Haberin içeriğini okumadım. Şimdi benim bilgilere c1 yazıyor, borcum da yok. İmkanı olanlar bu saçmalıktan kurtulmaya çalışsın, yılda 1800 tl boşa para vermeyin. "Evin varsa, sat da borcunu öde" gibi birşey diyor devlet, vatandaşına. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 5 Mart 2022; 23:27:49 > |
işsiz vatandaştan alınan Zorunlu GSS primi(genel sağlık sigortası) kaldırılmalı (5. sayfa)
-
-
Hocam 150 tl ödecem mecburuz zaten.gelir testi yaptırmama gerek varmı veya herhangi bir yere müracaat etmeme gerek varmı? müracaat etmezsek otomatik 150 tl borçlumu çıkaracak devlet? uğraşmak istemiyorum testle falan.birde üzerime araba var modelli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 5 Mart 2022; 23:29:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba varsa teste gerek yok g1 veya üzeri çıkar otomatik..her halukarda 150 tl alırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 6 Mart 2022; 0:19:21 > -
belirttiğim gibi c1 olduğundan borcunu kaymakam ödüyor..
evin olmasa da Ailenin evinin olması veya annen babandan birinin emekli maaşı alması otomatik G1 YAPMAKTA!!
-
babam emekli.
-
10 senedir hastaneye sağlık ocağına bile gitmezsin ve iş de bulamassın ama senden ver 5000tl istenir. GSS budur.
-
Seçim için bunun kesinlikle gündeme getirilmesi lazım! Kim bunu kaldırırsa oyum onadır! isterse hdp olsun!
gss primi kalksın!
4 yıl ödemedim de hastaneye gitmedim de!!
Niye ödüyorum ulan zaten param varken de yokken de özele gidiyorum, ilacımı da yazdırmadan alıyorum!!
millet devleti skyor sonra gss öde! sktr lan! 2012'de bunu kim icat ettiyse çocuklarıyla beraber ölsün!
-
Avcılar sosyal yardımlaşmaya
1.itiraz sonuç red
2.itiraz ?? bekliyoruz..
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 24 Temmuz 2022; 4:42:10 > -
Kimse kaldırmaz bunu kimsenin taktığı yok zaten.
-
Askerden geleli 2 ay oldu iş bulunmuyor da bu ara. Ayda 150TL kilitleniyor bana gelirim olmamasına rağmen ödüyorum. Bu hükümet çok sıkıntı, gençliğimiz boş işlerle uğraşmakla geçiyor ben hakkımı helal etmiyorum. İşin kötüsü asgari ücrete zam geldikçe buna da geliyor dalga geçer gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X