Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz size digitürk kendi hd kutusunu veriyoruz çanak kurulumu ücretsiz olarak yapılıyor harici başka bir cihaz olmuyor,
    digitürk youtelsat üzerinden yayın verir bu sistem olmadan hd izleme şansınız yok,
    senelik taahhütsüz hd lig tv paketi 549 tl 12 taksit imkanı var 45,75 geliyor
    siz bizden paketi giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi olarak alıyorsunuz (keyif paketleri,belgesel,müzik,haber,çocuk,spor olarak beşe ayrılıyor
    bir kere mahsus senelik 30 tl aktivasyon alınıyor ekip tarafından bunun dışın başka bir ödemeniz yok.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Merhaba,

Biz size digitürk kendi hd kutusunu veriyoruz çanak kurulumu ücretsiz olarak yapılıyor harici başka bir cihaz olmuyor,
    digitürk youtelsat üzerinden yayın verir bu sistem olmadan hd izleme şansınız yok,
    senelik taahhütsüz hd lig tv paketi 549 tl 12 taksit imkanı var 45,75 geliyor
    siz bizden paketi giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi olarak alıyorsunuz (keyif paketleri,belgesel,müzik,haber,çocuk,spor olarak beşe ayrılıyor
    bir kere mahsus senelik 30 tl aktivasyon alınıyor ekip tarafından bunun dışın başka bir ödemeniz yok.

Teşekkürler,

giriş paketi+2 keyif paketi+ şampiyonlar paketi bunun aylık ücreti ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 5 Kasım 2013; 12:57:22 >
  • Bir yıllık taahhütsüz 549 tl 12 taksit imkanı ile 45,75 tl geliyor kurulum ücretsiz gelen ekip sadece bir kere mahsus 30 tl aktivasyon alıyor,
    Bu kampanya media markt özel piyasının zaten ortalama 300 tl altında veriliyor özellikle ümraniye media markt alış verişsiz 839 tl paketi sizden 290 tl direk düşüyor diğer mağazalarında nadir yapılıyor
  • quote:

Istanbulda tanıdınız var mi veya bize havale yapabilirsiniz aktivasyon ocak ayına kadar yapilmasi mümkün beni dilediginiz zaman arayabilirsiniz...

havaleyi hangi hesaba yapabiliriz ve hangi banka
  • GARANTİ BANKASINA BİZE YAPMANIZ LAZIM
  • Ben bir türlü karar veremedim, D Smart mı Digitürk mü? Kafama takılan şeyler var. İsteğim belgesel kanalları ve HD yayınlar. D smarta göre Digitürk'ün kanalları az gibi göründü bana. Uydu kanalları yok mu Digitürk'te? Bana yol gösterirseniz sevinirim.
  • Digitürk yayın kalitesi tartışılmaz belgeseller olarak kapsamlı yayına sahip discovery,nat geo wild,animal planet seri başta olmak üzere 10 tane belgesel kanalı mevcut hd ve 3d farkı ile izleme şansınız da var,ulusal,yabancı ve az da olsa yerel kanallarımız var tercih sizin
    film,dizi,lig olarak çok kapsamlıyız 900 üzeri yerli türk filmler movimaxlarımız artı dizimax kanallarımız mevcut.

Teşekkürler,
  • Bu hafta olan fb gs macina yayin acilir 3 uzeri almak isteyenler beni arayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu hafta olan fb gs macina yayin acilir 3 uzeri almak isteyenler beni arayabilirler

üç kişi toplanırsak kaç liraya gelir fiyat
  • 4 kisi gelirseniz 499 tl alabilirsiniz gelmeden once arayiniz

• Ben Zeytinburnu'nda oturuyorum. En yakın hangi media markt'tan temin edebilirim? Tabi en önemlisi haftasonu oynanacak derbiye yetişir mi?

• Bu kampanya ümraniye media markt özel diğer media markt mağazaları 839 tl çekiyor 290 tl hediye çeki veriyor bey efendi bilginiz olsun,kurulum 2 gün içinde yapılır...
  • quote:

Bu kampanya ümraniye media markt özel diğer media markt mağazaları 839 tl çekiyor 290 tl hediye çeki veriyor bey efendi bilginiz olsun,kurulum 2 gün içinde yapılır...

İnternetten hallettim hocam. Dediğiniz gibi 839₺'di sitede. Forumda daha önce bir arkadaş 239₺'lik indirim kodu paylaşmıştı onu kullandım ve kargo dahil 553.90₺'ye indi fiyat üstüne enpara 100₺ artı %2.5 avantajix 440₺'ye falan gelecek

• Ümraniye media markt taahhütsüz senelik hd şampiyonlar paketi 45,75 tl
  • DEV DERBİ MAÇINA YAYIN AÇILIR ARKADAŞLAR MERKEZİ SİSTEMİNİZ VARSA PAZAR BİLE KURULUM YAPILABİLİR BİLGİ İÇİN ARAYINIZ TEŞEKKÜRLER,
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 7 Kasım 2013; 0:51:10 >
  • Beni dilediginiz zaman arayabilirsiniz
    Erden Ucar - 0530 304 11 00

Tesekkrler,

• Arkadaşlar bugün veya yarin derbiden önce alacak var mi varsa 3 kişi alalim

• Yok mi almak isteyen derbiye yetistirelim

• İndirimden yararlanmak istiyorsanız son demleriniz arkadaşlar toplu almak isteyen arkadaşlar mazağa'ya gelmeden önce beni aramanız gerekiyor bilginiz olsun...
  • Erdem bey size bir şey sormak istiyorum.

Digitürkte bir kampanya var yan odaya %50 indirimli diye. Ben 199 tl lik paketi aldığımda diğer tv me yıllık 100 tl olarak mı ücretlendirilir nasıl olur acaba ?

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyayanoda/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.