Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erdem bey size bir şey sormak istiyorum.

Digitürkte bir kampanya var yan odaya %50 indirimli diye. Ben 199 tl lik paketi aldığımda diğer tv me yıllık 100 tl olarak mı ücretlendirilir nasıl olur acaba ?

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyayanoda/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floperx -- 7 Kasım 2013; 21:54:23 >
  • Bu kampanya zaten fiyat olarak çok iyi siz bu paketi bayi yada merkezden temin etseniz size bu fırsatı sunamazlar !
    Giriş + 2 keyif + hd,3d farkı ile alıyorsunuz bizden kurulum aktivasyon hediye ! 16,60 tl aylık ödemeniz var !

Diğer türlü size Giriş + 2 keyif artı 7,90 hd farkı ile 28,99 tl veriyorlar yan odaya 21,99 tl geliyor ve 12 veya 24 ay taahhüt vermeniz gerekiyor artı 30 tl aktivasyon alıyorlar !

Bizden 2 paket alarak bu fırsattan yararlanabilirsiniz 16,60 kaçırılmaz fırsat bey efendi taktir sizin,

Teşekkürler,
  • Erdem bey, hd yayın ligtv + giriş paket + belgesel ve cocuk paketi.

Aylik 45 tl yemi denk geliyor?
    Bunu yaninda birde sporextre paketi isterim.
    Kredi karti ilemi odeme yapiliyor yoksa normal faturai geliyor. Ona gore gun icinde veya aksama gelip almak istiyorum.
    Iyeligimi iptal ettim. Digiturk yillik toplamda 640tl altina inemeemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş + 2 Keyif + lig tv +hd,3d taahhütsüz senelik 549 tl word,axess,bonus kartlara 12 taksite bölüyoruz aylık 45,75 tl geliyor size kurulum ücretsiz bir kere mahsus teknik ekip 30 tl aktivasyon alıyor
    kurulumdan sonra müşteri hizmetlerini arayarak 10,99 tl sporextrayı ekletebilirsiniz.

12:00 ve 19:00 saatleri arasında mağaza'dayım

Erden Uçar - 0530 304 11 00 beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz,

Teşekkürler,
  • Yarın Erden beyin yanında olacağım. Almayı düşünen var ise irtibata geçelim Indirim den faydalanalım.

• Sure bitiminde verilen cihaz geri mi aliniyor bizde mi kaliyor?

• Bizim size sunduğumuz bir senelik taahhütsüz paket,seneye devam ettirmek isterseniz bizden gelip yeniden paket alıp üyeliğinizi yenileyebilirsiniz aksi bir durumda digitürk size sormadan taahhütlü'ye çeviriyor 13.ayda 83 tl civarı fatura çıkarıyor önemli bir detay bu !!! devam etmek istemiyorsanız bir ay önceden kapatma talebinde bulunmanız gerekiyor ve kurulum da size kurduğu çana geri almıyor ama kutusunu istiyor !

Teşekkürler,
  • Sonucta taahutsuz olmuyor yani :)

Taahutsuz dedigin kullan at gibi olu...

Digi ye 4. Araniyor

• Kısmen öyle bir sene kafanız rahat olacaktır fatura geldi gitti yok sezonluk kombine bilet gibi düşünebiliriz
  • yokmu fiyat indiriminden yararlanmak isteyen ?
  • Merkezi sistemi olana pazar da kurulum yapiliyor bilginize sunarim

• 7 den sonra gellsek bize yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Malasef normal fiyattan alirsiniz zaten fiyat iyi ama toplu olarak erken gelirseniz yardimci olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Malasef normal fiyattan alirsiniz zaten fiyat iyi ama toplu olarak erken gelirseniz yardimci olabilirim

digiturk'ün modüllü bir pakedi var mı? ben sözleşme imzalamadan CI modül girişi ve dahili uydusu olan, merkez çanak antene bağlı televizyonumda bir defa ödeme yapmak suretiyle digiturk almak istiyorum. üyelik şeklinde istemiyorum.
  • Modul vermiyoruz senelik paket alirsaniz bir daha odemeniz olmaz kutu veriyoruz

• DERBİ MAÇA SAATLER KALDI SON 34 TANE PAKET KALDI !!!
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 8 Kasım 2013; 22:54:18 >
  • Erden Ucar 0530 304 11 00 dilediginiz zaman arayiniz

• Derbi maca yayin acilir senelik taahhutsuz paket 549 tl

• ben bu akşam alsam yarın bağlanabilir mi. apartman da merkezi sistem var mı yok mu bilmiyorum
  • Merkezi sisten var mi diye orenin ve bana donun yardimci olmaya calisacagim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.