Şimdi Ara

işsizlik ve ben de gidiyorum kalmayı isterken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ege üniversitesi kimya müh. mezunuyum.akıcılığımı zaman zaman kaybetsem bile ingilizcem de gayet iyidir buna rağmen 3 seneden beri iş bulamıyorum.özelden email bile attım kaç yere.dönen bile olmadı.ailemle aram açıldı.liseyi biteremeyen kardeşim babam bile salaklığımdan girdi mallığımdan çıktı.sonunda lc waikiki de çalışmaya kadar düştüm ki onla da yaranamadım.Allah torpilin belasını versin.
    Öyle bir araf ki insan burda yüksek yapsam ne olacak şunu yapsam nolcak kafasına giriyor.çünkü bizi yıllardır kendini geliştir masallarıyla uyuturken üniversitesinin adı sanı duyulmamış yatarak gidebileceğin üniversitelerden mezun ingilizce desen bihaber tiplerin nerelerde kaç paraya çalıştıklarını görünce diyorsun bu ülkede her saniyeme yazık, bu ülkeye kazandırdığım her kuruşu da,emeğime de,hoşgörüme de herşeye de kısacası.
    Bu aralar para biriktiriyorum planımı yaptım herşey hazır ve ben de artık göçüyorum.insanların,dipdiri zihinleri olan gençlerin hayatını kaydırmada kimlerin parmakları varsa hepsi beter olsun.umuyorum ki cehennem cidden vardır.

• İzmir'de mi arıyorsun iş yoksa tüm şehirlerde mi?
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    izmir ve bursa özelikle çünkü ailem bursada ama izmire de başvuruyorum yok yani bişi.
  • Esnaf ol. 60.000'e komagene açabilirsin. Zamanla büyütürsün (3-4 yıl) devredersin sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukiomişima kullanıcısına yanıt
    Kimya Mühendisliği okuyan arkadaşlarım hep Gebze tarafında buldu iş. Oralara bakabilirsin. Üç sene çok uzun süre cidden. Master yaptın mı?
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    bari öneri verirken mantıklı şeyler de ben göç edicem tatmin değilim diyorum sen ne diyorsun
    dediğim gibi bana artık burda okumak boş geldğinden girişmedim o işe ama bu sene yurtdışına çıkabilme planımın ilk aşaması olarak yapıcam ama tamamlamak için değil.evet uzun bir süre ve emin ol ben baya bir yere başvurdum dönen de olmadı.demek ki herkes kalifiye mükemmel bir ben böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukiomişima -- 6 Temmuz 2019; 2:25:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İşsizlik arttı baya. Eskisi gibi değil ülke. Üretim yavaşladı. Bu da etkiliyor. Bence ne yapıp edip ailenden uzaklaş. Para da isteme. Artık LCW'de mi çalışırsın yoksa başka yer de mi bilmem bağımsız lazım ruh sağlığın için. İstanbul'a gel. İlla ki iş bulursun. Ege Üniversitesi'nin adı var sonuçta.
    Yanıldıgınız nokta bu. Türkiyede bir yere gelemeden yurtdışında hiçbir yere gelemezsin. Yaptıgın arastirma var mi? Katildigin organizasyon, görev aldigin bilimsel arastirmalar, tezlerin ya da. Laboratuvar görmemiş insan mısın yoksa?

• SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    gayet de laboratuvar görmüş insanım okul boyunca da design projelerini grupta yönetmiş yönlendirmiş biriyim ki bölümümü fazla sevmeme rağmen.emin ol o handikapların hepsini gayet de araştırdım yurt dışı için ona göre de bir plan programım var elbet.tek sorunum biraz daha bana para lazım. o yüzden de maaşı daha iyi bir iş istiyorum burada bir yere gelenleri de görüyoruz neler yaptıklarını da biliyoruz iş bulamadığı için insanların açıklarını aramaktan vazgeçin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukiomişima -- 6 Temmuz 2019; 2:32:20 >
    bana istanbul da olur ama geçinip kenara para ayırmam lazım yurtta falan da kalırım koymaz yani.
  • Hocam adınıza gerçekten üzüldüm.Umarım bundan sonra hayatınız yoluna girer.

Yurt dışı benimde hedefim umarım önce siz sonra ben bu hedefi gerçekleştiririz.

Kendinize iyi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim umarım sizin de gerçekleşir istekleriniz. siz de kendinize iyi bakın.
  • millet konu dışı ama gün geçtikçe green kart başvurusu artıyor herkes gitmek istiyor abii.hayat türkiyede bitik.mutlu degil ülkemizin insanları.
  • Yurtdışına gideceksin sandım bende Ülkenin her tarafında hayat bitmiş kimi tarafında az kimi tarafında biraz.
    Güzel bir mesleğin var aslında kendini geliştirip imalat işine girersen ilerde toplarsın durumu bu kadar karamsar olmanın sana hiçbir faydası olmaz...

• Artık dünyanın her yanında yaşamak çok zor. Küresel ekonomik savaş daha da kızışacak ve durum daha da berbat olacak. Yine de bol şans avrupanın neresi olsa burdan daha iyi olacağı kesin.
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Başınıza gelmediği için karamsar olmanın bir faydası olmaz diyorsunuz.Ben zaten gideceğim yurt dışına.Ben burada 3 kuruşa talim ederken torpille dili olmayan, daha excelde formül yazamayan adamların iyi paralar kazanmasını haksızlık olarak görüyorum.Kendini geliştirir konusuna gelince insan kendini işte geliştirir.ben sonuçta yazılım,donanımcı değilim.Benim kendimi geliştirebileceğim alan saha,işin kendisi.Ne haksızlıklar var diyeceksin ama ben insan hakkı yememeyi hayat felsefem haline getirmişsem keşke insanlar da bunu düşünerek hayatlarında yol açsalar.Dediğim gibi ben burada düzen kuramadım yaşlanıyorum eğitimi dibine kadar verip iş olanağı sağlayan ülkeler hala var. Haksızlıkları göre göre soğuduğum,bağımın giderek koptuğu bir ülkede de artık yaşamak istemiyorum açıkcası.
  • kimya özel ders filan ver lcwden çok kazanırsın
  • Bunu da dusunmeliyim sagol mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.