşık olması.
    quote:

Stokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir.

Psikiyatr Nils Bejerot tarafından adlandırılan sendrom, ismini 1973 yılında İsveç'in başkenti Stokholm'de yaşanan bir olaydan almaktadır. Banka soyguncusu tarafından altı gün boyunca rehin tutulan bir kadın, soyguncuya duygusal olarak bağlanır. Serbest kaldığında soyguncuyu savunmakla kalmaz, nişanlısını terk ederek kendisini rehin alan banka soyguncusunun hapisten çıkmasını bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

kölenin efendisine aşık olması.
    quote:

Stokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir.

Psikiyatr Nils Bejerot tarafından adlandırılan sendrom, ismini 1973 yılında İsveç'in başkenti Stokholm'de yaşanan bir olaydan almaktadır. Banka soyguncusu tarafından altı gün boyunca rehin tutulan bir kadın, soyguncuya duygusal olarak bağlanır. Serbest kaldığında soyguncuyu savunmakla kalmaz, nişanlısını terk ederek kendisini rehin alan banka soyguncusunun hapisten çıkmasını bekler.
    hahah ne bu şimdi

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    sen paranın kölesisin, para da yahudilerin kontrolünde.
  • rte israile çok kızıyor ama israil ürünleri heryerımızde satılıyor.bude israilin kuduse gırmesıne kızıyor ama israile kudusu abd verdı.rte abd ıle yemek masasında takılıyor.takdir etmek lazım galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egm

• hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    Kanunların açıkça ceza olarak görmediği bir fiili şikayet ederek git bebe kandır

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    kanunu senden ögrenecek değilim kardeşim ironi yaptık

• Terörist sever bir insan.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    şutlayın şu hizbullahcıyi

• FBI bildirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

seviyorum diye gitmek zorunda mıyım ne alaka yahu? sanki ben israil gitmek istiyorum kimse engelleyemez diye konu açtım.
    ayrica ne bu asabiyet?
    Seviyormuş. İstesen de gidemezsin zaten, sen gel diye bekliyorlardı değil mi onlar da?

Zalimi sevebilmek için zalim olmak lazım. Şimdi git biraz düşün Allah aşkına.
  • Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    elbette her seyini onaylamiyoruz ama genel olarak sevdiğim bir ülke. başardıkları takdir edilesi.

zalim olduklari senin fikrin.

• Ama onlar senden iğreniyor
  • Terörist mi seviyorsun küçük adam?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.