Kocaeli Gebze |
İşsizlikten Kafayı Yemek (3. sayfa)
-
-
Kadını erkeği bırak artık herkes çalışıyor yoksa geçinmek imkansız
-
Maddiyat düşkünü paragöz türk kadınları desen daha doğru olur. Benim abim yabancıyla evlendi. Evlendiklerinde abim işsizdi. Yani yengem, işsiz biri için (küçümsemek için söylemiyorum) ülkesini, ailesini, işini, arkadaşlarını, doğup büyüdüğü ortamı bıraktı geldi. Bu ülkenin kadınları, erkekleri aşağılamak, hor görmek ve eniklemek için elinden geleni yapıyor.
-
Kardeşim işsiz güçsüz insana boş tembel biri olarak algılanıyor, her şeyi bırak kendin için hayallerin için çalışmak zorundasın arkadaş eş dost kötü günde belli olur ben onu bilir onu derim şu kaç ayda anladım ben eş dost kim benim hayatımda evet herkes çalışıyor aile sorunları var özel sorunları ama benimde vardı ben hepsine vakit ayırıyordum dertlerini kendi derdim gibi görüyordum değmezmiş ama benim en kötü günümde hiç biri yanımda olmadı biri hariç
-
Kardeşim Avrupa’da değiliz ne yazıkki şartlar böyle param var diyorum gene sallamıyor Türk kadını çünkü seçeneği çok hepsinin işi gücü var
-
İnşallah istediğin gibi bir iş bulursun. Yanlız ben de her gün aynı şeyleri yaşıyorum ev iş ev iş başka bir şey yok. Hava şartlarından dolayı da değil ülke şartları maalesef insanı asosyal yapıyor -
İnşallah en kısa zamanda bulurum , psikolojim etkilenicek . Sosyal bir insan çok da değilim çalılırken evde dinlenirdim genelde, bahsettiğim şey işe giderken düzenli bir hayatınız ekonomik özgürlüğünüz oluyor işe gitmek sabah kalkmak başka insanlar en önemlisi işde kafanız dağılıyor ama evde sürekli durmak kötü bir durum belirsiz bir durum iş bılabilecek miyin korkusu yıl sonu malum fobim oluştu borcum var işe girsem düzelecek her şey ve sorular hala işe girmiemedin mi görüşmelere gitmiyor musun kariyer ve linkediin haricinde iş bulabileceğim hiç bir yer yok akraba eş dost çok arkadaş ama yardımcı olmazlar düşene bir tekme de bizim akrabalar vurur genelde
-
Tam olarak 4 ay önce patronun oğlunu döverek işten ayrıldım.. Bir gün bile dinlenmedim sürekli çalışıyorum.
Kendi işini kur ben öyle yaptım. İlla masa başı çalışacağım diye düşünme ben hareketi seviyorum. İnsan her işi yapabilir.
Öğlene kadar bilgisayar bakım onarımcıyım kendi işim kurumların işlerini yapıyorum. Öğleden sonra da kargo dağıtıyorum.
-
Sizin adınıza sevindim iş bulmanız hemen iyi olmuş , kendi işimi kuramam bunun için gerekli bütcem yok hem daha çok gencim biraz daha çalışıp hem birikim yapıp hem de yaş almam lazım . İş bulamamak beni yıldırıyor hafta içi hafta sonu ayrımı yok sabah kalkıyorsun bir amacım yok arkadaşlarım işte ben bütün hafta sıkıntıdan ölüyorum kitap okuyayım film izleyeyim işsiz günşerimde dinleneyim diyorum ama yok dinlenemiyorum emin olun çalışırken daha çok dinleniyordum kafam rahat ama bana çok iyi ders bunlar bir daha varya iş bulmadan hiçbir işden çıkmam ve kışın asla psikolojimi bile etkiledi bu durum
-
İş kurmak için paraya veya birikime gerek yok hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Big BoobleSizin adınıza sevindim iş bulmanız hemen iyi olmuş , kendi işimi kuramam bunun için gerekli bütcem yok hem daha çok gencim biraz daha çalışıp hem birikim yapıp hem de yaş almam lazım . İş bulamamak beni yıldırıyor hafta içi hafta sonu ayrımı yok sabah kalkıyorsun bir amacım yok arkadaşlarım işte ben bütün hafta sıkıntıdan ölüyorum kitap okuyayım film izleyeyim işsiz günşerimde dinleneyim diyorum ama yok dinlenemiyorum emin olun çalışırken daha çok dinleniyordum kafam rahat ama bana çok iyi ders bunlar bir daha varya iş bulmadan hiçbir işden çıkmam ve kışın asla psikolojimi bile etkiledi bu durum
Önce ne iş yapacağını bulman gerek. Ben esnafın yanından ayrıldım çevreme güvendim.
-
Güvenebileceğim bir çevrem yok ki olsa işsiz kalmazdım bu kadar süre bizde çevre boş anca senden yemeye meraklılar sen kötü ol isterler hep
-
Buldun mu -
2020’den beri gerek fiziksel sağlık gerekse mental sağlık sorunlarımdan 2 üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım bu kış yeni üniversiteme başlayıp bitireceğim inşallah.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü pandemiden beri aile evindeyim bomboş bir hayatım var üniverste okuma potansiyelim varken çalışmak da istemedim daha doğrusu mental sıkıntılarımdan dolayı çalışmaya yeltenemedim bile antidepresanlar ayakta tutuyor beni.
22 yaşında yeni başlayacağım üniversiteye ama şunu unutmayın herkes kendi zamanını yaşıyor ne çok geç ne çok erken iş bulduğunuzda tam zamanı olmuş olacak insanların baskısından bunaldım ben de o yüzden artık kimsenin dediğini takmadan yaşamaya çalışıyorum elimden geldiğince. -
insallah en kısa zaman da bir ise girebilirsin askere gitmediysen aradan cıksın diyede yapabilirsin askerligi gelince de tekrardan is bakabilirsin belki piyasa düzelir is bulabilirsin -
Hayır bir firma ile ikinci görüşme yaptım finans direktörleri ile tanıştırdılar hatta eve kadar bıraktılar ama ses seda yok açıkcası asgari ücretin açıklanmasını da bekledim biraz , iş bulmadan işden çıkmak kötü bir şeymiş gerçekten inşallah ocak ayı bitmeden bir yere girerim evde psikolojim bozuluyor her geçen gün
-
İnşallah hayatımı devam ettirebilmek için işe girmem şart SMMM sınavına hazırlanıyorum ama ümitsizliğe düşüyorum iş bulamazsam diye evde durmak bana iyi gelmiyor
-
Hayat acı zor güç biraz empati yapar mısınız goy goy yapmayın yalvarırım ya borcumuz harcımız var sizin yazdığınıza bakın
-
22 yaş çok geç değil kardeşim üniversiteni oku sonra işine gir çalış canını sıkma hiç bir şey için sen ne yaparsan yap hep konuşacaklar özellikle akrabalar o yüzden takma mümkünse bana da çok şey dediler gerçekten bütün akrabalardan bir kaçı hariç nefret ediyorum yani insanlae birbirlerine yardım etmeli kötülüğünü istememeleri lazım bizim akrabalar hep kötü ol istiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X