Şimdi Ara

İşsiz Kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam benim durumum. liseden 2014'te mezun oldum, 1 sene mezuna kaldım yıldız bilgisayarı kazandım, hazırlığı okuduktan sonra bölümü beceremedim hukuka yatay geçiş yaptım. 1 sene gitmeyip tekrar yks'ye çalıştım tıp için(olmadı). hukuka başladım son sınıfa geldim 2 dersten kaldım okul uzadı, şimdi asgari ücrete iş arıyorum almıyorlar bana uzun dönem çalışacak adam lazım diye. ulan çalışalım diyoruz onu bile beceremiyoruz arkadaş. Bıktım her şeyden.

• Öğretmen bir arkadaş var o da yüksek lisans yaptı başkent mezunu. Okul öncesi öğretmeni. İş başvurularına gitti asgari ücret bile vermiyorlarmış. 3 bin tl vs veriyorlarmış yer Mersin. Allah herkesin yardımcısı olsun kan emicilerin devri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim sistemini acilen adam etmeleri gerekiyor. Üniversite, kpss, askerlik filan derken 25 yaşından önce hayata atılabilen yok. Bu kadar sene okuyup bir şey öğrendikleri de yok. Memlekette 5 milyonluk iş alanı aç ama yine işsizliği bitiremezsin. Çünkü kalifiye eleman yok. Ortaokulu bitirdikten sonra bir yere çırak olarak girseydiniz yüksek lisansı bitirdiğiniz yaşta eviniz arabanız olurdu muhtemelen.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    keşkee

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşsizlikten intihar ettim hemen ardından kamuda iş buldum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    mahsuru yoksa aga kpss ile mi oldu bu süreç yoksa doğrudan başvuru mu yaptın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.