Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdenu

Arkadaslar merhaba,

Taahhutsuz lig paketi 45,75 tl

Modul vermiyoruz kurulunda hd kutu veriliyor

yukarda sorduğum soruya cevap verecekmisiniz ?
  • BEY EFENDİ ŞUAN BİZ DE GİRİŞ+2 KEYİF+HD VAR SİZ BUNUN DIŞINDA LİG,FİLM,DİZİ ÜÇÜNDEN BİRİNİ SEÇMENİZ GEREKİYOR, SENELİK TAAHHÜTSÜZ PAKETİN FİYATI 549 TL SİZ DAHA SONRA İSTERSENİZ DİĞER PAKETLERİ EKLETEBİLİRSİNİZ

ÖRNEK;
    GİRİŞ+2 KEYİF+LİG+HD FARKI İLE ALDIĞINIZDA 549 TL SENELİK TAAHHÜTSÜZ PAKETE SAHİP OLURSUNUZ
    DAHA SONRA BUNU ÜSTÜNE TAAHHÜTSÜZ OLARAK FİLM,DİZİ 26 TL FARKLA EKLEYEBİLİRSİNİZ
    VE 12 TAKSİT İMKANI VAR BİLGİNİZE SUNARIZ

TEŞEKKÜRLER,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 31 Ekim 2013; 21:20:52 >
  • Benim bir sualim olacaktı,
    Digitürke 5 senedir üyeyim ama bu sene üyeliğimi kapattım başka platform aldım,fakat ana merkezden arkadaşlar ara ara değişik fiyatlarla teklifte bulundular aöa hiçbiri cazip gelmedi.

Benim sormak istediğim şu
    Giriş paket almadan sadece ligtv alabilirmiyiz mesela şampiyonlar paketini? Elimde kutu çanak vs hepsi hazır zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün ama türksat üzerinden yayın alabilirsiniz 48 tl taahhüt vermek şartıyla ve hd olamayacak yerel kanallar ve şampiyonlar olarak,
    Biz size senelik hd şampiyonlar paketini 45.75 tl'ye taahhütsüz verebiliriz ulusal ve belgesel kanallarınız dahil her hafta bir maçınız da 3D izleyeme imkanı da mevcut toplam maliyet 839 tl olan ve ortalam ayda 70 tl ödenen pakete yıllık toplam 549 tl sahip olabilirsiniz 12 taksite kadar bölündüğü taktirde size 45,75 tl gelir

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 31 Ekim 2013; 23:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Mümkün ama türksat üzerinden yayın alabilirsiniz 48 tl taahhüt vermek şartıyla ve hd olamayacak yerel kanallar ve şampiyonlar olarak,
    Biz size senelik hd şampiyonlar paketini 45.75 tl'ye taahhütsüz verebiliriz ulusal ve belgesel kanallarınız dahil her hafta bir maçınız da 3D izleyeme imkanı da mevcut toplam maliyet 839 tl olan ve ortalam ayda 70 tl ödenen pakete yıllık toplam 549 tl sahip olabilirsiniz 12 taksite kadar bölündüğü taktirde size 45,75 tl gelir

Teşekkürler,

Öncelikle teşekkür ederim ama mevcut sistemi bozmadan sadece maç yayınları için çözüm bulmam gerek,çünkü başka platformdan zaten yayınım var ve o nedenle diğer kanalları zaten izlemiyorum ve bu nedenle boşuna para vermek istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Taktir sizin ama zaten bu paketin amacı maç içerisinde olanlar size bonus olarak değerlendirebilirsiniz
    size bir senelik şampiyonlar paketini piyasanın ortalama %45 indirimli artı taahhütsüz olarak sunuyoruz.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 31 Ekim 2013; 23:39:36 >
  • Beni dilediginiz zaman arayabilirsiniz
    Erden Ucar - 0530 304 11 00

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene sonra abonelik bittiği durumda abonelik devam ettirilirse fiyat ne olacak?
    abonelik sona erdirilirse kutu geri mi alınacak?

teşekkürler
  • giriş+2 keyif paketi ( belgesel ve sporsever paketi ) + şampiyonlar paketi 549 tl tamam. bu paketlerde hangi kanalları HD VE 3D olarak seyredebilirim..
    saygılar.
  • 1 ay sonra digitürk aboneliğim son bulucak eğer paket kalırsa bundan alacağım
  • diyelimki şampiyonlar paketim var .kasımpaşanında maçlarını ilave ettirmek istiyorum napicam. bi üst paktemi geçeceğim. ne kadar yansır faturaya.
  • Merhaba arkadaslar,

Sorularinizi aksam cevaplamaya calisicam aciliyeti olan varsa beni telefondan arayabilir
    Magazadayim suan internete girme sansim az bu durumdan dolayi ozur dileriz

Tesekkurler

• Merhabalar,

#serkan_u2000

Verdiğimiz paket bir senelik ve taahhütsüz bir sene sonra tekrar bizden paket alarak üyeliğinize taahhütsüz olarak devam edebilirsiniz aski bir durumda 13 aya gelindiği tarihinde digitürk size sormadan üyeliğinizi taahhütsüz olarak uzatıyor ortalama 83 tl kadar masraf çıkarıyor bilginize sunarız.

#impressM

Her hafta bir maçınızı 3D izleyebilirsiniz bunun dışında belgeseller kanallarında ve zaman zamanda diğer kanallarınızı 3D izleme şansınız var.

#SaWYeR53

Paketten yana sıkıntımız yok almak istediğiniz zaman beni aramanız yeterli.

#recep-kovboy

Müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor ama ortalama anadolu takımlarını 4,99 tl ekleyebilirsiniz diye biliyorum.

Hepinize Teşekkürler,

Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz

Saygılar,

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 1 Kasım 2013; 21:23:01 >

• Magazada

Lig paketi 53

giris paketi 23

• Fenerbahçe - Galatasaray derbisine yayın açılır 3 paket üzeri alanlara özel indirim #499 tl bu fırsat kaçmaz

Dilediğiniz zaman beni arayabilirsiniz

Erden Uçar _ 0530 304 11 00

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 2 Kasım 2013; 22:06:46 >
  • FORMA YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ VEYA BENİ ARAYABİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER,
  • benimle beraber gelip 3-4 kisi olarak umraniye media markt tan 499 tl avantajindan faydalanmak isteyen kimler var?
  • giriş paketi + belgesel paketi + film paketi + HD

bu şekilde bir paket oluşturabilirmiyiz yani maç istemiyorum bilgi verebilirmisiniz
  • Biz bugün alacağız. 499 için adayız.
  • sedat bey ve bana katilacak bi kac arkadas daha varsa saat belirleyip umraniye media markt kapi onunde bulusalim. bu alisveris merkezine avrupa tarafindan nasil gelirim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.