Şimdi Ara

İSRAİLİ PROTESTO ETMEYECEK MİYİZ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Hamasa üzülmemekle birlikte yaşayan sivil halka çok üzülmekteyim.

Fakat burada olan israilin o bölgedeki haması temizleme operasyonu değildir.

Orada bulunmuş olanlarımız varsa bilirlerki şu an heryeri duvarla çevrilidir Filistinin zaten istedikleri

kişileri alıp gidebilmektedir israilliler.

Asıl amaç İRANI SAVAŞA SOKMA ÇABALARIDIR.

İran savaşa girerse o zaman ABD savaşa giricektir İsrailin yanında.

Bunların yanında biz başka ülkelerden önce burada kendi ülkemizdeki PKK sorununu halletmeliyiz

Ne kadar çabuk unutuyorsunuz her kış PKK savaşmayı durdurunca herkes köşesine çekilip

Başkaca sorunlar aramaya kalkıyor, boş durmak istemeyen medyamıza çok teşekkür ediyorum

Meclisimize PKK sokan ona oy veren ve ARAMIZDA bulunan insanlarada teşekkür ediyorum

Elbet birgün görüşüceim sizinle.

Helal olsun arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum..yok israil'e karşıyız mitingleri yok hepimiz ermeniyiz mitingleri..Güzel vatanımda bir kere olsun PKK vahşetinde ölen vatan evlatlarımız için şöyle ses getirecek kitlesel bir miting düzenlendiğini hatırlamıyorum...ya da şimdiye kadar diğer müslüman ülkeri bizim için dünyaya karşı böyle bir miting düzenledimi?? nerede????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ogün®

Bu arada otu .oku protesto eden TÜSİAD,

Diğer vakıf ve sosyal kuruluşlar ?

Kaçı kınadı olayı ?

Bugün Ruhat MENGİ nin programı vardı TV de.

Her zamanki gibi, din, mahalle baskısı, gericilik vs.vs konularıyla uğraşıyordu.

İsrail saldırısı ile ilgili tek kelime etmedi, ya da ben duymadım.

Aşağıda Hrrüyetin İnternet sitesinden alınma bir fotoğraf var. Adamlar böyle bir haberi bile nasıl veriyorlar dikkatinizi çekerim.

Neymiş? Protesto edenler çarşaflıymış. Yuh artık be!
    Gözünüzü iyi açın arkadaşlar.

Üşenmedim tüm köşe yazarlarının bugünkü yazılarını okudum. Hiç biri Gazzenin adını dahi anmamış.

Sadece Ferai TINÇ adında bir kadıncağız yazmış, ama o da bi açın bakın nasıl yazmış.

Bu adamlar Dünyada yaşıyor olamaz.

/>

Onlar yahudi veya ermeni veya bilmem ne yani hepsi aynı hepsi müslüman düşmanı.Tabiki de haberi verseler bile böyle yapacaklar ben hiç şaşırmadım
  • Görüyorum ki herkes İsraile lanet ediyor bela okuyor,bunların hiçbiri İsraili durduramaz,bizim gibi duygusal toplumlar slogan üretmekten öteye geçemez,önce dönüp kendimize bakmamız gerkiyor, bir çoğumuz kartel medyanın kökünün ne olduğunu bilemediğimiz sözde yazarlarını elişririp dururuz ama onların yayın organları sizler sayesinde bu kadar güçlü ve ayakta,onların reytingleri bizim gibilerin ilgisi ile yükseliyor.

Medya organlarında görülen vahşetin,yerle bir edilen Camilerin,hastanelerin sorumluluğunu İSRAİL'e atıp duruyoruz,evet bu doğru ama yeteri kadar değil,bu gelişmelerin kökeni altı asır öncesine dayanıyor,Yahudilerin nasıl yaşaması gerektiğini anlatan bir kitap vardır detaylı anlatmıyacağım,kendileri dışındakileri insan olarak bile görmezler 13. ve 14. asırlarda ülkelerini yahudilerden temizleyen Fransızlar ve İngilizlerden sonra 1492 yılında İspanya kralıda 300 bine yakın yahudinin ülkesinden kovulma emrini verdi,göç etmeleri gerekiyordu ama nerye?Bunları kim kabul ederdi ki bir ülke hariç bunları kimse kabul etmedi.BU ÜLKE MALESEF BİZİM ÜLKEMİZDİR. Bu topraklara gelmelerinden çok kısa bir süre sonra saraya kadar girebilmişlerdir,önlerine her türlü imkan cömertçe sunulmuştur.Daha otuzlu yaşlarında olan saraydan özel maaş bağlanmış YASEF NASSİ adında biri vardır, siyonizmin asıl fikir babasıdır,anadolu insanın sırtından maaşa bağlanmış bu adam devrin padişahı KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN tarafından kendisine verilen Filistin yakınlarında bulunan Teberiye gölü çevresinde Yahudi yerleşimi oluşturmanın ilk adımını atmıştır.

Yahudiler farklı insanlardır kendilerini farklı görürler görülmemiş bir dayanışma içinde hareket ederler girdikleri toplumların en hayati alanlarını kısa zaman içinde ele geçirirler,bu sebepten uzak görüşlü LİDERLER bu insanları ülkelerinden kovmuşlardır.İspanya kralının kovduğu YAHUDİLERİN Osmanlı topraklarına geldikleri 1492 yılı bu imparatorluğun çöküş sürecinin başlangıcıdır,bu tarihten sonra Osmanlı imparatorluğunun yükseliş dönemi sona erer.Bu topraklara OSMANLI İMPARATORLUĞU tarafından sokulan yahudilerin nesilleri hala bu topraklardadır,bu insanlar sizin bizim gibi yaşamazlar hepsi zengindir hepsi makam sahibidir,siyasetin,bürokrasinin en önemli makamlarında bunlardan vardır,duyarsınız şu SABETAY bu SABETAY diye,siyaseti bunlardan daha iyi yapabilen yoktur,FİTNE konusunda yapabileceklerini hayal bile edemezsiniz. Dikkat edin Bu ülkede gündem oluşturan konulara hangisi bu ülkenin yararına,ALLAH'ın emirleri bile horlanıyor,karalanıyor,yasaklanıyor.OSMANLI'dan bize kalan mirastır bu.

ROMA İMPARATORLUĞU tarafından sürülen yahudilerin geri dönüşünde OSMANLI İMPARATORLUĞU'nun rolü vardır halen bu ülkenin bu coğrafyada tek dostu TÜRKİYE'dir,bu vahşet başlamadan kısa süre önce İSRAİL başbakanı ülkemize gelmiş mevcut başbakanla uzun süre görüşmüştür,öldürülen insanlarda,yıkılan camilerde,yaralanan insanlarda,sakat kalan çocuklarda İSRAİLİ bu günlere getirenlerin payı vardır.Tüm bunlar olurken milletin gözünün içine bakıp bu vahşet gayet normaldir diyebilecek bir siyasetçi zaten olamaz onların işi zaten siyasettir.

Müslümanların yaşadığı topraklara dikkat edin çoğunda kan akıyor, bu tesadüf değildir,malesef bu kana diğer müslümanlarda ortaktır,hatırlayın 2003 YILININ MART AYINDA mevcut hükümet IRAK'TA halen çocukları,kadınları öldürmekte olan zalimler için elindem geleni yapmıştı.Bu olanlar bizim dışımızda bizi ilgilendirmez mantığının doğru olmadığını geçen yüz yılın başında dökülen kanlarımızdan biliyoruz,zamanı geldiğinde içerden dışardan bizi satacak müslüman bulmaktada zorlanmazlar.

Müslüman ülkelerin yöneticilerinin bir çoğunun önceliği kendi ülkesinin,milletinin çıkarları değildir,bu toplumlar duygusaldır,sloganlarla bile idare edilebilirler.
    Kimin gerçek dost kimin düşman olduğunu anlayamadığımız sürece bizim de içinde bulunduğumuz coğrafyada zalimlerin akıttığı kan durmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KALRON

Görüyorum ki herkes İsraile lanet ediyor bela okuyor,bunların hiçbiri İsraili durduramaz,bizim gibi duygusal toplumlar slogan üretmekten öteye geçemez,önce dönüp kendimize bakmamız gerkiyor, bir çoğumuz kartel medyanın kökünün ne olduğunu bilemediğimiz sözde yazarlarını elişririp dururuz ama onların yayın organları sizler sayesinde bu kadar güçlü ve ayakta,onların reytingleri bizim gibilerin ilgisi ile yükseliyor.

Güzel konuşuyorsun da nickin niye KALRON ?

İsrailde sık rastlanan bir soyadı bu.
  • quote:

Güzel konuşuyorsun da nickin niye KALRON ?

İsrailde sık rastlanan bir soyadı bu.

Çocukların,kadınların,masumların katledildiği insanların çaresizlik içinde yardım bekledikleri zor günler yaşanıyor,bu konular elimizden geldiği kadar dile getirilmeye çalışılıyor.

Dikkatin,zamanın,motivasyonun konuya odaklanması daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALRON -- 6 Ocak 2009; 3:24:29 >
  • ben şahsen protesto etmem benim şehidim varken arap ülkeleri protesto ediyormuydu ayrıca pkk nın hep barındığı ülkeler arap ülkeleri bu nasıl kardeşlikmiş kardeşlik böylemi olur
    arap ülkelerininde protesto ettiklerinide sanmıyorum
    ayrıca osmanlının elindeydi filistin ve diğer topraklar ama daha sonra ingilizlerden yardım isteyip bizi ordan cıkartırmışlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: zone

ben şahsen protesto etmem benim şehidim varken arap ülkeleri protesto ediyormuydu ayrıca pkk nın hep barındığı ülkeler arap ülkeleri bu nasıl kardeşlikmiş kardeşlik böylemi olur
    arap ülkelerininde protesto ettiklerinide sanmıyorum
    ayrıca osmanlının elindeydi filistin ve diğer topraklar ama daha sonra ingilizlerden yardım isteyip bizi ordan cıkartırmışlardır

Ölen çoluk çocuğun ne günahı var ... herif ?

Eskilerin yaptıklarından bugün yaşayanlar sorumlu olamazlar.

Ayrıca Filistin elimizden İttihat Terakki ciler sayesinde çıktı.

Ona bakarsan bugün olanlardan hepimiz sorumluyuz.

Protesto edersin etmezsin seni bağlar.

Terbiyesizlik yapma.

"Merhamet gösterene Allah da merhamet eder."
  • insanların kafasında bir sürü yanlış düşünce var onları düzeltmek benim üstüme vazife değil fakakt hepimizin yapması gereken bir şeyler var
    "bir müslüman 2 adamın kavga ettiğini gördüğünde gücü varsa ayırmalı ,ayıramıyorsa lafla ikaz etmeli ona bile gücü yoksa kalbinden kendi kendine kavga ettiğinin yanlış olduğunu söylemeli"

yani yok tarihte şu oldu ,onunda suçu var,onlar bize şunları yapmıştı bunlar saçmadır . herkes elinden gelen tepkiyi göstermelidir
  • yazılanları tek tek okudum hepsine imzamı atarım...

Allah onların belalarını versin....

bize düşen...basit bir görev....israile destek olan onlara ait ürünleri almamak...

devlet olarakda...elbetde onlarla işbirliği yapmamak...

hiç değilse bunları yapalım....sizce bu çok mu zor ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.