Şimdi Ara

İST: PATLAMA AMAN DİKKAT SON DAKKİKA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef Amerika,İngiltere ve İsrail'in yaptıklarının semeresini Türkiye çekiyor bu terörün asıl sorumluları bu üç ülkedir..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Dursun</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />mehmetmetingülcan böyle önemli bir konuyla neden dalga geçiyosun?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
    +1
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingülcan</i>
    <br />hocam hakkaten doğru mu
    bak bilgisayardan kalkıp ta gitmiyeyim bi kahveye felan tv izleyeyim diye

böyle davranarak ne yapmak istiyorsun? Bu tür şeyler sana oyun gibimi geliyor? Aklı başında bir insan gibi davranmanı temenni ederim.
  • Mehmet sen ne konuşuyon gene BOŞ BOŞ sal@kmısın sal@k taklidimi yapıyosun?[ban]
  • İBDA/C VE EL KAİDE ADINA ÜSTLENİLDİ-

Bu arada, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nü telefonla arayan bir kişi, Levent ve Beyoğlu'nda gerçekleşen patlamaları, yasadışı İBDA/C ve El Kaide'nin ortak eylemi olarak üstlendi.
    A.A İstanbul Bölge Müdürlüğü'nü saat 12.40 sıralarında arayan bir erkek, ''Saldırılar, İslami Büyük Doğu Akıncılar/Cephesi (İBDA/C) ile El Kaide'nin ortak eylemidir. Masonik odaklara karşı saldırılarımız devam edecektir. Müslümanlar yalnız değildir'' dedi.
    Mesajını 2 kez tekrarlayan kişi, daha sonra telefonu kapattı.
    ( milliyetten)
  • Kan verebilecek arkadaşları Kızılay kan merkezlerine davet ediyorum...
    Şirketlerin çalışanların kan verme durumlarında (belirli bir rakam) Kızılay kan merkezi yetkili çalışanlarını gönderip bu bağışların hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyabiliyo...
  • ANNESİ KAŞARLAR SİZ NE BİÇİM MÜSLÜMANSINIZ Kİ MÜBAREK AYDA BİLE KAN DÖKÜYOSUNUZ!!!
    GÖTLERİNDE PATLATMAK LAZIM O BOMBALARI..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by enderc</i>
    <br />ANNESİ KAŞARLAR SİZ NE BİÇİM MÜSLÜMANSINIZ Kİ MÜBAREK AYDA BİLE KAN DÖKÜYOSUNUZ!!!
    GÖTLERİNDE PATLATMAK LAZIM O BOMBALARI..
    +1 KESİNLİKLE
  • Arkadaşlar son habere göre ölü sayısı 25, yaralı sayısı 400 e ulaşmış.

Hepimizin başı sağolsun.
  • sinir oldum ya hade kan vermeye gidelim bari bi işe yarayalım
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by enderc</i>
    <br />sinir oldum ya hade kan vermeye gidelim bari bi işe yarayalım

+1 tebrik ederim dostum bizde Şirket olarak(ENE,İMAGİNE76) kızılay kan merkezinden haber bekliyoruz.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    yok arkadas eger dalga geçiyorsam ****** olayım emi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingülcan</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    yok arkadas eger dalga geçiyorsam ****** olayım emi
    değişen bir şey olmaz zaten
  • ABİ LEVENTTE BENİM İŞYERİ.. 1 DURAK ÖTEDE OLDU PATLAMA. SALLADI BİZİM BURALARI
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by elcompany</i>
    <br />ABİ LEVENTTE BENİM İŞYERİ.. 1 DURAK ÖTEDE OLDU PATLAMA. SALLADI BİZİM BURALARI
    nedir son durum oralarda
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by elcompany</i>
    <br />ABİ LEVENTTE BENİM İŞYERİ.. 1 DURAK ÖTEDE OLDU PATLAMA. SALLADI BİZİM BURALARI
    Dostum levente olan patlamanın bir çok işyerinden çekilmiş fotoğrafları geldi.
    Çok büyük bir patlama olmuş.
    Aklınızı ve gönlünüzü ferah tutun panik yapmayın.
    Camlar etrafta uçuşmuş Levente diye duydum.
    Geçmiş olsun.
  • Son Öğrendiğim bir habere göre İngiliz Başkonsolosu Ölmüş!
    Doruluğu varmı ?
    Bileniniz varmı arkaşlar ?
    Abi bişi söliyecem inanmıyacaksınız ben kozyatağı tarafında oturuyorum babamla tavla oynarken 2 patlamayıda duyduk olamaz böle bişey ...[akum]
  • kayıp olduğu yazılıyor net bir bilgi yokmuş
  • İngiliz konsolosunun öldüğü kansolosluk yetkilileri tarafından onaylandı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.