Şimdi Ara

İşsiz Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelde Asgari ücret veya bi tık üstü veriyorlar minimum 10 saat çalıştırıyorlar, devlete atanmak için kpss oturumlarına girmem gerekiyo alıverceğim 10-11k olacak.
    Yüksek lisans mezunuyum dile kolay 19 sene okudum. Artık ders çalışmak istemiyorum evimdeki kitapları açmak istemiyorum tükendim

Okuduğuma bin pişmanım, ortaokul mezunundan hiçbir farkım yok. Keşke sanayide iş öğrenseydim şimdi dükkan açar iş yapardım. Akademik başarım çok yüksek olduğu için asla göndermediler ailemi suçlamıyorum haklılık payları da vardı. Bu günleri bilemezdik
    İyice derin bi çıkmaza girmeye başladım psikolojik olarak hergün daha çok yıpranıyorum. Düzene girebilmem için iş yapmam şart.

Bu durum başına gelen var mı? Nasıl baş ediyorsunuz? iyice eve kapanmak istemiyorum.
    pandemide iyice mahvoldum eski ben yok artık :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kankam ben avukat olacam yakında

asgariyle gircem bi yere

5500 alıyorum ya

onun 3000 lirasını spora harcayacam her ay toz protein çikolatası tavuk alcam (ailem tavuk sevmiyor omg buna da bi çözüm lazım galiba kendim yapmam lazım ben yapınca da iyi olmuyo neyse)

arabaya ayda 700-1000 arası mazot atcam bol bol gezcem

kalan 1500e napılır bilmiyom ama birikim yapmayı pek düşünmüyorum anlık yaşayacam

kpss yada kendi ofisimi kurana kadar anca böyle kafayı yemeden yaşarım

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    ders çalışmaktan da bıktım knk ben ya, enaz 10 saat işte çalıştıktan sonra hal felan kalmaz kpss çalışcak.
    Hali geçtim bıkkınlık tükenmişlik var

Sen git hukuk oku, asgariye mahkum ol ne biçim bi sistem bu ya 10 saat çalışırsın minimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 24 Temmuz 2022; 15:3:36 >
  • Ne okumuştun?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Sözde çok itibarlı bir meslek, utandığım için söyleyemeyeceğim aga. Okurken çok zevkliydi başarı bursu felan da almıştım ama sonum hazin oldu. Tıp okusam belki sevmeden yapardım işimi ama işim olurdu en azından :(

(eskiden göğsümü gere gere söylerdim)

• bölümünü yaz da tercih edecek öğrenciler bilinçlensin hangi okul vs

• Native english teacher lık yapabilirsin uzak doğuda 1000 dolar maaşları var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    düşündüm aga doğuyu pek istemiyorum çok zorda kalırsam mecbur batıya göçeceğim.

Şu cennet vatanda iş yapamazsam yazıklar olsun bana :(

• Sen ne okuduğunu söylememişsin, bence söylemelisin ki hem tavsiye verebilelim hem de okuyanlar için bir anlamı olsun. Kendimden örnek vereyim. Ben Biyomedikal Mühendisliği okudum mesela. İşe girebildim mi? Evet biraz zorlanmakla beraber girdim. Şartlar iyi miydi? Kesinlikle hayır. Hem derler ya özel sektörde tecrübe kazanmaya bak sonrasında daha iyi maaş alır daha iyi şartlarda çalışırsın diye. Hah ben onu göremediğim için bu alanda devam etmedim mesela. Bıraktım mühendisliği katip oldum :)

• Özelde asgari ücretin iki katını veriyorlar.10 saat değil 8 saat çalıştırıyolar.Ne anlatıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora yap mesela dil öğrenebilirsin

• :))

İşsiz Kaldım

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    agacım tükendim diyorum ya ders başına oturamıyorum fena haldeyim

içim şişdi bıhhhtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 25 Temmuz 2022; 0:55:32 >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Adam native olmadan nasıl native english teacherlık yapacakİşsiz Kaldım İşsiz Kaldım 

• meksikaya git ordan abd’ye kaçak giriş yap ve hayatını kurtar. 1 seneye kalmaz milyoner olursun.

• Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    😥😥

• yüksek lisans yaptın da muhtemelen işletme gibi tırt bir bölümde falan yaptın çok normal işsiz kalman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakaldım U kullanıcısına yanıt
    Evet aga tırt çıktı malesef hiç böyle ummuyordum iş işten geçti.
    Tıp ve yazılım hariç hangi bölüm var aydınlatırsan mutlu oluruz
    19 sene okuduktan sonra halen bilmiyorum çok acı bir şey 😥😥

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    ne okudun onu söyle yardımcı olalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.