Şimdi Ara

İSS değişikliği sonrası hat değerleri aynı olmasına rağmen hız düşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk Telekom müdürlüğüne gidip konuştum. İki tane memur vardı. 8'den fazla alamazsınız diyorlar. Komşumun 13 Mbit aldığını belirttim. İnanmıyorlar. İnternette gözüken gibi değilmiş bu işler. Modem arayüzündekiler yanlışmış 🤣. Bir de diyorlar ki benden önce biri gelmiş 1 Mbps alıyormuş. 6 Mbps aldığım için şükredecekmişim🤣🤣😂. Deli oldum oraları dağıtacaktım. Adamlar dalga geçiyor resmen. Ben nasıl bir yol izleyebilirim bu durumda?
    @Ö1f1 @XpressMusic34

Müşteri hizmetleri ile bir kez daha konuştum. Bulunduğum port sorunluymuş. Boşta da başka bir port yokmuş. 4 Mbps ile ömrümüz bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 2 Eylül 2024; 21:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cracker1718 kullanıcısına yanıt

buraya yazdığının aynısı değiştirmeden (o memurların isimleriye birlikte) cimer kanalıyla ulaştırma bakanlığına yaz onlar btk'ya oradan da ilgili müdürlüğe iletirler. cevap gelince, bir daha yolla.

• PowerPC kullanıcısına yanıt

Yazdım hocam. Ayrıdan altyapı geliştirmesi için de yazdım. 👍👍.

• ben elektrikçiden işkillendim. ne işlem yaptığını niçin söylemiyor onu da anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 4 Eylül 2024; 11:31:16 >
  • alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Hocam ben evde yoktum. Detaylı bilgim yok. Elektrikçi babamın eski iş arkadaşı ve hemşehriymiş. Öyle bir şey yapmaz bence. Zaten şu anki sağlayıcımla görüştüm dün. Detaylı bilgi veren bir temsilci bağlandı. Bayağı uğraştı. Port arızalı dedi. Boş port da yok dedi. Bir şey yapamıyorlarmış. Ayrıca laf arasında 8 Mbit hız profili uygulanmış dedi. Kasıtlı bir sınırlama mı var öyle yapabilirler mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 4 Eylül 2024; 11:46:7 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

CİMER, BTK'ye yönlendiriyor hocam. Bir şey çıkmadı o işten. Açık kapı İlçe Telekom Müdürlüğü'ne yolladı altyapı geliştirme talebini. 1 ay oldu cevap yok.

• yine gönder, bir şey çıkar hemen pes etme.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.