Strateji olusturuyorlar H***neyi delikten cıkartıp sarı ABD botuyla kafasına basacaklar merak etmeyin.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 6:37:37 > |
İsrail neden rezil oldu? İran füzeleri... (5. sayfa)
-
-
Niye? İsrailin ekonomisi yok mu? İsrail üretip satan bir ülke. Hem sen ABD bütçesinin nereye gittiğini bilemezsin ki. Türkiye bütçesi de aynı şekilde. Türkiye ösocuların maaşını ödüyor öderken benim rızamı alıyor mu? Türkiye ödüyor ama miktarı biz bilmiyoruz. ABD vatandaşı dediklerinin içinde yahudi olan zenginler olmasın? Anavatanlarına destek olmalarının nesi acayip. Zaten ABD vergileri haitili Meksikalı göçmenlerden toplanmıyor ya.
Hizbullah ve Hamas silah alacak, maaş ödeyecek parayı nereden buluyor? Tabiki İran halkından. İran halkına sorulsa bu örgütleri beslemez ve ikisi de biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyadaki tüm ülkeler ırkçıdır. 2.dünya savaşı sonrası türeyen bu ırkçılık meseleleri hep birilerinin güdümünde.
Almanya 70 senedir işgal altında ve sonradan türeyen ırkçılık karşıtı propaganda ile ipini koparanın geldiği çöp bir ülke. Aynı sorun diğer Avrupa ülkelerinde de var. İnsan hakları falan diyerek vasıfsız, gereksiz nüfus Avrupa'ya doldu.
Avrupa'ya ırkçı diyenler çin ve diğer Asya ülkelerine baksın. Herkes ırkçı. Nedense dayatmalar hep Avrupa üzerine. Kimse suudilere neden mülteci almıyorsun demiyor. Avrupa ülkeleri bitince ellerine ne geçecek merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsrail'in gelirleri arasında üretip sattığı devede kulak. Soykırım için kullandığı silahların hepsini beleşe alıyor mesela.
Ben su konulardaki israil hayranlığını çözemiyorum. FBye düşman olduğu için FB-GS maçında GS destekleyen BJKlılar gibisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABD firmalarini boykot etmek saçmalik. Gazzeye en büyük yardimlari ABD yapiyor zaten senelerdir. Geçtiğimiz günlerde yine büyük bir yardim yaptilar. 300 milyon dolardan az yardim yapmiyorlar genelde. Örneğin Çinin 2 milyon dolar yardim yaptiği düşünüldüğünde yardimin boyutu ortada ABDdeki Hamasin kollari olan NGOlarda ABD devletinden para aliyorlar.
Ayrica, Soykirim yapan ülke savaş bölgesindeki sivilleri tahliye etmek için her türlü çabayi göstermez. 2.5 milyon nufuslu Gazzede 41 bin kişinin öldürülmesine soykirim denmez. Siz nedense hiç Hamasli öldürülmemiş, ölenlerin hepsi sivil gibi davraniyorsunuz. 20 bin Hamasli öldürülmüş. Ne kadar İslamic cihad, ki islamic cihad denen terör örgütü Gazzede ilk olarak İŞİDin Sina kolu olarak ortaya çikmişti, 7 Ekime katilan çete ve mafyalardan öldürüldüğü de belli değil. Mesela, Gazzede açlik var deniyor ama kimse Hamasin yardimlari çalip karaborsada faiş fiyatlardan sattiğini ve açliğin bu yüzden olduğunu söylemiyor. En son yardimlari vermeyi reddeden HEAL Filistin müdürünü öldürdüler arabasini tarayarak. 41 bin kişinin içinde Hamasin öldürdüğü Gazzeliler de var. Kendilerine karşi olani ve eleştirenleri affetmiyorlar, infaz ediyorlar aninda.
Hamasin tüm yaptiklarini ignore edip, onlari melek gibi gösterip sadece israili suçlamak doğru değil bence. Hamasin kollari, Avrupa ve ABDde yüzlerce gösteri düzenlediler, terörize ettiler bu ülkeleri, vandalliklar yaptilar. Yahudiler de gösteri düzenlediler, bir tane olaylari oldu mu? Bu ülkede o kadar yahudi yaşiyor, bugüne kadar bir tane olaylari oldu mu? Suriyelileri görüyoruz.
-
Geçenlerde birkaç yahudiyle büyük israil meselesini vadedilmiş topraklar konuştum. Aralarinda çevresi geniş diplomat tanidiklari olan da var. Hepsi saçmalik olarak değerlendirdiler. israilin amacinin Gazze, Bati Şeria, Lübnan ve Suriyedeki iran varliğini temizleyip Hamaneyi de öldürerek en son aşamada iran rejimini değiştirmek olduğunu söylediler. Bu planin 2018de ABD, Suudi Arabistan ve BAEyle yapildiğini, Orta Doğunun Avrupadan bile cazip bir merkez olacağini söylediler.
Bu ülkelerden sürülen şeriatçi ve cihadçilar nereye gidecek diye merak edip sordum. Türkiye dediler. Tarim bakaninin 105 milyon mülteci bekliyoruz açiklamasi da mantikli geldi.
-
O plan bence ise yarama ihtimalli düsük bir plan. ABD akıllıca davranan bir ülke orta derecede güclü ülkelere direkt saldırmıyor fakat öbür türlü mullahları isgal etmeden indirmek de hic kolay degil..
Yani iranın elinde nükleer silah olabilir. Sağda solda patlatabilirler de.. Nükleer baslıklardan cekinildigi icin orası isgal edilemiyor tabii kara harekatında bir miktar kayıp da verecekler..
Yani iki sekilde de isleri kolay degil irandaki rejimi orayı isgal etmeden yıkmak, nasrallahı öldürmek kadar kolay olmasa gerek.. Bu yüzden enininde sonunda oraya bir harekat düzenlemek mecburiyetinde kalacaklar fakat israilin nükleer füze yeme riski büyük.. Fakat olaya yahudi perspektifinden bakarsam, bence bu riski almaları gerekiyor, cünkü yahudilerin oradaki en büyük düsmanı iran, o ülke orada oldukca yahudiye huzur yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 14:50:21 > -
Piers Morgan laflari siralamissin bir sürü. Teker teker hepsininin cok kolay cevaplari var ama en basit cevap varken hicbirine gerek yok:
Israil orada olmasaydı bunların hicbiri olmayacakti. Israil bir isgal kuvveti. Oradaki varliklari milletlerarasi hukuka da aykiri. İsrail kendini savunamaz çünkü catismayi baslatan israil.
ABD firmalarini ABDyi Israil'e destegi durdurmaya zorlamak icin boykot etmek mantikli olabilir ancak ama boykotcular coca cola'yi israil markasi zannettikleri icin boykot ediyor. Unilever'ı boykot etseler anlarim mesela.
Ortodoks yahudiler mesela israil'e muhalif, yani bir kisim hasidi yasiyor israilde de, onlar da sanirim muhalif de disarida yasayanlar da muhalif, ama uste filistinlilere acidiklarindan degil mesihlerinin henuz gelmemis olduguna inandiklarindan o, yoksa onlar da biz gentilelari kendilerine hizmet edereken gozlerine guzel gorunelim diye insan firmunda yaratilmis hayvanlar olarak goruyorlar, mesihleri gelir gelmez hepimizi kolelestireceklerini dusunuyorlar. TRdeki yahudilerin sayisi da bir sey yapmalari icin yeterli degil bu arada. Aralarinda seküler olanlar sanirim cogunlukta, onlarin umrunda bile degil zaten, tabii Filistin isgalinde yasayan seküler yahudiler daha farkli bakiyor olaya genellikle.
Hasta kiliginda hastane basip katliam yapacak kadar igrenç canavarlari savunanlar da onlar kadar igrenç canavarlardir bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Türkiye'de yahudi yok 6 - 7 Eylül pogromunda cogunu postaladılar.. Yahudi yerine goyim var fakat yahudiden daha fanatikler zaten..
-
Yahudi yahudidir..
-
Ünlü Yahudi kökenli Türk Devlet Adamları birkaçı ! :
İsmail Cem : Dışişleri Bakanı, Kültür Bakanlığı, Farklı dönemlerde Milletvekillikleri, TRT Genel Müdürü
Şükrü Sina Gürel ( Şuan Zafer Partisinde aktiftir de Genel Başkan Yardımcısı olarak ... ) : Başbakan Yardımcısı, Milletvekillikleri farklı dönemlerde de ...
Cenneti özlememiş :) IDF 1 hafta geçmeden inandığı Allah'ın cennetine hurilerine üstelik 72 hurilerine kavuşmasına engel olduğunu sanıyor :) ... Allah'tan başkasından da korkuyor belli ki :)
IDF affetmez . Bunu da bir ara aradan çıkartır ...
x (formerly twitter)Visegrád 24 (@visegrad24) on Xhttps://x.com/visegrad24/status/1842320561264877576Mahyar Tousi TVyoutube🔴 Support the channel by joining Tousi TV+ and getting access to premium ad-free shows and ability to directly chat with Mahyar: https://tousitvplus.tv 🇬🇧 Get your own 'Unite The Kingdom' merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/ 💙 Support Mahyar via donation link: https://tousi.tv/support-us/ X: @MahyarTousihttps://www.youtube.com/watch?v=6ngM7M2uAwY&feature=youtu.beNe mi olmuş :) : İstifa etmiş ve artık Hizbullah için çalışmayacağını da beyan etmiş :)) ...
Kim : Naim Qassem ( Naim Kasım )
Ne iş yapar : Genel Sekreter Yardımcısı elbette terörist Hizbullah'ın ....
Aklı sıra kaçıyor . Kendi içlerinde bile çöküşün simgesi oldu ... Gerçi Araplar bile GINA geldi Hizbullah'ın kemikleşmiş devletin içindeki yapısı ve estirdiği devasa patlamalarla terörlerle Lübnan denilince akla Hizbullah'ın şiddetli bombalamaları dünyaca meşhur getiriyor.
-
Rize'de Rezil Olmak ...
Rizeail !...
Rize'de ... Rezil oldular :
eksisozluk.comJust a moment...https://eksisozluk.com/israili-protesto-eden-vatandasa-dayak-atilmasi--7885430?a=popular&p=1İsrail'i protesto eden bir vatandaşı Rize'liler ağır saldırmışlar. Yetmedi kaçtığı araçtaki diğer kişiyi de ağır saldırmışlar ...
Vay anasını sayın seyirciler : İsrail için bu kadar da absürt fanatiklik Rize'lerden de beklemezdim. Başka alanlarda beklerdim de .. Bu nedir ?
Elbette aralarında düzgün Rizeliler de vardır. Onlar istisna ...
-
Soykırım böyle mi oluyor? Hadi katliam desen anlarım da sanki Filistinlilerin kökü kurudu da soykırım oldu. Daha çok ilgi çeksin diye en üst kavramları kullanarak bunu da sulandırıyorsunuz. Seninde Amerikada sermayeyi, siyaseti elinde tutan güçlü bir diasporan olsun sanada ABD silahları akar.
İsrail hayranı değilim ama filistinliyi sevmem için bir gerekçe var mı?
Türkler neden enayi gibi kendilerini tüm müslümanların koruyucusu sanıyor? Yok öyle birşey. Ne lider olarak gören var ne tanıyan. Bu yetkiyi nereden alıyorsunuz ki. Bu mesele Arapların nasıl umrunda değilse benimde değil. Suriyelilere bakıyorum zengini keyfine bakıyor fakir Suriyeli açlıktan ölse umursamaz. Zengin Suri için fakiri muhattap olacak insan bile değil. Onlar birbirini zerre düşünmezken ben salak değilim. Bana ne? Suudisi mısırı hepsi öyle bir millet.
Biraz olaylara bana ne demeyi öğrenin. Her olaya atlıyorsunuz. Suudi takmaz, mısır umursamaz, Ürdün aynı şekilde. Orası Ürdün ve mısırın toprağı.
Ayrıca sezarın hakkı sezara. İsrai hep kazandı. Ben onların yerinde olsam 1948 savaşında veya en geç 1967de İsrail içinde 1 Filistinli bırakmazdım. 3 kere kazanmışım karşı taraf bunun bedelini öder. Bu iş böyle yapılır. Kovarsın veya kökünü kırarsın bir daha bela olamaz.
İnsanlık, insan hakları falan bunları her ülke çıkarı varsa dile getirir. Zaten kimsenin umrunda değil ama yalandan bile olsa konuşmaz. Biraz oyunu kuralına göre oynayın çıkarın olan tarafı tutarsın. Düzen böyle kabul etsende etmesende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amerikan Siyonist Komitesi AIPAC olmasa Israil masal olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle son 10 yılda Filistinliler de özellik Amerika ve Avrupa olmak üzere siyasi, akademik ve toplumsal güç kazanıyor. Hatta özellikle Amerika’da AIPAC karşıtı güçlü bir oluşum da ortaya çıkardılar. Peki nedense tüm bunlar olurken, herkesin en büyük kahraman dediği Hamas bir anda sivillere saldırı düzenliyor. Zamanlama çok tesadüf gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 6 Ekim 2024; 13:39:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Eğer israil filistin'i isgal etmis olmasaydı o saldiri olacak miydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanımı buyasa o zaman soykırım pek ciddiye alınacak birşey değilmiş. Bende birşey sanmıştım. Madem o sözleşmeleri İsrail sallamıyor onların yerinde olsam Saddam gibi kimyasal atardım. Bu kadar bomba ve yıkıma gerek kalmazdı. En güzel silah o.
O kadar şey söyledim gelen cevaba bak.
Bana ne müslüman olmasından? Müslüman öldürülünce farklı birşey olmuyor. Dediğim kafayı yaşıyorsun sanki bunların koruyucususun. Öyle görevin yok yetkin yok.
Ölenler hristiyan olsa yine umrunda olmazdı. Sanki 9 milyara dayanan dünyada sürekli çocuk doğurup yardım istemekten başka birşey yapmayanların ölmesi çok önemliydi ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X