Şimdi Ara

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kınamaktan başka elimden bir şey gelmiyor diyen arkadaşlara: Gerçekten bir şey yapmak isteyen varsa -çok küçük belki ama- gelirinin bir kısmını İsraile gönderdiğini açıklayan ve bu açıklaması nedeniyle Ezher üniversitesince içilmesi dolaylı olarak İsraile yardım olduğundan haram ilan edilen ve sağlığa pekçok zararı olan COCA COLA ve ürünlerini almayın ve içmeyin. Lütfen...Veya bildiğiniz Yardım kuruluşlarına
    detek olun.İsrail ve Haması kınıyorum.Olan masum halka oluyor
  • filistinde hamas ve el fetih gibi iki parti ağırlıklı ve seçim ile hamas geldi
    hamas şahin dediğimiz bir gruptur aynı zamanda el fetih tarafını da sindirme çabasına girdi
    şuna geleyim içte güçlü olmadan dışta etkili olamazsınız bu iki grup barışsın önce biz de filistine inanalım
    ayrıca kesinlikle bizim bilmediğimiz bir şeyler var
    ( israilde seçim olacak abd başkanı değişiyor-politika değişirmi korkusu oldu acaba-)
    Allah mazlumların yardımcısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 4 Ocak 2009; 8:59:55 >
  • Ayrıca Ülke olarakta israille bütün askeri ve ticari ilişkilerin askıya alınması gerekir...
  • Allah zalimleri bir gün zülum yaptıkları ve akıttıkları kanların içerisinde boğacaktır.Ancak biz İslam toplumu olarak dışa iyice bağlanmış bir şekilde yerimizde oturduğumuz müddetçe müminler zalimlerin zülmu altında inlemeye devam edecektir.

Son 5 yıldır elimden geldiği kadar yahudi,amerika ve avrupa üretimi ürünleri kullanmamaya çalışıyorum.Elimden geldiği kadar,ancak bir noktada tıkanıp kalıyorsunuz,çünkü bizim işadamlarımız bizi kazıklamakla o kadar meşguller ki piyasayı büyük oranda yabancılara kaptırmışlar
  • Bildim bileli İSRAİL ve FİLİSTİN savaş halindedir. Geçmişlerine bakmak gerek. Kötülüğü kötülükle ortadan kaldıramazsın. Suudi Arabistan'dan çıkan petrolün çok büyük bir bölümünü Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç ediliyor. Suudi Arabistan'ın maddi imkanları sayesinde Filistin halkı İsrail'den daha refah içerisinde yaşayabir, silahlanıp İsrail'i defedebilir. Fakat ÇIKAR ÇATIŞMALARI birçok gelişmeyi engelliyor. Tabii ki Amerika Birleşik Devetleri her zaman İsrail'i tutacak, tabii ki İran her zaman Filistin'i tutacak. Hiçbir gelişmiş sanayi faaliyeti olmayan Arap ülkeleri de "dular" aksın diye emin olun ki seslerini çıkaramıyorlar.

Konuyu takip ediyorum ve her tarafın kendine göre haklı tarafı var, ama çocukların ölmesini hiçkimse ama hiçkimse ne amaç uğruna olursa olsun haklı çıkartamaz.
  • dünyanın kanayan yarası filistin.
    israil i allaha havale ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

hayır durmayacaktı. ama işte hamas=körük. ateşkes döneminde kaç tane bebek ölüyordu? herifer mazeret buldu girdi işte. senin elinde imkan yoksa dalaşmıcaksın onu anlatmaya çalışıyorum. ve eklemek istiyorum ki amerika süper güç, amerikanın da beyin takımı israilken ne yazık ki filisttinliler orada kapalı kısılmaya devam edecek.

bunlar da benim kuzenin dayanışma vakfı için hazırladığı afişler. kendisiwww.evoturkiye.com 'un da tasarımcısıdır.

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ?

Hocam iyi güzel de, adamların kitabını onlara mı öğretiyorsunuz ?

Bize mi?

Aşağıda yazanları biz mi uydurduk ?

Bütün göklerin altımda olan kavimler üzerine, bugün senin dehşetini ve korkunu koymaya başlayacağım, onlar senin haberini işitecekler ve senin yüzünden titreyip kıvranacaklar. (TESNİYE BAB : 2 AYET: 25)

Ve Mısırın bildiğin kötü illetlerinden hiç birini senin üzerine koymayacak, fakat onları bütün senden nefret edenlerin üzerine koyacak. Ve Allahın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak.( TESNlYE BAB : 7 AYET: 15-16)

Kızlarınızı onların oğullarına vermiyeceksiniz ve oğullarınıza ve kendinize onların kızlarından almayacaksınız. (NEHEMYA BAB: 13 AYET: 25)

0 gün Mısırlılar kadın gibi olacaklar ve orduların Rabbinin üzerlerine salladığı sallanmasından titreyip yılacaklar. (İŞAYA BAB: 19 AYET: 16 )

Ey sen, Dünyada oturan adam, dehşet ve çukur ve tuzak senin üzerine ve vaki olacak ki, dehşet velvelesinden kaçan çukura düşecekler ve çukurun içinden çıkan tuzağa tutulacak. (İSAYA BAB:24 AYET: 17-18)

Eğer kendi yüreğinde: Bu milletler benden çokturlar; nasıl onların mülkünü alabilirim? dersen, onlardan kokmıyacaksın; Allah'ın RABBİN Firavuna ve bütün Mısıra yaptığı; ve Allah'ın RABB 0 milletleri senin önünden azar azar kovacak Onları çabukça bitiremezsin, yoksa senin üzerine kır hayvanı çoğalır. Ve Allah'ın RABB onları senin önünde ele verecek, ve onları helak edinceye kadar büyük kırgınlıkla kıracak ve onların kırallarını senin eline verecek, adlarını göklerin altından yok edeceksin; sen onları yok edinceye kadar kimse senin önünde durmayacak.(TENSİYE BAB: 7 AYET: 17-18-22-23-24 )

Milletlere baş olmak için beni korudun; Bilmediğim bir kavim bana kulluk edecek. Yabancı oğulları bana boyun iğecekler. Kulakları işitince bana itaat edecekler. Yabancı oğulları takatsız kalacaklar. Ve hisarlarından titreyerek çıkacaklar.0 Allah ki, bana öçler verir, Kavmleri bana tabi kılar.(II. SAMUAL BAB: 22 AYET: 44-45-46-48 )

Fakat ben kıralımı mukaddes dağım Sion üzerine koydum. İşte benden ve miras olarak sana milletleri mülkün olarak yeryüzünün uçlarınıda vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; Bir çömlekci kabı gibi onları parçalayacaksın. Ve şimdi, ey kırallar aklınızı başınıza alın; Ey dünya hakimleri ibret alın Rabba korku ile kulluk edin, ve titreyerek mesrur olun. 0ğlu öpün ki, hiddet etmesin, siz de yolda yok olmıyasınız. (MEZMURLAR BAB: 2 AYET: 6-8-9-10-11-12 )

Rab senin sağında öfkesi gününde kıralları vuracak. Milletler arasında hüküm verecek; Yer leşler ile dolacak; Çok memleketlerde baş olanı ezecektir. (MEZMURLAR BAB: 110 AYET: 5-6 )
    19-Yakup'un Payı onlara benzemez.

Mirasının oymağı da içinde olmak üzere

Her şeye biçim veren O'dur,

Her Şeye Egemen Yahve'dir adı.

Babil Cezalandırılıyor

20-"Sen benim savaş çomağım,

Savaş silahımsın.

Ulusları parçalayacak,

Krallıkları yok edeceğim seninle.

21-Seninle atlarla binicilerini,

Savaş arabalarıyla sürücülerini kırıp ezeceğim.

22 -Erkeklerle kadınları,

Gençlerle yaşlıları,

Delikanlılarla genç kızları,

23-Çobanla sürüsünü,

Çiftçiyle öküzlerini,

Valilerle kaymakamları darmadağın edeceğim.(YEREMYA BAB:51)

18-Başan'ın besili hayvanlarının -koçların, kuzuların, tekelerin, boğaların- etini yiyip kanını içer gibi yiğitlerin etini yiyecek, dünya önderlerinin kanını içeceksiniz.

19-Sizin için hazırlayacağım kurbandan doyana dek yağ yiyeceksiniz, sarhoş oluncaya dek kan içeceksiniz. (HEZEKİEL BAB:39 )

18-Başan'ın besili hayvanlarının -koçların, kuzuların, tekelerin, boğaların- etini yiyip kanını içer gibi yiğitlerin etini yiyecek, dünya önderlerinin kanını içeceksiniz.

19-Sizin için hazırlayacağım kurbandan doyana dek yağ yiyeceksiniz, sarhoş oluncaya dek kan içeceksiniz.

20-Soframda atlardan, atlılardan, yiğitlerden ve her çeşit askerden bol bol yiyip doyacaksınız. Rab Yahve böyle diyor.

21-"Görkemimi uluslar arasında açıklayacağım. Bütün uluslar kendilerine verdiğim cezayı, üzerlerine koyduğum elimi görecekler. (HEZEKİEL BAB: 39)

3-Beni tanırsın, ya RAB,

Beni görür, yüreğimin seninle olduğunu bilirsin.

Kasaplık koyun gibi ayır onları,

Kesim gününe hazırla!(YEREMYA BAB: 12)

1-RAB bana şöyle seslendi:

2-"Kendine karı alma, burada oğulların, kızların olmasın."

3-Bu ülkede doğan oğullarla kızlar ve ana babaları için RAB diyor ki:

4-"Ölümcül hastalıklardan ölecekler. Onlar için yas tutulmayacak, gömülmeyecekler. Cesetleri toprağın üzerinde gübre gibi kalacak. Kılıçla, kıtlıkla yok olacaklar; cesetleri kuşlara, yabanıl hayvanlara yem olacak." (YEREMYA BAB: 16)

20-"Sen benim savaş çomağım,

Savaş silahımsın.

Ulusları parçalayacak,

Krallıkları yok edeceğim seninle.

21-Seninle atlarla binicilerini,

Savaş arabalarıyla sürücülerini kırıp ezeceğim.

22-Erkeklerle kadınları,

Gençlerle yaşlıları,

Delikanlılarla genç kızları,

23-Çobanla sürüsünü,

Çiftçiyle öküzlerini,

Valilerle kaymakamları darmadağın edeceğim.

24-"Babil'de ve Kildan ülkesinde yaşayanlara

Siyon'da yaptıkları bütün kötülüğün karşılığını

Gözlerinizin önünde ödeteceğim" diyor (RAB YEREMYA BAB: 51)

2-Her Şeye Egemen RAB diyor ki, 'İsrailliler'e yaptıkları kötülükten ötürü Amalekliler'i cezalandıracağım. Çünkü Mısır'dan çıkan İsrailliler'e karşı koydular.

3-Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Erkek, kadın, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür." (I.SAMUEL BAB: 15)

...O, Moavlılar'ı da sizin elinize teslim edecek.

19-Onların önemli surlu kentlerinin tümünü ele geçireceksiniz. Meyve ağaçlarının hepsini kesecek, su kaynaklarını kurutacak, verimli tarlalarına taş dolduracaksınız." (II. KRALLAR BAB: 3)
  • Devam edelim :

"Fakat her kadın, komşusundan ve evinde olan misafirden gümüş şeyler ve altın şeyler ve esvaplar isteyecek; ve oğullarınızı ve kızlarınızı onlarla süsleyeceksiniz ve Mısırlıları soyacaksınız..." (Çıkış:Bab: 3 Ayet:22)

"Ve İsrailoğulları, Musa'nın sözüne göre yaptılar... Ve Rab, Mısırlıların gözünde kavme lütuf verdi... Ve Mısırlıları soydular." (Çıkış:Bab:12 Ayet:35,36)

"Ve Allah'ın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin; gözün onlara acımayacak..."(Tesniye: Bab: 7 Ayet:16)

"Mülklerini alacağınız milletlerin, yüksek dağlar üstünde ve tepeler üzerinde ve yeşil ağaç altında ilahlarına ibadet ettikleri bütün yerleri mutlaka harap edeceksiniz!"(Tesniye: Bab:12 Ayet:2)

"Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak; sınırınız çölden ve Lübnan'dan, ırmaktan, Fırat ırmağından Garp denizine kadar olacaktır. Önünüze kimse duramayacak; Allah'ınız Rab, size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu, ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tesniye: Bab:11 Ayet: 24-25)

"Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar, bu diyarı. senin zürriyetine verdim". (Tekvin: Bab:15 Ayet:18)

Yahudilerin önderlerinden Teodor Herzl diyor ki: " Kuzey sınırlarımız, Kapadokya'daki (Orta Anadolu) dağlara kadar dayanır, güneyde Süveyş Kanalına. Sloganımız: David ve Solomon'un Filistin'i olacaktır."

"Hiçbir leş yemeyeceksiniz; onu yesin diye şehirlerinde olan garibe verebilirsin; yahut yabancıya satabilirsin; çünkü sen Allah'ın Rabbe mukaddes bir kavmsin." (Tesniye:Bab:14 Ayet:21)

"Fahişelik ettikleri zaman kızlarınızı ve zina ettikleri zaman gelinlerinizi cezalandırmayacağım" (Hoşea: Bab:4 Ayet:14)

"Zina etmeyeceksin!" (Çıkış:Bab: 20 Ayet:14) ????
  • Bu fotoğraflarda kendi çocuklarınızı görmüyor musunuz!

İşte katilleri

Allah'ım onları kahret!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 4 Ocak 2009; 12:43:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

quote:

Peki 6 aylık ateşkes süresini uzatmayıp sahip oldukları tek roketatarla kafasına göre kendilerini yoketmek için mazeret arayan israili bombalayan hamas'ı kim protesto edecek?

50 yıldır senin ülkeni işgal etseler seni bir karış toprağa sıkıştırıp dört bir yanına duvar örseler ve sizden biri buna karşılık verse sen yine de böyle mi diyecektin?Ateşkesi bozdun ve bizim ölümümüze sebep oluyosun. mu diyecektin senin için savaşan birine.......

İsrail sadece bombaylamı öldürüyor sanıyosun.İlaç giremiyor yiyecek giremiyor.İnsanlar un bile bulamıyor.Heryeri duvar.Resmen açık cezaevi gibi.Ne dediğinin farkında değilsen.......Yorum bari yapma.

zamanında israilliler 1 yerine 100 verip topraklarını istediğinde satmayacaklardı. bugun bunların yaşanmasının en büyük nedeni budur. ve ne yazık ki aynı şekilde bizde topraklarımızı satıyoruz, bence önce oturup kendinize üzülün.
  • Bu başlığın yeri keşke değiştirilmeseydi.

Forumdaki arkadaşların konuya yüksek duyarlılıkları gönderdikleri mesaj yoğunluğundan anlaşılıyor. Mesaj eski yerinde daha çok kişiye ulaşabilirdi.

Herkes başlığa bakıp bir protesto maili koysa ve bunları toparlayıp kör gözlere sağır kulaklara iletsek. Gerçi bir faydası olmaz ama, olsun. Kötülüğe dilimizle karşı koyduğumuzun ve buğzettiğimizin delili olur.

Peygamberimiz şöyle buyuruyor "Bir kötülük görürseniz onu elinizle düzeltin, o olmazsa dilinizle, o da olmazsa kalbinizle buğzedin (nefret duyun) ki bu (sonuncusu) imanın en zayıf noktasıdır.."
  • quote:

Orjinalden alıntı: samilto

Ayrıca Ülke olarakta israille bütün askeri ve ticari ilişkilerin askıya alınması gerekir...

sene kaç dostum 1950 lerde ki sloganlara benzedi
  • Ogün arkadaşın Tevrat'tan bize sunduğu ayetlere bakınca İsrailin son yarım yüzyıldır izlediği politikayı daha da iyi anlıyorum. İlk gelen kitaba göre hareket ediyorlar, sonuçları da bu oluyor. Ancak Tevrat üzerine 2 kitap daha indi, ama bunu onların anlaması çok zor. suicide'ın dedikleri de doğru, onlar sattılar, biz de satıyoruz. Haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama güneydoğudaki susuz ve aç halk israillilere topraklarını satıyor.

"Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak; sınırınız çölden ve Lübnan'dan, ırmaktan, Fırat ırmağından Garp denizine kadar olacaktır. Önünüze kimse duramayacak; Allah'ınız Rab, size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu, ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tesniye: Bab:11 Ayet: 24-25)

"Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar, bu diyarı. senin zürriyetine verdim". (Tekvin: Bab:15 Ayet:18)

Yahudilerin önderlerinden Teodor Herzl diyor ki: " Kuzey sınırlarımız, Kapadokya'daki (Orta Anadolu) dağlara kadar dayanır, güneyde Süveyş Kanalına. Sloganımız: David ve Solomon'un Filistin'i olacaktır."
  • quote:

Ogün arkadaşın Tevrat'tan bize sunduğu ayetlere bakınca İsrailin son yarım yüzyıldır izlediği politikayı daha da iyi anlıyorum. İlk gelen kitaba göre hareket ediyorlar, sonuçları da bu oluyor. Ancak Tevrat üzerine 2 kitap daha indi, ama bunu onların anlaması çok zor. suicide'ın dedikleri de doğru, onlar sattılar, biz de satıyoruz. Haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama güneydoğudaki susuz ve aç halk israillilere topraklarını satıyor.

Dikkat edin;

Kur'an ve diğer kitapları her yerde bulabilir, okuyabilir, tartışabilirsiniz.

Hatta her fırsatta, Kur'an da yazılanları alıp, çarpıtıp, içinden cımbızla aldıkları ifadeleri değiştirip yanlış olduğunu ispat etmeye çalışanlar var!

Ancak daha Tevratın içinde ne yazdığını bir çoğumuz bilmiyoruz.

Açık değil.

Bırakın tartışmayı, içinde yazanları bile diğer insanlara bildirmeyen içine kapalı bir topluluk.

Dinlerini, görüşlerini ulu orta tartışan kaç dane yahudi gördünüz ?

Şu konuya bile bir tane yahudi yazdı mı?

Peki okumuyorlar mı ?

Tartışmak, birbirimize düşmek onların işine gelir.

50 yıl önce kim hata yapmış, kim yapmamış bırakalım bu tartışmaları.

Suçlu Hamas mıymış, Amerika mı, İsrail mi

Bunu da bırakalım.

Önemli olan, silahsız çocuk ve kadınları savaşın ortasında olma durumu...

Bu, bütün her şeyin üstündedir.

Bunu kimse mazur gösteremez!

Lütfen aklımızı başımıza toplayalım.

Selamlar.

Not : @joushkun arkadaşım yanlış anlama bu cümleleri sana sarfetmiyorum. Hepimiz için söylüyorum.
  • quote:

Ogün arkadaşın Tevrat'tan bize sunduğu ayetlere bakınca İsrailin son yarım yüzyıldır izlediği politikayı daha da iyi anlıyorum. İlk gelen kitaba göre hareket ediyorlar, sonuçları da bu oluyor. Ancak Tevrat üzerine 2 kitap daha indi, ama bunu onların anlaması çok zor. suicide'ın dedikleri de doğru, onlar sattılar, biz de satıyoruz. Haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama güneydoğudaki susuz ve aç halk israillilere topraklarını satıyor.

burdan anladığım satıyorlar ama aç susuz olduklarından, muhtaç olduklarından demek istedin sanırım? Türk milleti zamanında canı pahasına bu toprakları kazanmışken ve memleketin her yerinde açlık sefalet varken bu satışlar tek bir bölgeden çıkıyorsa ben bunun altında muhtaçlıktan başka nedenler ararım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

Orjinalden alıntı: ototube

quote:

Peki 6 aylık ateşkes süresini uzatmayıp sahip oldukları tek roketatarla kafasına göre kendilerini yoketmek için mazeret arayan israili bombalayan hamas'ı kim protesto edecek?

50 yıldır senin ülkeni işgal etseler seni bir karış toprağa sıkıştırıp dört bir yanına duvar örseler ve sizden biri buna karşılık verse sen yine de böyle mi diyecektin?Ateşkesi bozdun ve bizim ölümümüze sebep oluyosun. mu diyecektin senin için savaşan birine.......

İsrail sadece bombaylamı öldürüyor sanıyosun.İlaç giremiyor yiyecek giremiyor.İnsanlar un bile bulamıyor.Heryeri duvar.Resmen açık cezaevi gibi.Ne dediğinin farkında değilsen.......Yorum bari yapma.

zamanında israilliler 1 yerine 100 verip topraklarını istediğinde satmayacaklardı. bugun bunların yaşanmasının en büyük nedeni budur. ve ne yazık ki aynı şekilde bizde topraklarımızı satıyoruz, bence önce oturup kendinize üzülün.

Bana kanıt göster yahudilerin attığı yemi yemişin sen de.
    Her koyun kendi bacağından asılır buna atasözü derler.Bu yahudilerin sözüdür.Müslüman ve türklük anlayışında böyle bir atasözü olamaz ikisinin de özüne terstir.Ama biz kendi atasözümüz olarak biliriz bunu.

Bak sana bi araştırma.İttihat ve tarakki cemiyetinin finansmanı kimdir ve bu cemiyeti kimler hangi olay üzere kurdurmuştur.Elinin altında dünyanın bilgisi var ara bak bakalım.
  • Evet suicide muhtaç oldukları için ya da elden çıkarmak için, her neyse artık bu topraklar satılıyor.

Ogün; bu savaşı bütün Musevi'lerin üstüne yıkmanın pek de doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. Veya onların buradaki tartışmalardan da keyif aldıklarını sanmıyorum.
  • quote:

Evet suicide muhtaç oldukları için ya da elden çıkarmak için, her neyse artık bu topraklar satılıyor.

Ogün; bu savaşı bütün Musevi'lerin üstüne yıkmanın pek de doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. Veya onların buradaki tartışmalardan da keyif aldıklarını sanmıyorum.

??

Tabi ki keyif almıyorlar.

Tabi ki tüm musevileri bu savaştan sorumlu tutamayız.

Ancak 2. Dünya Savaşını hatırlayın; Hitler yüzünden Almanlar defalarca Yahudilerin tamamından özür diledi.

Sadece aileleri aktliama uğrayanlarla sınırlı tutmadılar olayı.

Tüm yahudiler de bu davayı sahiplenip, üzerine sayısız film çekmediler mi?

Şimdi çıkıp musevi cemaati de saldırıyı kınarsa tamam o zaman dediğini ben de kabul ederim.

Ama henüz öyle bir şey duymadık.

Aptal değilim.

Benim gibi düşünen insan sayısının hiç de az olmadığını da biliyorum.

Ancak susuyorlar.

Haklılar, onları suçlayamam.

Selamlar.
  • Bu arada otu .oku protesto eden TÜSİAD,

Diğer vakıf ve sosyal kuruluşlar ?

Kaçı kınadı olayı ?

Bugün Ruhat MENGİ nin programı vardı TV de.

Her zamanki gibi, din, mahalle baskısı, gericilik vs.vs konularıyla uğraşıyordu.

İsrail saldırısı ile ilgili tek kelime etmedi, ya da ben duymadım.

Aşağıda Hrrüyetin İnternet sitesinden alınma bir fotoğraf var. Adamlar böyle bir haberi bile nasıl veriyorlar dikkatinizi çekerim.

Neymiş? Protesto edenler çarşaflıymış. Yuh artık be!
    Gözünüzü iyi açın arkadaşlar.

Üşenmedim tüm köşe yazarlarının bugünkü yazılarını okudum. Hiç biri Gazzenin adını dahi anmamış.

Sadece Ferai TINÇ adında bir kadıncağız yazmış, ama o da bi açın bakın nasıl yazmış.

Bu adamlar Dünyada yaşıyor olamaz.

• Allah başta abd olmak üzere israilin belasını versin.size yaşanmış birkaç olay anlatacağım... Fevzi Pasa... bu ifsayi, refikasi Fitnat hanima söyle açiklamistir:

«Fitnat. Öyle birsey biliyorum ki ortaya çikip söylememe bugüne kadarki tutumumuz ve davranislarimiz müsait degil. Mecburum, bu sirri kendimle beraber mezara götürmege»

Ve iste Maresalin senelrce sakladigi büyük sir ki, Sultan Vahdettin'in vatansever bir insan oldugunu ve kurtulusu (Istiklal savasin kazanilmasi) Anadolu'da gördügünü apaçik göstermektedir.

Dinleyelim Fevzi Pasayi:

«Mütareke senesinde, bir Cuma selamligindan sonra Sultan Vahdettin beni huzuruna kabul etti.
    "Pasa, dedi. Durumu görüyorsunuz. Bu isler anca Anadolu'da teskilatlanarak kurtarilabilir. Bana Anadolu'da teskilat kuracak, memleketi su karanlik durumdan kurtrabilecek Pasalarin bir listesini yapip getirin"
    Ertesi Cuma, yine selamliktan sonra huzruna girip hazizladigim listeyi verdim. Dikkatle okuduktan sonra, bir müddet sustu. sonra yari kapali gözleriyle agir agir, tane tane konusmaya basladi:
    "Pasa, Mustafa Kemal Pasa hirsiz midir"
    "Hasa Padisahim"
    "Bir namuzsuzlugu, ahlaksizligi var midir ?"
    "Hasa Padisahim"
    "Beceriksiz ve kabiliyetsiz mdir?"
    "Hayir efendim. O hepimizden bilgili, kabiliyetli ve dinamiktir"
    "O halde bu listeye niçin onun adini yazmadiniz?.."
    Hiç düsünmeden cevap verdim:
    "Padisahim, Mustafa Kemal Pasa yenilik, bilhassa öteden beri Cumhuriyet taraftaridir"
    Padisah elindeki kagidi atar gibi masanin üzerine birakti...Ayaga kalkip pencereye döndü. Limanda demirli Itilaf devletleri (Ingiliz, Fransiz, Italyan, Yunan) gemilerini göstererek:
    "Pasa, Pasa...Bu gemileri görmek kanima dokunuyor. Bu memleket kurtulsun da isterse Cumhuriyet olsun...Kendine selamla birlikte teblig ediniz, haftaya Cuma günü Mustafa Kemal Pasa'yi görecegim »

Başka bir yaşanmış olay.... Siyonizm teşkilâtının lideri Dr. Theodor Hertzel birçok defâ saraya ve Bâbıâli’ye mektup yazdı. İngiltere’nin aracılığı ile Hertzel ve Haham Moşe Levi, Sultan Abdülhamîd Han ile görüştüler. Hertzel, Sultan Abdülhamîd Han’a, Filistin’de altın para karşılığı toprak sattığı takdirde, başta Osmanlı Devleti’nin bütün borçlarını ödemek olmak üzere birçok vaatte bulundu.
    Sultan Abdülhamîd Han bu teklifler karşısında çok hiddetlendi ve yüksek sesle; “Dünyânın bütün devletleri ayağıma gelse ve bütün hazînelerini kucağıma dökseler, size siyonistlik adına bir karış yer vermem. Ecdâdımızın ve milletimizin kanıyla elde edilen bir vatan, para ile satılamaz. Derhal burasını terk edin. Defolun!” demiştir.
    şimdi Filistinin başına gelenleri sorgulayalım ve kendimize çeki düzen verelim.maalesf israilin oraya yerleşmesine (devlet kurmasına) Filistinli kardeşlerimiz kanarak,aldanarak ve toprak satarak sebep olmuştur. ve yine maalesef şu an bizde aynısını yapmıyormuyuz (halk olarak giyimden kuşama yiyecekten bindiğimiz araçlara kadar )onların mallarını kullanmıyormuyuz.başımıza gelen tüm hükümetlerde (toprak satarak,kamu kurum ve kuruluşları satarak....)hızla bu işi körüklemiyorlarmı.tarihten ders almıyorsak en azından bu günden ders alalım ve gelin hep beraber yahudi mallarını almaktan vaz geçelim.... HZ.İBRAHİM A.S. ateşe atılırken (ateşe odun taşıyan) katır karıncayı görür bakarki oda söndürmek için su taşıyor.ve ona gülerek alaylı bir şekilde bu suyla neyi söndürebilirsin ki der,karıncada ona biliyorum ama en azından tarafım belli der.bir karınca kadar olamayacak mıyız.........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.