Şimdi Ara

İsrail Türkiye'ye saldıracak abüüü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@mustf9 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

yahu şu natoyu bana bir anlatsana. 90 larda en büyük üssünde görev yaptım ama sen yine de anlat bana.

natonun tarihi boyunca ne yaptığını bana anlat. bizim natodan büyük düşmanımız mı var?

işlerine gelmezse 5 dakikada natoyu kapatırlar. bunun neyini anlamıyorsunuz?

nato= abd nin paravan silah satma şirketi.

nato= terör örgütlerini eğitme ve maaş verme kurumu.

Senin gibi tiplere göre NATO bize düşman Avrupa bize düşman herkes bize düşman , dünyada var 200 tane ülke bizden çok düşmanı olan yoktur

Abi kim ne yapsın Türkiye'yi ve içindeki şizofreni yarım akıllı 90 milyonu?

Yurt dışına sattığın ürünün %70 Avrupa'ya satıyorsun alışverişi kesseler aç kalırsın

AKP düşman politikası sizlere 20 senede bayağı işlemiş herkes bize düşman o yüzden 750 TL ateşleyin ha? Hahahah

Bu arada NATO önemli ve ciddi bir kurum ve Türkiye buraya üye atari gideri boş geçin , NATO üyesiyiz

Ukrayna'da NATO üye olsaydı şuan Türkiye askeride Ukrayna da Rusya ile savaşıyor olacaktı diğer NATO ülkeleri gibi tabii Rusya nükleer tehdidi olduğu için ne Rusya NATO ile savaşır ne de NATO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 28 Ekim 2024; 12:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

TUSAŞ saldırısını meclise davet ettiğiniz PKK üstlendi ama gözü kör olan göremiyor işte

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Meclise davet edildi de ne dendi, silah bıraktığını açıkla örgütü lağvet Suriye'de Irak'ta itrailin abdnin mayın eşeği olma kurtar kendini dendi , itrail bunun olmasını engellemek için aynı örgütün elindeki eşeklerini kullandı , yahudiye laf gelmesi niye bu kadar zorunuza gidiyor ? İsterseniz netenyahu denen bebek katili şerefsizi de meclise davet edebiliriz gelsin kürsüde konuşsun "itrail Allah'ın belası lanetli bir kavimin kurduğu bir ülkeydi dünyanın başına bela oldu artık kendimizi fesh ettik yok itrail falan diğer ülkelerdeki kripto yahudiler kendi basinin çaresine baksın " desin bizim için mahsuru yok siz niye pkknin lağvedilme talebine bozuluyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

Kanka lanet manet bunlar palavra bence allah bile yahudinin yanında İsrail hepsinin içinden geçti. Bence allah baktı bu çöl bedevilerinden bir halt olmaz oğlum Musa’nın çocuklarının önünü açayım dedi (bence) tıp, bilim, sanat, eğitim vs Yahudiler herşeyde sizin tayfadan ileride. Nobelli yahudilerin sayısı ümmetin toplamından fazla. Bence lanetlenmiş olan tayfa Araplar ama gene de sen bilin

• Türkler müslüman olacak diye bir kural yok. Müslüman olupta dindar olacak diye de. İsrailde türkiyeye saldırmaz. Zaten ne isterse satılıyor savaşması için sebeb yok. Burada islamcılar herkesi kendi gibi sanıp farklı düşünenlere yahudi, ermeni falan diyorlar. Oysa alakası yok bana ne israil tüm filistinlilerin kökünü kazıyorsa? Sanki bunların tohumuna para saydım.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Filistin için ağlayıp İsrail’e ırkçı diyenlerin karşıt fikir savunanlara Ermeni Yahudi diyip ırkçılık yaparak saldırması da tam bir komedi 😂

• Mesaj konu sahibinin ilk mesaji icindir. ALinti burda gozukmuyor.

Suriye'den yeni geldin heralde, Turkcen'e bayildim. Cok tatli konusuyorsunuz, zamanla daha da oturacaktir merak etme. Bol bol konusma ve yazma pratigi yap bence.

Not: Turkiye'yi ve Turk Halkini dusunenlerin Turkcesine bakacak olursak ulke zaten coktan bitmis, uzatmalari oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 28 Ekim 2024; 15:35:50 >
  • Arab meselesi genke.

Ney ney askere mi çağırıyorlar? Annneeeeğğğğğğğ

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Ermeni diyerek hakaret ettiklerini sanıyorlar. Gerçekten de ırkçılık yapıyorlar.

• Velvet Golet V kullanıcısına yanıt

nato üyesiymişiz vay be 

yahu üyesi olsan ne olur? adam sana parasını aldığı silahlarını bile vermiyor. batı korsandır hırsız ve eşkiyadır. bir tane deli trump çıktı doğruyu söyledi; " türkiyeye patriot vermeyen abd dir. rusyadan almayıp ne yapsın adamlar? " demedi mi?

bu adamları tanımadan kendi ülkenizi kötüleyip bu hırsızları övmeyin.

• Forumda natoyu tanıyan arkadaşlar nato üssünde askerlik yapanlarmış. Sanki biz başka yerde yaptık. Askerlik yapmakla natoyu nereden tanıyacaksın? Nato türkiyeyi davet etmedi türkiye başvurdu, girmek istedi.

Zaten doğu avrupada romanya, polonya gibi ülkeler natoya girdikten sonra türkiyenin pek önemi kalmadı. Bu kadar yıl hibe silah, eğitim, uçaklar alırken nato yine kötüydü demek. Kötü birşeyse çıksalardı natodan. Lütfen kal diyeceklerini sanmıyorum. Zaten istemiyorlar ki.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

eğer türkiyede yaşıyorsan ki sanmıyorum, yaklaşımın yanlış. türkiyenin aleni olarak düşmanı olan batıyı savunmak tek kelime ile eksik adam olmaktır. tabii çifte vatandaş değilsen.

türkiyeyi natoya sokan inönüdür. burada atatürk diye yırtınanlar bilmez. inönü amerikancıdır. uçak dahil tüm silahlarımızı yapma yolunda iken bu işleri baltalamış olan da inönüdür. amerikadan hazır alırız silahları daha ucuza, diyen de inönüdür.

bu ülkenin insanı olup batıyı savunan kişi eksik yanlış kişidir veya cahildir. batı bizim can düşmanımızdır.

• mustf9 kullanıcısına yanıt

Türkiyede yaşıyorum batı niye benim düşmanım olsun? Senin derdin dinden ibaret. Benim için din önemsiz.

Natoya inönü sokamadı. İnönünün görevi 1950'de bitti. Natoya 1952'de tam üye olundu. Yani menderes dönemidir. Hiç öyle inönü başvurdu falan deme menderes istemese natoya girilmezdi. İnönü amerikancı değil rus tehtidine karşı mecburdu.

Uçak işi de hikaye. Türkiye gibi sermaye kıtlığı çeken bir ülke parasını silahtan çok altyapı ve sanayiye yönlendirmesi ülkenin işine geldi. Sanki para bolluğu vardı da uçak yapmayalım dediler. Gidin akademisyenlerin elinden çıkmış bir türkiye ekonomisi kitabı okuyun da ülkenin cumhuriyetten bu yana ekonomisi ne haldeymiş para nerelere gitmiş görün. Cücük kadar ekonomin var yapılması gereken dünya kadar altyapı ihtiyacı var.

Sanki nato vermese amerikan tanklarından, uçaklarından iyisini yapacaktın. Nato üyesi olmasan yunanistana karşı hiçbir şeyde yapamazdın. Bana cahil diyen bence kendi cahil. Çünkü 1945 sonrası farklı bir dünya oluştu sende orada bir yer tutacaktın. Bu mesele çıkarına olur veya olmaz orası ayrı. Ayrıca natoya almalarına da şaşırmak lazım 2.dünya savaşına ne yapsalarda inönüyü ikna edememişlerdi.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Biz 2 ay önce israil'e ansızın girmiyor muyduk?Ne değişti de onlar bize girecek muhabbeti çıktı?

• konunun dinle ilgisi ne anlamadım? din senin için önemsizse bize ne? din herkesin kendi özelidir.

senin sınırının karşısına terör ordusu kuran batı senin dostunsa hayrını gör. umarım çok sevdiğin birinin canı yandığı zaman da batıyı sevmeye devam edebilirsin.

• mustf9 kullanıcısına yanıt

Batı mı kurdu o orduyu? Batı diye tek parça birşey yok. Tabiki mesele din. Anca islamcılar batı der. Oysa batı dediğin yerde belki 20 devlet var hepsinin çıkarı farklı.

Ordu kurmuşlarmış. Onlar ordu kurarken bu ülke neredeydi? Yönetim uyuyor mu? O batı dediklerinin aklıyla suriye devletinin iç savaşı körüklendi. Bugünlere kadar gelindi. Amerika çizmiş planı uyguluyor yönetenler izliyor hatta değirmene su taşıyor. İsrailin etrafında devlet kalmadı. Irak karışırken suriye karışırken bu ülke projede rol kapmaya çalışıyordu.

Benim sevdiğim birinin niye canı yansın? Doldurmuşlar ülkeye surileri can yakarsa onlar yakar. Ben böyle ekonomisi bozuk, adaleti olmayan ülkede evlenip çocuk bile yapmadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.