Şimdi Ara

İST: PATLAMA AMAN DİKKAT SON DAKKİKA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun yusuf polatın ifadesi ni okudunuz mu ?

sinagog önüne eylemin yapılacağı günden önce gelmiş bakmış burada park yapılacak yer yok.
    sinagog önünden geçerken patlatma yapmasının daha uygun olacağını söylemiş, mesut çabuka park edip kaçamazsın sinagogoun önüne gelince şehadet getirip düğmeye basacaksın diye anlatmış.

ne kdaar komik değil mi ? aslında park edip kaçacak ama yer olmadığı için zorunlu olarak intihar eylemcisi oluyor. [evlol]
  • Erte +1
    Seni anlıyorum ama bu gibi insanları anlamıyorum.
    İnsan oğlu ilginç bir yaratık ne için neden yani...

Sen Tears of Sun(Güneşin Göz Yaşları/Bruce Amcam oynamış) filmini izledinmi ?

Yani insan böyle bir vahşete...*****

Bu Nijerya da olmuş olan iç savaşın ta kendisi Bayanlara tecavüz edilmesi erkeklerin çok değişik şekilerde öldürülmesi özellikle hamile kalıp çocuğunu yeni doğurmuş kadınların çocuklarını emzirmemesi için göğüslerinin kesilmesi ETNİK bir KIYIM var ortada anlatılacak gibi değil ve medyada hiç yansıtılmayan şeyler...

YAAAAAA anlamıyorum kardeş biri bana anlatsın yaaaa bir insan ya bir insan nasıl olurda bir insanı artık bir canlıyı demiyorum öldürür ve vicdan azabı duymadığı gibi huzrlu hatta bu olaydan zevk alabilir...

İNSANLIK NERDE ?

Vahşi kana susamış yaratıklarrrrr...
  • ERTE KARDEŞİM +1

Ve şunu daha ilave etmekte yarar var etnik temizlik ve soykırım her geçen gün artmakta ve vahşet dediğimiz bir canlının başka bir canlıya zarar vermesi veya öldürmesini hâla aklım almıyor ve kabulenmek istemiyorum.

Bir insanın bir insanı öldürmesi yok böyle bir şey...

Gerizekalı, fosileşmiş beyinleriyle ne yapacaklarını zanediyor bu ahmaklar.
    Yani anlamadığım konu ise hiçbirinin düşüncesi hiç bir dine girmiyor.
    İla bir insanın bir dine bağlı veya kabullenmesi de gerekmiyor şart da koşulmuyor ama bu insanların hâla din uğruna yaptıklarını benimsemesi ve bunun için yaşaması insanın tüylerini ürpertiyor.

Bir çok Vahşetmi dersin Soykırımı dersin olaylar medyada yer almıyor veya izin verilmiyor yada engelleniyor.

Buna bir çok örnek olmuş yada olan hâla mevcut.

Tears of Sun filmini izlemeni tavsiye ederim.
    Bu filimde Nijerya da olan iç savaşla beraber yapılan etnik temizliği daha doğrusu insan ırkında olan pisliği, vahşeti, çürümüşlüğü sergiliyor.
    Biraz amerikan ordusunun politiksel çıkarlarıda nasıl göz önünde bulundurduğunu gösteriyor.

Keşke her şey daha bir güzel olması dileğiyle.

Saygılarımla,

ENE

• HORT
  • 3 yıl geçmiş aradan birader bende yeni oldu sandım alla alla
  • Aynen varya direk üşüştük :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIZIK

HORT

gerizekalı beyinsiz aptal herif istanbulda yakınlarımız eşimiz dostumuz var küfür ettim bol bol aptal herif böyle konu hortlatılırmı
  • Abi Çok Korkmuş Gibisin:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlyAllen

Abi Çok Korkmuş Gibisin:S

ne korkmucam ya mallık yapıyolar acaba bişey oldumu diye telefona sarılıodum
  • Bnde ilk başta hedehödö die kaldım ama tarihe bakınca
  • Bn Bi Poliyannacılık Oyniim blki Unutmamızı İstemiyordur... Yani Siz yarınınızı unutursanız gelecekte tkrar karşınıza çıkabilir gibisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

quote:

Orjinalden alıntı: CIZIK

HORT

gerizekalı beyinsiz aptal herif istanbulda yakınlarımız eşimiz dostumuz var küfür ettim bol bol aptal herif böyle konu hortlatılırmı

Arkadaş da aranmış yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlyAllen

Bn Bi Poliyannacılık Oyniim blki Unutmamızı İstemiyordur... Yani Siz yarınınızı unutursanız gelecekte tkrar karşınıza çıkabilir gibisinden

neyse, geçenlerde bir kaç iş yerini ve arabaları kundaklamışlardı ohaber sandıydım-dı
    dün de pkk yandaşları adana da yasa dışı yürüyüş yapmak için toplanmışlar neyseki polisimiz durdurmuş.
    bunların yüzünden adana'nın adı çıkıyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenn -- 17 Şubat 2006 13:45:24 >
  • yani hort boyle konularda yapılmaz. hicte komik degil.
  • Bende afalladım birden.
  • Hoca napıyorsunuz ya bunlar sakat konular dalga geçilecek konular değil insanın yüreği ağzına geliyor..
  • sikayet edilmisitr
  • ulan ne manyak adamlar var yaaa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.