Şimdi Ara

İsrail neden rezil oldu? İran füzeleri... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Umrumda olmayacagini nereden biliyorsun? Spesifik olarak Müslüman olduklari icin yok edilmelerini destekleyen biri hele boyle bir seyi nasil soyleyebilir?

Yahudinin gozunde muslumanla senin aranda hiçbir fark yok bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tepedeki zionistler yahudi sayılmazlar ateist onlar.. Onları amerikan saymak daha mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 17:34:44 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Bana ne demek müslüman oldukları için düşman olduğum anlamına gelmez. Bana kelime oyunu yapma. Söylemediğim birşeyi söylemişim gibi yapma. Taraf tutmak zorunda değilim, kimseyi sevmek zorunda değilim. Sen ve senin gibilerde aynı. Sudanda, yemende milyonlarca insan öldü çoğu müslümandı sallamadınız bile. Filistinlilere gelince müslüman falan deniyor. Diğerleri de öyleydi. Ben en azından dürüstüm tohumuna para mı saydım diyorum. Sizin gibi işime geleni görürüm işime gelmeyeni görmem demiyorum.

Başından beri birbirlerini kırsınlar dünya olmuş 9 milyar diyorum sen müslüman falan diyorsun. Sanki filistinde sürekli tüketen ve çocuk yapmaktan başka birşey bilmeyen kitleye çok ihtiyaç vardı. Komşusu olan hiçbir ülke istemiyor demek ki sevilmeyecek insanlar. Zaten gittikleri her yerde sorun çıktı. Lübnan iç savaşa girdi, ürdün iç savaş yaşadı en son bu filistinleri hem öldürdüler hem de kalanlarını sürdüler. Bir de filistin diye bir devlet yok ki. Orası önce osmanlı sonra ingiliz işgal bölgesi oldu. İsrail olmasa ürdün ve mısırın paylaştığı bir bölge olacaktı. Kafadan uydurma bir de filistin icat ettiniz.

Yahudinin gözünde nasıl göründüğüm önemli değil. Onlara yaranma çabam yok. Dini hikayelere göre türkiyeden toprak falan da alıyorlarmış ya ben oralarda da yaşamıyorum. Yani benle hiç işleri yok. Ayrıca islamcılar gibi yanında çalışan elemanın kıdemine, maaşına göz koymazlar tüm hakkını tıkır tıkır öderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 7 Ekim 2024; 18:42:11 >

• Are insani sekilde yaklasıyor o hümanist ancak siyasal islamcıların derdi, bu filistin eski ottoman sömürgesi ya oranın hamisi abisi gibi geciniyorlar ondan dertleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 20:5:26 >
  • Ayrıca bu sadece filistinle sınırlı degil bazı afrika ülkeleri de var oralarda da bir takım hayalleri var bunların mesela fransa o yüzden de kafayı yiyor cünkü bunların ilgilendigi o afrika ülkelerinden bazıları eski fransız sömürgesiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 20:18:34 >
  • İran ve ona bağlı destekçileri cümle aleme rezil oldular işte :

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159780456

İran resmen Hamasa, Hizbullah la daş daş geçiyor, küfür ediyor. Yiyin birbirinizi böyle desteklerle ..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.