Şimdi Ara

işssizim param yok kız arkadaşım var stresliyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Isliyim.param var.kiz arkadasim yok.stresliyim haydi buyur.herkes ağlıyor.

Senı cok merak edıyorum ya

Bulusalim pampa .yemek ismarliyim.tavuk doner ama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Eli ayagi tutan genc adam icin issizlik diye birsey yok sallamayin ya. Git komilik yap bos bos dolanacagina. Yorucu istir yapamam dersin tabi , bahane bunlar

hocam benim çok şükür durumum iyi dönemsel bişeyden bahsediyorum şurda mart ayında rahatlicam işi bırakalı 2-3 hafta oldu Allah zor durumda bırakmasın gerekirse gider yaparım çalışmaya gelince emin ol dayanıklıyımdır merak etme sabah 7 akşam 7 sırf vakit geçsin diye arkadaşımın fabrikasında mühendislik yaptım akşama kadar ayakta dolaşıyordum işçilerin arasnda ekonomik olarak durumları çok kötüleşti arkadaşımın para kaptırdılar filan çıktım kısmetse askerden sonra birlikte çalışıp düzene koyacağız büyüme planları yapıyorduk...Ben kızın ailesine bişey demiyorum benim en kötü anımda beni öğrendiler ve kaybettim

• @rude

hocam dediğim gibi benim durumum dönemsel şurda 1 aydır param yok martta düze çıkacam..Arkadaşımın üretim yeri var babası ona bırakacak yakında bende onların yanında idareten ççalıştım mühendisim ben şu aralar firmanın durumu kötüleştiği için işçiler çıkıodu ve bende mutsuzdum o yüzden çıktım..Kısmetse askerden sonra birlikte çalışacaz büyüme planlarımız filan hazır ailecek ev araba var onlar sorun değil hocam beni kahreden şurda 3 haftadır işim yok kızın ailesinin beni en kötü anımda öğrenmesi...Kız işten çıkmanın hiç bi önemi yok filan diyor ama dediğim gibi annesi illa benim dediğimle konuşucaksın hısımımızın oğlu diye sıkıştırıyor ki çağdaş bir yapıları olduğu halde bu şekilde kafayı yicem yaa mal mı lan bu! Senin istediğin kişiyle konuşmak zorunda mı? Beni daha tanımıyor bile annesi görmedi hiç
  • @the_owl

Sevmek güzel çok güzel, asla sevdiğinden vazgeçme. Yalnız senin sevdiğin kadar seni sevdiğini biliyorsan sonuna kadar git ve asla vazgeçme.. Bizim başımızdan neler neler geçti ..
  • @rude
    Hocam telefonda konuştuk ve agliodu yüz yüzeyapamam nolur anla lütfen diyor... Ve garip olan şu ortada hicbise yokken bi msj geliyor ve başımdan asagi kaynar sular dökülüyor vee şimdi durum bu kovalamaya kovalicam çünkü en son yine seni seviyorum dedi sonra konuşmak istemedi nolur israr etmeanla beni büyük baski var üzerimde dedi :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_owl -- 26 Şubat 2013; 11:41:39 >
  • senin işe hastayım hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

issiz paran yok dh ye konu acagina is baksan allah bos durani sevmez.

Kimse çalışmazsa kapitalizm çöker. Allah kapitalizm çökmesin diye uğraşıyor size göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

quote:

Isliyim.param var.kiz arkadasim yok.stresliyim haydi buyur.herkes ağlıyor.

Senı cok merak edıyorum ya

Bulusalim pampa .yemek ismarliyim.tavuk doner ama!

bende gelem mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Kimse çalışmazsa kapitalizm çöker. Allah kapitalizm çökmesin diye uğraşıyor size göre.

Sen ne saçmalıyorsun. Daha adamın yazdığı şeyi idrak edememişsin.Kapitalizm tamamen insanın yediği bir bok.Allah insana akıl verdi değil mi o aklı doğru düzgün kullansaydık kapitalizmin kölesi olmazdık.Kendi kazdığımız çukura düştük anlıyacağın.

Anlamıyorum bu konuyu bile Allah'a bağlaman çok ilginç.
  • @The@Thing

"Allah boş duranı sevmez" diyor. Bu cümleyi açıklarsam; "Allah işe girip çalışmayanı sevmez" düşüncesiyle yazmış arkadaş işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 26 Şubat 2013; 16:23:10 >
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 12:29:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

işssizim param yok kız arkadaşım var stresliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Askere gitmenize engel olan ailevi sebepler nedir? Ayrıca kız arkadaşınız biliyor mu, işsiz olduğunuzu ve aileden para almak istemediğinizden paranızın olmadığını?

Evet biliyor..kisikik olarak paraya düşkün biri olmadığı gibi bu bitirmesinde bunun etkisinı sordum yeminlee etti hiç ilgisi yok dedi ki zatenbnm askerligim olsa is konusu problem değil

Belki yüksek maaşlı iş bulamazsınız ama en azından başka yerlerde(lcw, bim ya da cafeler) iş bulabilirsiniz. Neden askere gidene kadar bu tür yerlere yönelmiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.