beyoğlundaki saldırıdan haberleri vardı.Bomba patlamadan evvel beyoğluna polis otobüsleri gelmişti zaten...ama tabi daha erken olaya el koyma şeklinde bahsediyorsanız o hakkikaten benimde merak ettiğim bir konu bu insanlar çaktırmadan yüklü miktarlarda bomba malzemezi alıyorlar bombayı imal ediyorlar bu durumu nasıl enseliyemiyor polis bende şaştım....o zaman bu ülkede önüne gelen kafayı yemiş cahil kühala belkide zeki insanlar iki kuruşa alır malzemeyi yapar bomabayı milletin canına kast eder.....
bence bunların hepsi aylar önce planlanmış komplolor.
dua edinde başka bi yerden çıkmasın ? en büyük dileğim bu.
merak etme malik kardeşim bu devran böyle gitmez
hepimizin dileği bu
Butun Turk Milletinin basi sagolsun. Allah olenlerin ruhlarina rahmet eylesin, yararlananlara acil sifalar versin, yakinlarini kaybedenlere sabir versin. Bu kahpece saldirilarin arkasi gelme ihtimali cok yuksek arkadaslar. Maalesef elimizden hic birsey gelmez bunlardan kacmak icin cunku bu lanet, kahpe, ******, "teror" denen sey ne zaman, nasil, nerde olucak belli olmuyor; su anda yapabilecegimiz tek sey milletce birbirimize kenetlenip bu tur pis, hain, igrenc saldirilarin karsisinda dimdik durmaktir. Boyle seyler Turk Milletini ne etkiler ne yikar. Acimiz cok buyuk ama bu tip seyler bugune kadar bizi yikmadi ve yikamazda. Umarim bunla biter daha fazla masum insanin olmesini kaldiramiyorum artik. Muslumani, Hristiyani, Yahudisi hic fark etmez sonucta hepimiz insaniz ve Allahin verdigi cani Allahtan baska kimse alamaz. Hele Allah adi altinda hic mi hic kimse alamaz. Basin sagolsun TURKIYEM!
+1 just1 TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN, ÖLENLERE RAHMET EYLESİN... UMARİM Bİ DAHA TEKRARİ OLMAZ ALLAH ÜLKEMİZİ BU İNSANİYET DIŞI YARATIKLARDAN KORUSUN
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />başbakan açıklama yapıyor terör saldırısı laflarını ayaklarımın altında ezerim diye. 1 hafta sonra al sana ezme işte. Türkiye çiftlik oldu ya. istihbarat örgütleri için. herkez istediği atı oynatabiliyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ducati</i> <br />beyoğlundaki saldırıdan haberleri vardı.Bomba patlamadan evvel beyoğluna polis otobüsleri gelmişti zaten...ama tabi daha erken olaya el koyma şeklinde bahsediyorsanız o hakkikaten benimde merak ettiğim bir konu bu insanlar çaktırmadan yüklü miktarlarda bomba malzemezi alıyorlar bombayı imal ediyorlar bu durumu nasıl enseliyemiyor polis bende şaştım....o zaman bu ülkede önüne gelen kafayı yemiş cahil kühala belkide zeki insanlar iki kuruşa alır malzemeyi yapar bomabayı milletin canına kast eder..... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 BOMBA HAZIRLAMAK İÇİN TÜRKİYEDEN DAHA KOLAY BİR ÜLKE GÖRMÜYORUM...
hepimizin basi sagolsun,bende olaylar esnasinda belediye otobusundeydim Mecidiyekoy-Kozyatagi 1.bogaz koprusune inmekteydikki leventteki patlamayla otobusun camlari filan sallandi ne oluyoruz demeye varmadan toz bulutunu gormeye basladik kotuye yormayip eski bir bina filan yiktilar gibi seyler dusundum tam koprunun ortasinda ikinci ses kafami taksim tarafina cevirdigimde havada ucusan parcalari kopruden gorebildik,otobusde radyosu olan biri patlama sayilari 5 cikti filan deyince epey kormaya basldim kelimeyi sahadet filan getirdim,Allahtan diyer olaylar dogru cikmadi,bu yasadiklarimiz son olur insallah.
uye oldugum mail grubuna gelen mesaji aynen buraya atiyorum
teroristler veya gizli servisler... > > > > kim olursa olsun, bizi turkuyle , kurduyle , muslumani > > > > ile , yahudisi > > > > ile, ermenisi ile, hristiyani ile, sunnisi ile, alevisi > > > > ile..... turk > > > > vatandaslarini sevmeyenlerin bir isi daha... > > > > > > > > Allah olenlere rahmet eylesin, kalanlarina da sabir > > > > versin... > > > > > > > > Her kim isek, hangi dine veya her neye mensup isek.... > > > > > > > > Bu olaya tepki verelim... hem de ayni anda.... > > > > > > > > 21 Kasim Cuma aksami Saat 18:00 > > > > > > > > - 1 dakika isik kapama- acma eylemi yapalim > > > > - o gece Kadir gecesi.. Muslumanlar camilerde olenlerin > > > > tumu icin mevlut > > > > okusun, dualar etsin.. > > > > - yahudi, hristiyan, ermeni ..v.s. tum cemaatler o gece > > > > ozel ayin > > > > duzenleyip > > > > olenleri ansin... > > > > - her musluman eger tanidigi bir yahudi varsa o aksam > > > > evine iftara davet > > > > etsin.. > > > > - o aksam, polis eger patlamalrin oldugu bolgedeki > > > > yasagi kaldirirsa, o > > > > sokaklara cicekler birakalim.. > > > > - bu yazilari mail olarak tum ulkeye 1-2 gunda > > > > yayabiliriz... > > > > > > > > Bunu basarabiliriz... > > > > > > > > Ve bunu yapanlar her kimse amaclarina > > > > ulasamayacaklarini tum dunyanin > > > > gozleri onunde gosterebiliriz. > > > > > > > > Hadi ulkem.. kucaklasalim !...
herkesin başı sağolsun. ne yazık ki terör, terörü doğuruyor. Abd ve İngilterenin dünya üzerinde uyguladığı terör (yakın tarihte sırasıyla Afganistan ve Irak) geri tepiyor. Teptiği ülke de Türkiye oldu, gerçi hedef İngilteredir (ingiliz sermayeli hsbc bank ve ingiliz konsolosluğu). Tabii ki terör (hangi taraftan gelirse gelsin) haklı olamaz, terör uygulayanları ve uygulatanları şiddetle kınıyorum. Sokakta dolaşalım ama mümkünse hedef olma olasılığı yüksek bölgelere gitmeyelim (çok uluslu şirketlerin merkezlerinin çevresi ve avrupa, abd konsoloslukları) Yani Kadiköyde, Bakırköyde falan bir şey olmaz.
müslüman olduğunu kim söyledi ?[:(!] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1(Basında çıkan haberlere göre şimdilik öyle gözüküyor)
El Kaide saldırıları üstlendi
İstanbul’da dün düzenlenen saldırılan sorumluluğunu El Kaide’ye bağlı Şehit Ebu Hafız El-Mısri Tugayı üstlendi. Örgüt açıklamasında, müslümanlara karşı savaştığı için İngiliz çıkarlarının hedef alındığını duyurdu. ntvmsnbc.com
Gül, “Saldırılarla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı söyleniyor” sorusu üzerine, bazı kişilerin gözaltına alındığını doğruladı. Gül, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirterek, şu aşamada daha fazla bilgi vermenin doğru olmayacağını ifade etti.
İstanbul’da dün düzenlenen saldırılan sorumluluğunu El Kaide’ye bağlı Şehit Ebu Hafız El-Mısri Tugayı üstlendi. Örgüt açıklamasında, müslümanlara karşı savaştığı için İngiliz çıkarlarının hedef alındığını duyurdu. ntvmsnbc.com <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Peki abicim nasıl oluyorda bu insanlar daha müslümanlıktan bahsediyorlar!
Ne dengesiz insanlar bunlar...
Sanırım din gözetmiyorlar artık bizide batının bir parçası olarak algılıyorlar tabi ben sadece ortadaki konu üstüne yorum yapıyorum...
onların düşündükleri Türkiyedeki yabancı kökenli insanlara zarar vermek(ing. abd, italyan alman vs.) ama bu arada ölen insanlarında müsülüman olduklarını unutuyorlar...danimarka bir açıklama yapmıştı olayın ardından "Türkiye, ABD, İtalya ve İsraile yakın olmasının bedelini ödüyor" diye...
o zaman italya ve abdnin türkiyedeki yerlerinede saldırmayı planlamışlardır....
herşey olabilir "masonlara yönelik saldırılarımız devam edecek" diye bir açıklama geldi saldırıyı yapanlardan...
Onlara göre bu devlet dinî yapıda olmadığı için din düşmanı (dâr-ül harb - savaş alanı, cephe denebilir) sayılır (mantık olarak Bush'un 11 Eylül sonrası söylediklerine ne kadar da benziyor). Bu düzene ses çıkarmayan ve destekleyen bizler de müslüman değil, münafık ve kafirleriz. O nedenle bir Musevi veya Hristiyan bizlerden daha yüksek bir yerde. Eylemlerin ses getirmesi için ise Türklerin ölmesi pek etkili olmaz. Arada Türklerin olması ise hiç sorun değil, sinek gibi ölüp giderler.
Üniversite yıllarında bir kısmıyla muhatab olmuştum bunların. Üzülmüştüm, nasıl olur da böyle insanlar hem üniversite okuyacak kadar kapasiteli olup da doğup yemeğini yedikleri kabı kirletecek kadar pislik bir aldanmışlığa batmalarını anlayamamıştım. Bilmezler ki, yüce dinimizin %95'i insanı ve toplumu medenileştirip mutlu etmeyi hedefler, ancak belki %5'lik kısmı devlet ve yönetimle ilişkilendirilebilecek hükümler içerir...