Şimdi Ara

ISS kullanan oyunculara onemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Mayis 2006 tarihinden itibaren 10.evrenin yanisira 5.,15.,20. ve 25. evrende de ISS uygulamasina gecilecektir. Dolayisiyla bu evren oyuncularin ISS kilavuzlarini okumalarini ve stratejilerini simdiden ona göre degerlendirmelerini tavsiye ederim, göreceksiniz ki eski taktiklerde önemli degisiklikler yapmak ve yeni stratejiler olusturmak zorunda kalacaksiniz, umarim ki bu degisiklik oyununuza biraz daha renk katacaktir.

Bu msj oyun forumundan, yoneticinin attigi bir msj. Benim sorum ise bu ISS'e karsi nasil bir taktikle oynanmali? Sanirim artik savunma taktikleri bir ise yaramayacak. Ayrica bu ISS'in kullanimiyla ilgili ince taktikler verebilecek olan var mi?

Bunlar bence biryerlere gelmis oyuncular icin cok onemli sorular. Cevaplarda ay'i olanlar ve olmayanlar icin taktikleri verirseniz daha iyi olur sanirim.

Evet ustalar, cevaplarinizi bekliyorum.

• valla hiç kullanmadığım için onunla ilgili taktikleri de düşünmedim 10. evrendekiler konuşsun bakalım ama aklıma bişi gelirse yazarım
  • 4ün nesi eksik yaa ne den 10 15 25???
  • Ewt bende merak ediyorum.15 mayısta ISS gelinceye kadar taktiğimizi belirleyelim.Lütfen bilen biri cevaplasın
  • ya beyler ben cahıl kaldım ISS nedir acep?
  • ittifak içi filo birleştirebiliyorsun ISS=İTTİFAK-SAVAŞ-SİSTEMİ

BUYRUN OKUYUN...

http://www.ogame-tr.com/ittifak-savas-sistemi.php
  • Hocam saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: uconn huskies

15 Mayis 2006 tarihinden itibaren 10.evrenin yanisira 5.,15.,20. ve 25. evrende de ISS uygulamasina gecilecektir. Dolayisiyla bu evren oyuncularin ISS kilavuzlarini okumalarini ve stratejilerini simdiden ona göre degerlendirmelerini tavsiye ederim, göreceksiniz ki eski taktiklerde önemli degisiklikler yapmak ve yeni stratejiler olusturmak zorunda kalacaksiniz, umarim ki bu degisiklik oyununuza biraz daha renk katacaktir.

Bu msj oyun forumundan, yoneticinin attigi bir msj. Benim sorum ise bu ISS'e karsi nasil bir taktikle oynanmali? Sanirim artik savunma taktikleri bir ise yaramayacak. Ayrica bu ISS'in kullanimiyla ilgili ince taktikler verebilecek olan var mi?

Bunlar bence biryerlere gelmis oyuncular icin cok onemli sorular. Cevaplarda ay'i olanlar ve olmayanlar icin taktikleri verirseniz daha iyi olur sanirim.

Evet ustalar, cevaplarinizi bekliyorum.
    savunma herzaman işe yarar oynamayı bilene tabi

• kesinlikle hayır http://www.savekb.de/viewkb.php?kbid=404026 buraya bakın isterseniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.