Şimdi Ara

işssizim param yok kız arkadaşım var stresliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniverste bitti ailevi nedenlerde dolayı askere gitmedim 5-6 ay bi yerde çalıştım askerlik olmadan doğru dürüst yerler işe almıyor...İşten çıkalı 3 hafta oldu ve cebimde para yok..bi yandan maddi durumu çok çok iyi olan bi kız arkadaşım var ve onunla dışarı gittiğimde onun benim için beğendiği 20 liralık tshirt ü bile alamadım..İş arıyorum askerliğim olmadığı için iş yok..Askerede gidemiyorum ailevi nedenlerden ötürü.Geçen gün kız arkadaşımın yanında 20 tl lik bişeyi bişeyi bile alamadım ya onun benim için beğendiği bişeyi alamadım..Öyle stresliyimki öyle düşünüyorum ki ben nolacağım diye geleceğin belirsizliği gözümü okadar korkutuyor ki...Umudumu kaybetmeye başladım hayatta başarılı olabilceğimi düşünememeye başladım..Herşey para değil bunun farkındayım ama para çok şey be hocam..Çok şey...Gece Gece okadar doldum ki dertleşeyim dedim buraya yazdım...Gün geçtikçe geleceğe yönelik umudumu kaybediyorum..Allah'a duam şu ki Allah'ım beni gördüğümden geri koymasın..Amin.

• Allah yardim etsin valls ne desem sasirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Allah yardim etsin valls ne desem sasirdim.
    işssizim param var kız arkadaşım yok stresliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRowNie

işssizim param var kız arkadaşım yok stresliyim

Alıntıları Göster
    Psikoloji hocamız "Hayatta en kötü duygu, işsizlik psikolojisidir." demişti. Umarım düzelir işlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Psikoloji hocamız "Hayatta en kötü duygu, işsizlik psikolojisidir." demişti. Umarım düzelir işlerin

Alıntıları Göster
    hocam allah yardımcınız olsun zaman herşeyi düzeltir sabırlı olmak lazım
  • Kiz da ayip etmis.eger durumunu biliyorsa o tshirt u kizin almasi gerekirdi zaten zenginmis.Eger durumunu bilmiyorsa senle yeterince ilgilenmedigini gosterir bu da

Umarim dertlerin en kisa surede cozume ulasir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Kiz da ayip etmis.eger durumunu biliyorsa o tshirt u kizin almasi gerekirdi zaten zenginmis.Eger durumunu bilmiyorsa senle yeterince ilgilenmedigini gosterir bu da

Umarim dertlerin en kisa surede cozume ulasir
    kardeş bu halinle kız seninleyse bence üzülme mutlu olmaya bak harika biri var hayatında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

kardeş bu halinle kız seninleyse bence üzülme mutlu olmaya bak harika biri var hayatında.

Alıntıları Göster
    İşsizim param yok kız arkadaşım yok haline şükür et
  • Evet artık isim kız arkimda yok :'( sevgilimın annesi beni istemedi ve sevgilim aglayarak bitirdi napsam dönmedi arkadaşlar...Günahım neydi de bunlar başıma geldi... :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

Evet artık isim kız arkimda yok :'( sevgilimın annesi beni istemedi ve sevgilim aglayarak bitirdi napsam dönmedi arkadaşlar...Günahım neydi de bunlar başıma geldi... :'(

Sabret, hamd et, tevbe et, namaz kil...

Edit: Bunlar dustugun trambolini etkiler, ne kadar edersen o kadar yukselirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 26 Şubat 2013; 7:38:35 >
  • Askere gitmenize engel olan ailevi sebepler nedir? Ayrıca kız arkadaşınız biliyor mu, işsiz olduğunuzu ve aileden para almak istemediğinizden paranızın olmadığını?
  • Hocam hersey olacagina varir ayrica bu askerlige mani olan aileve mesele nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

Hocam hersey olacagina varir ayrica bu askerlige mani olan aileve mesele nedir
    askere git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: {engineer}

askere git.

Alıntıları Göster
    İşim var param var kız arkadaşım yok iyimi bu bence iyi. Sana da tavsiye ederim. Tavsiye bekliyorsun ama biz ne yapabiliriz en iyi iki ihtimalin var iş bul ya da kızı terket.
  • Evin tek erkegiyim ve bu yil askere gitmedim..yani işte aradığım bu dediğim kızdı kendiside çok üzgün ve bana ilerde dahada üzülecez üzerimde baskı var diyor...olayda şu şekilde gerçeklesiyor annesi bi tanıdığının oğluyla tanıştırmak istiyo ve sevgilim istemiyor ısrar edince annesi kız benden bahsedii ve 3-4 sene sonra evlenmeyi düşünüyor diyor bebden için bunun üzerine anneside bu kadar süreye ben izin vermem çabuk bitir diyor...3-4 sene olmasida askere git gel hayatı işe gir flan...velhasıl ne ettim kimin gunahinin aldım gerçekten bilmiyorum... ALLAH IM YARDIM ET NOLUR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Askere gitmenize engel olan ailevi sebepler nedir? Ayrıca kız arkadaşınız biliyor mu, işsiz olduğunuzu ve aileden para almak istemediğinizden paranızın olmadığını?

Evet biliyor..kisikik olarak paraya düşkün biri olmadığı gibi bu bitirmesinde bunun etkisinı sordum yeminlee etti hiç ilgisi yok dedi ki zatenbnm askerligim olsa is konusu problem değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

Evet artık isim kız arkimda yok :'( sevgilimın annesi beni istemedi ve sevgilim aglayarak bitirdi napsam dönmedi arkadaşlar...Günahım neydi de bunlar başıma geldi... :'(

Sabret, hamd et, tevbe et, namaz kil...

Edit: Bunlar dustugun trambolini etkiler, ne kadar edersen o kadar yukselirsin.

Hocam valla Allah a sığınmaktan başka yapacağım busey yok Allah yardimcim olsun,Allah im hayirlisiyla sevgilim dönsün isim olsun :-S
  • Isliyim.param var.kiz arkadasim yok.stresliyim haydi buyur.herkes ağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

askere git.

arkadaşın durumu kötüymüş galiba o yüzden askere gidemiyor
  • O kızı unut zaten ailesi sizi evlendirmezdi sen fakir o zengin olmaz öyle her davul dengi dengine çalar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.