ordu / askeri güç olarak yapabilirsin ama siyasi otorite olarak imkanı yok. Neden dersen, Süleymanşah Türbesi olayını hatırlayın. 3 tane çapuldu İşidli kendi toprağımız olan Süleymanşah türbesinin olduğu alana yaklaştı diye, Tutup Sandukayı kaçırdık ve Türbeyi bombaladık,adamlar gelip propaganda yapmasın diye. Kendi toprağını imha eden , sandukayı kaçırmka için PKK'dan ricada bulunan (o güzergahta ilişmeyin bize diye) bir siyasi otorite, birde bu operasyonu ballandıra ballandıra çok başarılı diye lanse etti. Bir avuç toprağımızı koruyamamakmıydı çok başarılı operasyon? |
İsrail Medyasında Korku Manşetleri; Erdoğan İsrail’i İşgal Eder mi? (2. sayfa)
-
-
Bu tarz haberlerle istedikleri her şeyi yaptırdıkları kendi adamlarını iktidarda tutmayı başarıyorlar. Bizim millet de sanıyor ki reis Dünya'ya meydan okuyor. Acıncak haldeyiz gerçekten..
-
Hani DEMİRKUBBE sisteminin durduramadığı süpersonick Füze teknolojisi desem.
Hani bizdeki adı TAYFUN ya hani.
Hani 1 düzinecik gönderilse bahse geçen devlet yok olur ya hani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 12 Aralık 2024; 8:40:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye medyasında sürekli olarak "İsrail Türkiye'ye saldıracak mı" diye haberler dönüyor. Benzerinin İsrail'de de olması tuhaf değil. Popülizm bu tür paranoyalardan besleniyor ne de olsa.
-
Tabii ki....
Süleymanşahı, topukları g.tüne vura vura kaçan Recep, gidip İsraili işgal eder. Cumayı da Mescid i Aksa da kılacaktır, kesin. Emevi camiinde kıldığı Cuma dan baya sevap kazandı ne de olsa......
-
Lan harbi EMEVİ caminde Cuma kılarmı RECEB?
Olm dahada seçim kaybetmez desene :(
Evet maalesef Suriye İsrail tarafından işgal edilmiş durumda artık. Bunu dün akşam Netanyahu dan anladık.Açık Açık yeni yönetim ya dediğimizi yapar yada akıbeti öncekiler gibi olur dedi. Bunun üzerine artık konuşulacak bir şey yok. Böylece İsrail artık doğrudan Türkiyenin komuşusu oldu sınırını buraya dayamış oldu. Hep birlikte göreceğiz Güneydoğu bölgesinde PKK hareketlenmesi artacak sınır saldırıları başlayacak 80 li yıllardaki gibi köylere inmeye başlayacaklar. Hatay tarafında Suriyelileri de organize edip Hatayın durumunu tartışmaya açacaklar. Esadı göndermeyi kendi marifeti ve kontrolündeymiş gibi göstermeye çalışanlar bakalım o günler gelince yine aldadıltık mı diyecekler.
-
SİHA nedir? Ne işe yarar?
Cevabını bulduğunda aydınlanma yaşarsın umarım ;))
SİHA nın konumuzla ne alakası var. Ben Hatayı tartışmaya açacaklar diyorum SIHA diyorsun.
-
O Meczubun ne dediği önemli değil. Kendileri Esadı niye koruyamamışlar adamı ABD den yardım isteyecek duruma getirmişler önce onu anlatsın. O meczubun derdi Suriye değil Ukrayna. Türkiyenin Ukrayna ile ilişki kurması silah vermesi hususları kastediyor yoksa Suriye devede kulak. Esad Rusyanın kendisini koruyamayacağını anlayınca ABD ile temas kurmaya çalıştı. Ruslar bunu anlayınca adamı paket yapıp ABD den önce Rusyaya götürdüler şimdi suçlu arıyorlar.
-
Bilemem artık ben sadece durumu değerlendirmesi yaptım. Bu olaylarda İsrail Ve Abd gayet memnun demekki herşey onların çıkarları doğrultusunda ilerliyor bu bir gerçek birde şöyle birşey var buda gayet mantıklı Bütün medya şimdi şey yapıyor bu yer altı hapishanesinde tutsak tutulan mahkumlar falan.Bugün biri çok güzel yazmış adamın suratındaki sakal 2 3 günlük die cildi çökmemiş delirmemiş falan ortada hikaye dönüyor yani bencede bende öyle düşünüyorum bakalım bundan sonra neler olucak ben Akp lilere gülüyorum onlar benim eğlencem bize saydırırken herzaman arka planda neler olduğunu sorgulamaktdan acizler zannediyolar İsrail bitti Abd yenildi.Türkiye oraları feth etti falan işte Neyniş Osmanlı kuruluyomuş komikler 😄
Binlerce envanterde SİHA var.
Tüm tartışmalara son verir.
Öyle ıslak hayaller kuran var ise SİHA tek çözüm.
Biz bu sahneleri IRAK ta da gördük. Yaşı küçük olanlar hatırlamaz, orada da Saddamın işkence odaları işkence görenler falan diye haftalarca propaganda yapılıp ne kadar hayırlı bir iş yapıldığı ne kadar sevap kazanıldığı anlatıldı hep. İsrail hapishanlerinde müslümanlara yapılanlar yanında Esadın ki çocuk oyuncağı kalır.
-
Nereden nereye.
Bir operasyon yapmak için seksen ülkeden izin aldığımız, ambargolardan korktuğumuz günlerden "Türkiye İsrail'i işgal eder mi" dedikleri günlere.
Büyük adamsın Recep Tayyip Erdoğan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 60 yılda büyük yol kat ettik o kadar ettik ki artık bu işin taşeronluğunu bile yapar olduk.
-
Halkının %65i falan Asgari ücretli olan bir ülke ne işgal edebilir ne de savaşa gider. Halk aç ve sefalet içinde yaşıyor. Ekmek alacak paramız bile olmuyor.
-
SİHA dediğin şey savaş uçaklarının ve hava savunma sisteminin yanında çöpten farksız demir yığını kalıyor. SİHA hiç bir işe yaramaz. Suriye de bile SİHA kullanamayabiliyoruz. Hava Savunma ve Savaş uçakları aktif ise siha işe yaramıyor sinek gibi avlıyorlar.
-
SUPERSONİK füzeleri bilinen tüm hava savunma füzeleri engelleyemiyor.
İSRAEL gibi minnak topraklara sahip bir kara parçasına 100 kadar TAYFUN füzesi ile tüm askeri hedefler havalanamadan imha olur.
1000 kadar füze ile MOLOZ YIĞINI bir ülke kalır.
Tekrar ediyorum
SUPERSONİK füzeleri bilinen tüm hava savunma füzeleri engelleyemiyor.
fakirler haydi savaşa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X