Şimdi Ara

Buda benim üniversite hayatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımın genelinde hayta bi öğrencilik geçirdim Zekiydim boş bir insan olmadım hiç bir zaman asılınca yapamadığım şey yoktu lisede geçti derken inşaat mğhendisliği yazdım çok bilinçli olmadan geldim gördümki artık son bir iki günde çalışarak derse girmeyerek bu işten sıyrılmak imkansız 3. Sınıftan itibaren derslermin hepsini bıraktım şuan okulu uzattım yaşım 24 şimdiden eşşek gibi zorlayarak tek ders bırakmasam okul 1.5 yıla bitecek işin kötüsü özel üniversite tonla paralar yatırıldı okadar depresyondayım ve kötümserim ki kaçmamın yada intihar etmememin tek sebebi aileme olan sorumluluğum ama ben yapamıyorum demeyede yüzüm yok herkez benden bitirmemi bekliyor ben battıkça batıyor inancımı kaybettikçe kaybediyorum artık yapayanlız bi okul hayatı geçiriyorum gidiyim eşit ağırlık bölümü seçiyim diyorum bir 4 yıl daha insan 29 30 yaşında da yeni mezun olmayı yediremiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum oturup eşşek gibi çalışmam gerek çalışamıyorum hergğn keşkelerle yaşıyorum hergğn başkalarına özenerek yaşıyorum hergün kendimden nefret ederek yaşıyorum çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim doğru olan dişini biraz daha sıkıp ders çalışıp mezun olman.Tüm pişmanlıklarının acısını mezun olduktan sonra çıkarırsın ki zaten 3. sınıfa kadar gelmişsin yolun yarısını geçmişsin.Büyük bir sorun yok.Rahatla biraz iç kahveni çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsyan ederek yaşayamazsın

Bazen konuşman gerekir ama susmak zorunda kalırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.