Şimdi Ara

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bursa daki fabrikanin zarar etmesi ordaki iscileri isinden etmeyecektir sadece coca colanin daha fazla kaynak aktarmasini saglayacaktir.

ayrica italya fatih terimi aldi diye devletin tavri degismedi. iyi okuyun halkin sempatisini geri kazandigindan bahsettim. siz ne saniyorsunuz bilemem ama italya halkin sempatisini kazanmasaydi emin olun italyadan aldigimiz mallarin muadilleri onlari aratmazdi. size bunu daha acik ifade edemeyecegim siz ucuz diye cin mali havlu kullanirsiniz ben kaliteli diye denizli uretimi kullanirim.. konuyu karistirmamak en iyisi hocam sahsi fikrim ve uyguladim sey %100 yahudi sirketlerden uzak duruyorum ve cok sukur ki bunlarin hangisi oldugunu cok net biliyorum.
  • Demekki adabı ile forumda bu konularda konuşulabiliyormuş. İşte kültür budur. Hepinize helal olsun.

Donanımhaber tarihinde en uzun soluklu başlık oldu bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

ARKADASLAR BURADA KİM SUÇLU TARTIŞMASI YAPMANIN BİR ANLAMI YOK
    SONUÇTA ORTADA DİREK OLARAK HALKIN ZARAR GÖRDÜĞÜ BİR DURUM VAR

BURDA BELA OKUMANINDA BİR ANLAMI YOK

NE YAPABİLİYORSAK BU KONUDA FİKİR BELİRTELİM

KENDİ ÇAPIMIZDA ÜRÜNLERİNİ ALMAYALIM (BİR ARKADAŞIMIZ LİSTE VERSİN MESELA KISACA)

YADA ZARAR GÖREN HALKIN YARALARINI SARMAK İÇİN YAPILAN BİLDİĞİNİZ BİR YARDIM KAMPANYASI VARSA LİNKİNİ YADA HESAP NUMARALARINI VERİN YARDIM ETMEK İSTEYEN DUYARLI ARKADAŞLARIMIZA KOLAYLIK OLSUN

BURDA BİRBİRİMİZE KİM SUÇLU SORUNUSU SORMAK YERİNE ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİN YARALARI NASIL SARILIR BİZLERE DÜŞENLER NELERDİR BUNLARI TARTIŞALIM KENDİMİZDE DUA EDELİM

çok dogru diyosun kardesim de arada bi kac sivrilikten hoşlananlar insanın bu sıkıntılı donemde damarına basmayıda hiç ihmal etmiyolar tartısma bu yuzdendir yoksa tarih ortada gün ortada neyin ne oldugunu aklı selim herkes gorebiliyor..

İSRAİL VE AMERİKAN MALLARI nın ufak bi listesi bulabildigim

ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE - CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF - CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE - DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR - KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS - LEVER - LİPTON - LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO - MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT - PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA - SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO - SPRITE - SUAVE - TANG - TIMOTE - TURKUAZ - UNIPRO - VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON - YUMOŞ -
  • @joskun

asıl sen nerenle anlıyosun ben sana saldırıyı savunuyosun faln mı yazmısım??

benim sana dedigim ne haması ortadan kaldırsan bu israil duracakmı sanıyorsun diyorum

cunku sen öyle konusuyorsun ki hamas akıllı davransa hamas şöle etmese böle etmese bunlar olmaz resmne kaşındılar diyorsun

bende sana hamas yarın teslim olsa hiç bir sey degişmez diyorum hala anlamadıysan 3 lü salto yaparak mı anlatayım hı?

edit:

bu arada @polemik

sende osmanlı tarihine inanmayanalardansan sana tarih konusunda söleyecek hiç bir seyim yok

ne garip muammadır ki bende cumhuriyet tarihinde anlatılan bir cok seye inanmıyorum ve gercek tarihi anlatanları da cok okudum emin ol senin sonsuz inanıyo olarak kabul ettigim o lisede ortaokulda okutulan mucizelerle dolu harikalarla gecen cumhuriyet tarihi hiç te senin sandıgın gibi degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 4 Ocak 2009; 1:38:21 >
  • Anlatmaya çalıştığım şey kısaca, insan haklarını her şeyin üzerinde tutmak, bunun mücadelesini vermek.

Bugün ABD ve İsrail insan haklarını ayaklar altına alıyor, yarın da emin olun başka ülkeler yapacak.

Türkiye'nin böyle bir gücü, fırsatı ve çıkarı olursa Türkiye de yapacak.

Bugün İsrail, yarın Çemçük Devleti. Bunlar geçici. Kalıcı olan insan hakları bilinci.

Tabi ki İsrail'e gereken yaptırımlar uygulanmalı ama uluslararası hukuktan anlayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki hukuki yaptırım uygulamak zor.

Bir uluslararası hukuk profesörünün lafı: Devletler arası arenada haklı ve güçlü iseniz hakkınızı, haklı ve güçsüzseniz babayı alırsınız.

Umarım yeterince açık olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

@joskun

asıl sen nerenle anlıyosun ben sana saldırıyı savunuyosun faln mı yazmısım??

benim sana dedigim ne haması ortadan kaldırsan bu israil duracakmı sanıyorsun diyorum

cunku sen öyle konusuyorsun ki hamas akıllı davransa hamas şöle etmese böle etmese bunlar olmaz resmne kaşındılar diyorsun

bende sana hamas yarın teslim olsa hiç bir sey degişmez diyorum hala anlamadıysan 3 lü salto yaparak mı anlatayım hı?

hayır durmayacaktı. ama işte hamas=körük. ateşkes döneminde kaç tane bebek ölüyordu? herifer mazeret buldu girdi işte. senin elinde imkan yoksa dalaşmıcaksın onu anlatmaya çalışıyorum. ve eklemek istiyorum ki amerika süper güç, amerikanın da beyin takımı israilken ne yazık ki filisttinliler orada kapalı kısılmaya devam edecek.

bunlar da benim kuzenin dayanışma vakfı için hazırladığı afişler. kendisiwww.evoturkiye.com 'un da tasarımcısıdır.

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ?

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ?

kuzenin profil:http://www.facebook.com/profile.php?id=531572367
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

ARKADASLAR BURADA KİM SUÇLU TARTIŞMASI YAPMANIN BİR ANLAMI YOK
    SONUÇTA ORTADA DİREK OLARAK HALKIN ZARAR GÖRDÜĞÜ BİR DURUM VAR

BURDA BELA OKUMANINDA BİR ANLAMI YOK

NE YAPABİLİYORSAK BU KONUDA FİKİR BELİRTELİM

KENDİ ÇAPIMIZDA ÜRÜNLERİNİ ALMAYALIM (BİR ARKADAŞIMIZ LİSTE VERSİN MESELA KISACA)

YADA ZARAR GÖREN HALKIN YARALARINI SARMAK İÇİN YAPILAN BİLDİĞİNİZ BİR YARDIM KAMPANYASI VARSA LİNKİNİ YADA HESAP NUMARALARINI VERİN YARDIM ETMEK İSTEYEN DUYARLI ARKADAŞLARIMIZA KOLAYLIK OLSUN

BURDA BİRBİRİMİZE KİM SUÇLU SORUNUSU SORMAK YERİNE ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİN YARALARI NASIL SARILIR BİZLERE DÜŞENLER NELERDİR BUNLARI TARTIŞALIM KENDİMİZDE DUA EDELİM

çok dogru diyosun kardesim de arada bi kac sivrilikten hoşlananlar insanın bu sıkıntılı donemde damarına basmayıda hiç ihmal etmiyolar tartısma bu yuzdendir yoksa tarih ortada gün ortada neyin ne oldugunu aklı selim herkes gorebiliyor..

İSRAİL VE AMERİKAN MALLARI nın ufak bi listesi bulabildigim

ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE - CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF - CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE - DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR - KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS - LEVER - LİPTON - LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO - MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT - PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA - SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO - SPRITE - SUAVE - TANG - TIMOTE - TURKUAZ - UNIPRO - VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON - YUMOŞ -

Liste için sağol ömer.

İstemeyen almasın bunları. Hatta ısrar ediyorum almayın.

Ama ben ilk bakışta farkettim bunların içinden o kadar çok marka var ki kullandığım ve vazgeçmemin zor olduğu. İtiraf edin hanginiz sigarasını yada cep telefonunu değiştirecek? Kim bağımlısı olduğu çikolatayı, içeceği içerken "la bu amerikan mıydı" diye düşünecek? Kaldı ki yine yukarıda değindiğim globalleşme konusu var. Bu markaların bir kısmı farklı ülkelerin şirket ortaklıkları ve Türkiye'de de üretilen mallar. Nerden bilecek vatandaş parasının nereye gittiğini. Nokia finlandıyalı değil miydi, milka alman değil miydi, yumoş yerli değil mi... Bir soru soru işareti olacak kafalarda. Ben samimi şekilde ülke gözetmeksizin eskisi gibi alış-veriş yapacağımı belirttim.

Eğer siz de samimiyseniz değiştirin bakalım sigara markalarınızı, taksidi devam eden cep telefonlarınızı, bilgisayarlarınızı iade edin. Çocuğunuzun tutturduğu, istediği çikolatayı/dondurmayı almayın. Ne dersiniz?
  • İNSANLIK İSRAİLLE İMTİHAN OLUYOR ŞU ANDA
  • ABİ O DEĞİLDE O LİSTE GERÇEK DEĞİL GALİBA ÇÜNKÜ KRAFTIN TÜRK MALI OLMASI LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

İNSANLIK İSRAİLLE İMTİHAN OLUYOR ŞU ANDA

İnsanlık yüzyıllardır sınıfta kalıyor, geçmeye de niyeti yok maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

ABİ O DEĞİLDE O LİSTE GERÇEK DEĞİL GALİBA ÇÜNKÜ KRAFTIN TÜRK MALI OLMASI LAZIM

İşte bahsettiğim olay. Çıkın işin içinden bakalım.

not: kraft foods amerikan şirketidir.
  • @joskun

kuzeninden Allah razı olsun cok guzel calısma herkesin destek vermesini isterim ortak paydada bulusup biribirmizi daha iyi anladımıza sevindim

bu arada listeden kullandıgım bir marlbora kaldı onuda bırakmak için elimden geleni yapıyorum sadece onlara para gitmesin die de degil kendime olan zararından da dolayı.. umarım tepki koyabiliriz
  • quote:

@joskun

kuzeninden Allah razı olsun cok guzel calısma herkesin destek vermesini isterim ortak paydada bulusup biribirmizi daha iyi anladımıza sevindim

bu arada listeden kullandıgım bir marlbora kaldı onuda bırakmak için elimden geleni yapıyorum sadece onlara para gitmesin die de degil kendime olan zararından da dolayı.. umarım tepki koyabiliriz

estağfurullah. zaten ben de en başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum.
  • quote:

İNSANLIK İSRAİLLE İMTİHAN OLUYOR ŞU ANDA

gerçekten öyle. ama insanlık topluca değil bireysel olarak da imtihan oluyor. bu dünya imtihan dünyası değil mi?nasıl imtihan olacağız?
    olaylar karşısında alacağımız tavıra göre değil mi?safımızı,tarafımızı nasıl belli edeceğiz?
    dolaylı yollardan olsa da kesinlikle destekçi olmamak lazım.biz de fedakarlıkta bulunmamız lazım.filistinliler canlarıyla bu fedakarlığı yaparken benim bu ürünleri almayarak fedakarlık yapmam çok mu zor?bunu yapmazsam benim amerikadaki avrupadaki diğer insanlardan ne farkım kalır.
  • Allah kahretsin bu zalimleri demekten başka bişey yapamıyoruz hiçbirimiz,çünkü bir devlet değil bir millet var ortada dünyanın her yerinde nufusu ve nüfuzu var.bundan dolayıdır ki bir çok ülke bu nufuzün etkisiyle kınama bile yapmak için bin dereden su getiriyor..bu kadar büyük bi katliamı ve vahşeti sıradan bir olay gibi karşılıyorlar. Bizde dört bi yanımızdan bağlıyız malesef aynı şekilde ama hiç olmassa birey olarak elimizin elverdiği ölçüde üstümüze düşen tepkiyi göstermeliyiz diye düşünüyorum.Kahrolsun dünyada sadece kendi ırkını insan gerisini hayvan sayan siyonist zihiniyet...Allah kardeşlerimizin ve masum insanların yardımcısı olsun
  • Resimler çok anlamlı coşkun.İntikam yeminleri edenlerin arasında böyle şeyler görmek insanın kalbini biraz da olsa yumuşatıyor.

Konuyla ilgili söyleyecek söz bulamıyorum.Bugünden beri televizyon başında ağlamaktan gözlerim şişti.Yemek yiyemedim, lokma geçmedi boğazımdan, yurkunamadım.

Hele hastaneye getirilen, yarasına bakmak için kazağı doktor tarafından yukarı sıyrılan 3 yaşlarındaki çocuğun...

Devamını yazamayacağım.gözlerim doldu.

Hamas ve El-Fetih i de Allah bildiği gibi yapsın.
    İsrailin istediğini yapıyorlar çok güzel.İ,İsrael isterlerse bugün hepsini, tek tek temizler, ancak amaç Hamas'ı El-Fetihi yaşatıp müslümanları katletmek, yıldırmak, bezdirmek...

Bu gece uyuyabilirsem umarım güzel şeyler olur...

Allah Filistin'deki kardeşlerimin yardımcısı olsun.Ben elimden gelen maddi yardımı sosyal yardımlaşma derneklerinin birine yaptım.Elimden bir de dua etmek geliyo...

Allah yardımcıları olsun...
  • İsraili tabiki protesto edeceğiz. Bazımız dua edecek, bazımız yardım kuruluşları vasıtasıyla
    imkanı kadar bağışta bulunacak ve bazılarımız da gözyaşı dökecek kardeşlerimiz için.

Ama olanların önüne geçemeyeceğiz Cezayirde, Çeçenistanda, Bosnada, Ruandada,Tibette önüne
    geçemediğimiz gibi Filistinde de önüne geçemeyeceğiz. Bu kısır döngü ta ki iyiyle kötünün çarpıştığı,
    yahudi inancında armagedon olarak geçen bizim inancımızda da zaferin iyiler tarafından
    kazanılacağının müjdelendiği büyük savaşa kadar sürecek.

Belki bu savaş yakında belki de nesiller sonra yaşanacak ama bu savaşa kadar bu zülüm son
    bulmayacak. Keşke medeniyetle ilgili beklentilerim güzel ütopyalardan ibaret olsaydı ama üzgünüm.
    Ama yukarıda yorumlarını okuduğum arkadaşlarımın farklı bakış açılarına sahip olsalarda içlerinde taşıdıkları insani melekelerin olanlar karşısında yanıp tutuştuğunu, isyan ettiğini görmek mutluluk verici.
  • kusura bakmayında yeni mi geldi aklınıza israili protesto etmek? yıllardır kaynayan kazan.

surelerimizi buralara yazana kadar "gönüllü savaşçı toplama merkezlerine" başvurun. gidin savaşın. arkanızdan dua eden çok olur.
  • Güçlü güçsüzü ezer kural budur. Müslümanlar çalışmadıkça teknoloji üretmedikçe ölmeye ezilmeye mahkumdur. Dua ile namaz ile yiğitlik ile savaş kazanılmıyor artık.

Ayrıca İsrail'in yaptığını bugün Türkiye'nin Kuzey Irak'a yapması gerekendir. Bir terörü sadece terör örgütü bazında alırsak 30 yıldır bizim çözemediğimiz gibi çözemezler. O terör örgütünü içinde yaratan, besleyen halkta sorumludur.

Son olarak, o topraklardan bizim Atalarımız, oradaki Müslüman kardeşlerimizin(!), ihanetiyle çıkarıldıktan sonra bir daha oralara düzen ve nizam gelemedi. Daha çok ararlar bizim gibi bir milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 4 Ocak 2009; 7:30:29 >
  • Hamasa üzülmemekle birlikte yaşayan sivil halka çok üzülmekteyim.

Fakat burada olan israilin o bölgedeki haması temizleme operasyonu değildir.

Orada bulunmuş olanlarımız varsa bilirlerki şu an heryeri duvarla çevrilidir Filistinin zaten istedikleri

kişileri alıp gidebilmektedir israilliler.

Asıl amaç İRANI SAVAŞA SOKMA ÇABALARIDIR.

İran savaşa girerse o zaman ABD savaşa giricektir İsrailin yanında.

Bunların yanında biz başka ülkelerden önce burada kendi ülkemizdeki PKK sorununu halletmeliyiz

Ne kadar çabuk unutuyorsunuz her kış PKK savaşmayı durdurunca herkes köşesine çekilip

Başkaca sorunlar aramaya kalkıyor, boş durmak istemeyen medyamıza çok teşekkür ediyorum

Meclisimize PKK sokan ona oy veren ve ARAMIZDA bulunan insanlarada teşekkür ediyorum

Elbet birgün görüşüceim sizinle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.