Arkadaşlar ben ıssız bir adaya düşsem yanıma 1:TELEVİZYON (çünkü caner, semra hanım cart curt kafam bunaldı) 2:SİGARA 3:defter kitap yanıma almam YA SİZ
ıssız bi adaya düşmem ki zaten öyle mantık dışı birşey olmaz.. düştüğün zaman yanına birşey alamazsın zaten,seçim hakkın olmaz
quote:Orijinalden alıntı: dhciıssız bi adaya düşmem ki zaten öyle mantık dışı birşey olmaz.. düştüğün zaman yanına birşey alamazsın zaten,seçim hakkın olmazmaksat geyik yani sizi bunaltan şeyler
quote:Orijinalden alıntı: kurant1-beni 2-kendimi 3-1 ve 2 yiAlıntıları Göster 1,atlet 2 boxer(kilot) 3 arabanın anahtarı
quote:Orijinalden alıntı: sweerboy1,atlet 2 boxer(kilot) 3 arabanın anahtarıAlıntıları Göster bezelye yemeği,gs forması,bjk forması
quote:Orijinalden alıntı: sakallysen ,kurant ve sizin gibilerquote:Orjinalden alıntı: sakally sen ,kurant ve sizin gibiler KISKANMA
quote:Orijinalden alıntı: BuTcHeRAlisquote:Orjinalden alıntı: sakally sen ,kurant ve sizin gibiler KISKANMAAlıntıları Göster 1.SeKiL 2.ZoGeL 3.NakkaSss bunları yanıma almam la ıssız adada bunlarla işim ne zaten
quote:Orijinalden alıntı: HoLoCouST1.SeKiL 2.ZoGeL 3.NakkaSss bunları yanıma almam la ıssız adada bunlarla işim ne zaten Alıntıları Göster 1. sırada neden ben warım lan NakkaSss Dopunu 1'e aL
quote:Orijinalden alıntı: SeKiL1. sırada neden ben warım lan NakkaSss Dopunu 1'e aL Alıntıları Göster mazhar -fuat-özkan
quote:Orijinalden alıntı: brklcmmazhar -fuat-özkanAlıntıları Göster okula ait bi b*k almam ama kitap alirim teknoloji olmazsa olmaz
quote:Orijinalden alıntı: wiseacre002okula ait bi b*k almam ama kitap alirim teknoloji olmazsa olmazAlıntıları Göster ben bu sorulardan özellikle gıcık kapıyorum ne yani ıssız ada allah sizi ıssız adalar düşürsün aminnnnnn 1.yanına televizyon alsada ahh izlersin çünkü elektrik yok!
quote:Orijinalden alıntı: SeKiL1. sırada neden ben warım lan NakkaSss Dopunu 1'e aL Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SeKiL 1. sırada neden ben warım lan NakkaSss Dopunu 1'e aL 1.NakkaSss 2.SeKiL 3.ZoGeL oldumu
quote:Orijinalden alıntı: Guitaristben bu sorulardan özellikle gıcık kapıyorum ne yani ıssız ada allah sizi ıssız adalar düşürsün aminnnnnn 1.yanına televizyon alsada ahh izlersin çünkü elektrik yok!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Guitarist ben bu sorulardan özellikle gıcık kapıyorum ne yani ıssız ada allah sizi ıssız adalar düşürsün aminnnnnn 1.yanına televizyon alsada ahh izlersin çünkü elektrik yok! evet nahhh izlersin çünkü elektrik yok hehehehee
quote:Orijinalden alıntı: ilhan3007 quote:Orjinalden alıntı: Guitarist ben bu sorulardan özellikle gıcık kapıyorum ne yani ıssız ada allah sizi ıssız adalar düşürsün aminnnnnn 1.yanına televizyon alsada ahh izlersin çünkü elektrik yok! evet nahhh izlersin çünkü elektrik yok heheheheeAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: brklcmmazhar -fuat-özkanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: brklcm mazhar -fuat-özkan Süpersin
quote:Orijinalden alıntı: blackdragon0quote:Orjinalden alıntı: brklcm mazhar -fuat-özkan SüpersinAlıntıları Göster 1. EDEBİYAT ÖĞRETMENİM 2. İNTERNET DİCEM ÇÜNKÜ ISSIZ ADAYA DÜSEM KURTULMAK İÇİN İNTERNETİ BAŞVURURUM O DA OLMAZ 3. KİTAP
quote:Orijinalden alıntı: blackdragon0quote:Orjinalden alıntı: brklcm mazhar -fuat-özkan SüpersinAlıntıları Göster saol