Bunlar yani bu tarz üyeler, bu sekil ülkeleri iste türkiye'deki malum durumun destekcisi ve koruyucusu sandıkları icin, cinliye ruskiye falan yağ cekiyorlar, yoksa bu dinsiz imansız komünist artıgı ülkelere neden yağ ceksinler? bu cok fena bir durum gercekten.. düsülecek en alt kademe bu.. daha fazla yazamıyorum sen anla.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 18:35:30 > |
İsrail neden rezil oldu? İran füzeleri... (3. sayfa)
-
-
şu israili savunanların yaşı kaç merak ediyorum.
çocuk olduklarını düşünerek çocuğa anlatır gibi anlatayım. bak iyi okuyun herkes anlatmaz size;
abd irana yalvarıyor israili vurma dünya savaşı çıkmasın diye. ben barışı sağlayacağım diyor.
nasrallah ile israil anlaşma yapıyor. o yüzden nasrallah önlemsiz toplantı yapıyor.
şımarık velet israil anlaşmanın mürekkebi kurumadan adamı bombalıyor.
iran da israili güzel bir dövüyor. bu devlet dilinde dövmektir. yani diyor ki;
bak istesem ülkeni yerle bir ederdim ama seni uyarıyorum.
israili savunanlar düşünmüyor mu ki, o füzeleri oraya atan adam onlara tonlarca bomba da koyabilirdi.
-
Konuya başlığına bakıyorum, konu içeriğine bakıyorum, bana ne diyorum. Bana ne lübnandan banane israilden bana ne irandan, bana ne filistinden.
Güdümlü füzelerden bahseden güdümlü üyeler "ama sırada Türkiye var" diyecekler. Bende diyeceğim ki madem ülkenin bekası konusunda bu kadar hassastınız, bizzat üretici ortağı olduğumuz , şu an sahada şov yapan f35 lerin ülkemiz envanterine neden girmediğini , bu uçakların yerine s400 gibi hiç bir zaman kullanamayacağımız sistemi tercih edenleri sorgulayın.
Not : Rezil olduğunu savundukları ülke iki ayda hamasın tüm üst kadrosunu yok etti, hamaslıların cebine girip maytap gibi patlattı. Osmanlının gerileme döneminden beri bu minik mücahitlerin kabul etmediği şey teknoloji. Teknolojin yoksa allahta koruyamıyor. Konya kadar ülke din allah kitap ile yönetilen ülkeleri kumda oynatıyor.
-
Ben İranlı komutan olsam 1 saat önce haber yollardım İsraile: "füze atacağım, havaalanlarını boşaltın."
Sonra o uçakların inebileceği tüm havaalanlarını tahrip ederdim ki saldıramasın bir daha.
Sonra o havaalanını tamir etmesi için gerekli olan yol malzemesini almasını engelleyecek şekilde ticaret yollarını kapatırdım.
Sanırım İran intihar etmek istiyor. Boşa füze atmış.
İsrailin yerinde olsam sivil katliamını durdurup, bu suçu işleyenleri mahkemede yargılayıp hapse tıkardım. Böylece bir nebze olsun utanç azalırdı.
Belki de bunların hepsi, ukrayna-rusya dahil, amerikanın envanterini oyalama taktiğidir. Çin için zaman kazandırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Ekim 2024; 19:49:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iranı eninde sonunda mahvedecekler bak ıraktaki saddam da böyle takılıyordu hatta gitti orayı burayı isgal etti adamı kac sene sonra delikten cıkarttılar yani bu isler sabır isi eninde sonunda mullahları yağlı kazığa oturtacak c*niler.. bunlara güvenip bunların kafasıyla is yapmayın bence..
Ha diyeceksin yok atom matom nükleer patlatırlar evet belki 1 tane, belki 2 tane patlatırlar birkac Israel sehri atomlanır ancak sonrasında yüzlerce atomla iranı haritadan silerler geriye birkac canlı kalır onları da yakayıp itinayla kazığa oturturlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 20:2:24 > -
İsrail'e birşey olmadı. İran gibi uçak vurayım derken sivil yolcu uçağı düşürmüş beceriksiz ve birşeyi olmayan bir ülke sürekli abartılıyor.
Dandik örgütleri finanse edip Ortadoğu'da terörden başka birşey yapamayan gereksiz bir ülke.
İsrail gazzeyi bitirdi sırada hizbullah var en son İran bitecek.
Hocam harita bilgin kötü galiba.
İsrail dediğin ülke küçücük bir ülke. Tek bir nükleer düşerse zaten yok oluyor.
Sonrası diye birşey yok. Sonrası yok, İsrail için yok.
Ayrıca İrana yüzlerce atom atarlar ne demek?
Bilgisayar oyunu mu
Nükleer serpinti diye birşey hiç duydun mu hiç hayatında? Dünya nüfusunun yarısını kanser edersin.
-
Iste sana ne kadar az olasi gelen senaryolar bunlar yani gerceklesmeyecek senaryolar yani iran nukleer patlatamaz rusya da yapamaz
Ancak yapti diyelim o taktirde serpinti falan da dinlemezler sen dunyayi yonetenlere atom bombasi atarsan adamlar avrupanin amerikanin efendisi dunya umurlarinda olmaz ve o irani haritadan binlerce atomla silerler.. ayrica atom bombalarinin gucu abartildigi kadar buyuk degil elbette bombasina gore degisir ancak ortalama 1 adet atom bombasi israili yok edemez sadece 1 sehrine agir hasar verir boyle bir bombayla bir ulke haritadan silinmiyor..
en guclu atom bombalari bile mesela 1 adet rus tsar diyelim sadece new york'a agir hasar verebilir iranin dandik atomlariyla belki en fazla birkac yahudi sehri yikarsin haydi iran elindekilerin hepsini gonderdi diyelim daha ilk atom duser dusmez irani haritadan silerler ve kalanlar icin kaziga orturmalar baslar..
Senin iranlı mullahlar israilin herhangi bir sehrinde atom bombası patlatsın, irandaki karıncaların bile yok olusunu bilgisayar oyunu gibi izlersin diyorum.. Serpinti merpinti adamlar atomu yiyecekler bunu düsünecekler öyle mi? Mümkün degil.. Yüzlerce diye az söylemisim binlerce atomla iranı haritadan bağırta bağırta silerler..
-
iranla ırakı kıyasladığın anda aslında daha fazla söze gerek yok.
tarih onbinlerce sayfayı oturup okumakla öğrenilir. iran gerçek bir devlettir.
ayrıca senin atom dediğini dünyada atabilecekleri tek yere attılar zaten. okyanusun ortasında bir ada olan japonyaya. anakaraya kimse atom atamaz. irana attın oradan rusya türkiye sonra avrupa zehirlenir. o iş kolay değil.
iran ancak tarih bilgisiyle anlaşılır. iran rusyanın ustasıdır. osmanlıya uyguladığı strateji ile rusya da önce napolyonu sonra hitleri yenmiştir.
iran israil dediğin ülkeyi öyle tokatlar ki abd kenara çekilip seyreder günü gelince güven bana. ha, israili türkiye de tokatlar israil paralı asker güruhu boş bir devlet.
-
Şu mesajını ne zaman alıntılayalım ? Tarih vermen yeterli.
Bu arada şu mesajları yazarken İranlı veya İran’da yaşayan birileriyle tanışmadığını da varsayıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İran daha önce bir kez yokolmamış mıydı? Moğoldan mesaj getiren adamı öldürdükleri içindi sanırım. Şimdi nezaketi öğrenmişler, savaş istemiyoruz diyorlar.
Siz diyorsunuz ki, israili atomlarlar sonra israil 1 atom yer yok olur.. Israil 1 atom yerse 1000 atomu sizin mullahlara atmamasi icin hicbir sebep yok Turkiye zehirlenmis orasi burasi zehirlenmis umurlarinda olmaz sen kediyi duvarin onune bir al bakalim ufacik kedi sana nasil saldiracak kaldi ki israil zaten abd ile ayni sey ve abd icin ufak diyemezsin herhalde
kiminle muhatap oluyoruz ya.
ya siz hayal aleminde mi yaşıyorsunuz? irana saldırırlarsa çin ve rusya da girer. abd bitik zaten. tabutuna son çivi olur.
bak bana inanmayın cem gürdeniz paşanın videolarını youtube dan izleyin. bu adam emekli tümamiral olup abd donanmasını yönetenlere kadar tanıyor.
bu adamın videolarını izleyin. abd uçak gemileri bugün çöp olmuştur diyor. donanması bitik diyor.
abd kime saldıracak? uyanın artık. iran ikinciye israili vurdu saldırsa saldırırdı zaten.
-
cin ve rusyayi da atomlarlar sonra da gerekiyorsa yerin dibinde siginak kurup orada yasarlar bu isler saka degil senin mullahlarin ruslarin ve yerden bitme cinlilerin USA ve dunyanin geri kalanina saldiracak bunlar pabuc birakacak degiller gerceklere donun diye yaziyorum bunlarin sakasi yok hepinizi yok ederler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 21:48:13 >
Ok, yendin beni pes
onu ben yazmadım diğer arkadaş yazdı atom atmak öyle kolay değil kimse kimseye de atamaz diyorum. atarsa da sonu felaket olur dünyanın.
-
samimi soruyorum yaş kaç?
abd battığı bittiği için sağa sola saldırıyor ama gücü de yok.
yahu düşünün, iran israili ikinciye aleni vurdu. hani abd saldırsa ya.
cem gürdeniz paşayı dinleyin çok dikkat çekici şeyler anlatıyor. abd donanması bitmiştir uçak gemileri çöp diyor. bunu abd donanmasını yönetenlere kadar tanıyan biri söylüyor.
hayal dünyasından çıkın abd nin devri geçti.
-
sen benim yasimi basimi birak da, irandaki mullahlar icin simdiden endiselenmeye basla.. simdi abd ve israil oradaki yani irandaki sapiklarin acikli sonlarini tartismaya baslamislardir bile.. sam diyordur kaziga oturtalim, mose diyordur yok diri diri yakalim falan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 22:30:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X