Şimdi Ara

işssizim param yok kız arkadaşım var stresliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

O kızı unut zaten ailesi sizi evlendirmezdi sen fakir o zengin olmaz öyle her davul dengi dengine çalar

Hocam benim fakir olduğum filan yok aileler olarak ama şu 2-3 haftadır işsizim ve param yok evdekilerden pek isteyemediğimden dolayı param yok.
  • Bende bir aralar işsizdim. Her sabah kıza mesaj atıyordum işe gidiyorum diye. Belkide sırf bu yüzden erken kalkıyordum. Snrada bütün gün yatıyordum..

Zor valla Allah kimseyi işsiz duruma düşürmesin..

Şimdi çok şükür Allah'a bir işim var.

Ama kız yok bu sefer. Yani işe girdim 3 ay sonra kız beni terk etti. Gerçeği ailevi bir problemdi bizimkisi..

Şimdi işim var ama aşkım yok :D

Ama olsun ben her zaman işi aşka tercih ederim.

Sonuçta internet faturamı rahat ödeyebiliyorum.

Yeri geliyor fb maçını seyrediyorum lig tv den D:

Yeri geliyor alıyorum başımı gidiyorum istanbulun bi ucundan bi ucuna

Hem akbilde aylık öğrenci ooohh

Aöf de okuyorum bide..

Sadece etrafı seyrediyorum. Hayat güzel işte. Ama aşk yok..

Onu da Allah nasip eder.

Her şeyin hayırlısı..

Ama Allah'ıma şükürler olsun..

:)

Bu arada Allah yardımcın olsun. Allah en yakın zamanda hayırlı bir iş nasip eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 26 Şubat 2013; 9:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Evet artık isim kız arkimda yok :'( sevgilimın annesi beni istemedi ve sevgilim aglayarak bitirdi napsam dönmedi arkadaşlar...Günahım neydi de bunlar başıma geldi... :'(

Sabret, hamd et, tevbe et, namaz kil...

Edit: Bunlar dustugun trambolini etkiler, ne kadar edersen o kadar yukselirsin.

Hocam valla Allah a sığınmaktan başka yapacağım busey yok Allah yardimcim olsun,Allah im hayirlisiyla sevgilim dönsün isim olsun :-S

Lan olm sen hayirlisini dogrusunu iste kiz miz demeyi birak hayirlisi neyse o olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasipsiz dayak bile yenmez vardir bu durumundada bir hayr.

• Kapitalizm böyle. Yapacak bir şey yok. Nasip falan diyorlar bir de ya sabır. Sizin gibi insanlar olduğu sürece....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 26 Şubat 2013; 9:52:20 >
  • issiz paran yok dh ye konu acagina is baksan allah bos durani sevmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet artık isim kız arkimda yok :'( sevgilimın annesi beni istemedi ve sevgilim aglayarak bitirdi napsam dönmedi arkadaşlar...Günahım neydi de bunlar başıma geldi... :'(

Hocam valla Allah a sığınmaktan başka yapacağım busey yok Allah yardimcim olsun,Allah im hayirlisiyla sevgilim dönsün isim olsun :-S

Lan olm sen hayirlisini dogrusunu iste kiz miz demeyi birak hayirlisi neyse o olsun...

Allah tan dilegim hayırlisi olsun diyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: erynch

issiz paran yok dh ye konu acagina is baksan allah bos durani sevmez.

Hocam bi kaç yerden haber bekliyorum ihale vs. Ayrıca netten cv yolluyorum ama boş bencenetten iş bulma diye bise bzm gibi orta direk unilerden mezunlar için tanıdık olmadan kimse almaz şahsen patron olsam bende almam

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Bende bir aralar işsizdim. Her sabah kıza mesaj atıyordum işe gidiyorum diye. Belkide sırf bu yüzden erken kalkıyordum. Snrada bütün gün yatıyordum..

Zor valla Allah kimseyi işsiz duruma düşürmesin..

Şimdi çok şükür Allah'a bir işim var.

Ama kız yok bu sefer. Yani işe girdim 3 ay sonra kız beni terk etti. Gerçeği ailevi bir problemdi bizimkisi..

Şimdi işim var ama aşkım yok :D

Ama olsun ben her zaman işi aşka tercih ederim.

Sonuçta internet faturamı rahat ödeyebiliyorum.

Yeri geliyor fb maçını seyrediyorum lig tv den D:

Yeri geliyor alıyorum başımı gidiyorum istanbulun bi ucundan bi ucuna

Hem akbilde aylık öğrenci ooohh

Aöf de okuyorum bide..

Sadece etrafı seyrediyorum. Hayat güzel işte. Ama aşk yok..

Onu da Allah nasip eder.

Her şeyin hayırlısı..

Ama Allah'ıma şükürler olsun..

:)

Bu arada Allah yardımcın olsun. Allah en yakın zamanda hayırlı bir iş nasip eder.

Iste buna üzülmeyimde napim ben yaa :-( şahsen iste aradığımi buldum dedim öyle bi hersey geldiki üstüste doğru insan yanlis zaman :'(

• Hocam istanbul damısın istersen bi site vereyim oraya basvuru yap olur mu? İstanbul içiysen vereyim. Cok aktif ve 23 yıllık bir firma

• Her olayı dine bağlamayacaksın, her şey olacağına varmaz, otur mezara bekle o halde.Bu inanılmaz saçma bir mantık.

Birini/bir şeyi istiyorsan gidip alacaksın, karamsarlıkla ömür geçmez.Problemin kökeni ailen gibi duruyor, otur düşün bunu çözüm üret.Kolay olmayacaktır muhtemelen bu kadar sorun yarattığına göre.İstersen öldürecek kadar nefret et fark etmez, o problemi çözeceksin önce ki devamı gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Her olayı dine bağlamayacaksın, her şey olacağına varmaz, otur mezara bekle o halde.Bu inanılmaz saçma bir mantık.

Birini/bir şeyi istiyorsan gidip alacaksın, karamsarlıkla ömür geçmez.Problemin kökeni ailen gibi duruyor, otur düşün bunu çözüm üret.Kolay olmayacaktır muhtemelen bu kadar sorun yarattığına göre.İstersen öldürecek kadar nefret et fark etmez, o problemi çözeceksin önce ki devamı gelsin.

Kader ve tercih var
    Ben ettigim dua sayesinde iş buldum suanda çok sevdgim bir iş yapıyorum.

Sabretceksn arkadaş. Hayırlısını isteyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Her olayı dine bağlamayacaksın, her şey olacağına varmaz, otur mezara bekle o halde.Bu inanılmaz saçma bir mantık.

Kader ve tercih var
    Ben ettigim dua sayesinde iş buldum suanda çok sevdgim bir iş yapıyorum.

Sabretceksn arkadaş. Hayırlısını isteyeceksin.

Senin alıntı yapacağını tahmin ettim hem yazarken, neyse..

Sen ettiğin dua sayesinde iş bulmadın, Allah mı buldu sana işi ? Sen maneviyatını güçlü tuttun din sayesinde, inançlı oldun bu sebeple yılmadın.Bunun sayesinde iş buldun.Bunun ayrımını yap lütfen.

Aynen sabredeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Isliyim.param var.kiz arkadasim yok.stresliyim haydi buyur.herkes ağlıyor.

Senı cok merak edıyorum ya

• @On1k hayatta hiç bişey tesaduf degil
    Sen istedikten sonra Allah verir. Merak etme. Ama sabbırlı olcaksın işte pes etmeyceksin.

Ben askerligimi en guzel yerde yaptım.
    Ama kotu bi yerde de yapsam yine Allah'a olan inancım sarsılmaz.

Ki Allah kimseye, kaldıramadıgı yuku vermez.
    Ya olayı tamamı ile dinee cekmek istemiyorum.

Sadece tum iyi niyetimle kendi.icimden gecenleri soyledim

• Vallah bu durumun tek çözümü var; Askere gitmek. Her ne türlü ailevi nedenler olursa olsun bu şekilde zaman kaybediyorsun ve durum daha da kötüye gidiyor gibi. Askerliğini yaparsan geldikten sonra daha rahat iş bulacaksın.
  • Eli ayagi tutan genc adam icin issizlik diye birsey yok sallamayin ya. Git komilik yap bos bos dolanacagina. Yorucu istir yapamam dersin tabi , bahane bunlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biiznillah olur hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biiznillah olur hocam

yani istediğim işimin olması askere kadar ve kzın geri dönmesidir buda hayırlı olacak şekilde olsun diyorum inşallah yaa :/

• Evin var mı arabana varmı ,

??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.