Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜMRANİYE MEYDAN AVM MEDİA MARKT ÖZEL SADECE 549 TL !
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 29 Ekim 2013; 0:19:02 >
  • Detaylı bilgi için beni arayabilirsiniz...

Erden Uçar - 0530 304 11 00

Teşekkürler,
  • Kampanya devam ediyor talepleri almaya devam ediyorum

tesekkurler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Bugün media markt doğum gününe özel indirimlerimiz vardı (bursa ve eskişehir) içindi kampanya bir günlük sadece ve sona erdi ilgi gösterenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 30 Ekim 2013; 2:31:35 >
  • Hd ve 3D paketimizin fiyatı senelik fiyatı #549 tl

Normal fiyat 839 tl

Ümraniye media markt 290 tl direk düşüyor sizden çıkan maliyet sadece 549 tl

Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz veya forma sorularınızı yazabilirsiniz...

Erden Uçar - 0530 304 11 00

Teşekkürler,
  • şampiyonlar pakedine ek dizi+film+sporextra paketleri ile komple kaç paraya gelir aylık acaba.bende şehir dışından gelmeyi düşünüyorum
  • Merhaba,

Şampiyonlar ulusal kanallar,belgesel ve hd,3d ile birlikte 45,75 tl kurulum ücretsiz bir kere mahsus teknik ekip 30 tl aktivasyon alıyor...
    dizi ve film ekleyebilirsiniz sonra taahhüt de yok bilginize. 13 tl farkla

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Merhaba,

Şampiyonlar ulusal kanallar,belgesel ve hd,3d ile birlikte 45,75 tl kurulum ücretsiz bir kere mahsus teknik ekip 30 tl aktivasyon alıyor...
    dizi ve film ekleyebilirsiniz sonra taahhüt de yok bilginize. 13 tl farkla

Teşekkürler,

İstanbul da 459 TL lik kampanya bekliyoruz Erden Bey...
  • Dün Eskişehir ve Bursa media markt doğum günü vardı bizzat kendim de vardım o gün,o güne özel bir kampanyaydı bitti malasef istanbul da bu fiyatı görülmesi zor ama mart nisan aylarında paket kalırsa olabilir,
    3 üzeri alanlara özel indirim uyguluyorum bilginiz olsun.

Teşekkürler,
  • Şimdi bu vermiş olduğunuz fiyata dizi ve film paketleri de dahil mi yoksa sadece giriş + 2 keyif + lig tv şampiyonlar paketi mi?
  • Giriş + 2 keyif + şampiyonlar,film,dizi üçünden birini seçmeniz lazım veya ek olarak sonradan müşteri hizmetlerini arayarak ekletebilirsiniz senelik 549 tl 12 taksit imakanı ile 45,75 tl bölebilirsiniz.

Teşekkürler,
  • Anladım teşekkür ederim
  • Rica ederim beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz veya sorularınızı forma yazabilirsiniz

Saygılar,
  • Digiturk taahhutsuz 5-6 ay kullanacagım taahhutsuz hd yada hd plus giris , belgesel, cocuk ve muzık paketı ne kadar ve elınızde var mı
  • Ulusal kanallar,belgesel,çocuk,hd olmak üzere taahhütsüz toplam #199 tl taksitli 16,60 tl geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 31 Ekim 2013; 1:26:54 >
  • sizin verdiğiniz kutunun plus özelliği var mı ? (durdur, devam et, geri al, ileri al, kayıt)
    yoksa sadece HD'mi
  • Var hd ve 3d destegi mevcut arti harici harddisk baglandigi taktirde kayit yapma ozeligine sahiptir

• Abi bu iş nasıl oluyor. Ben daha önce hiç üye olmadım. Ayrıca dreambox 500 modeli uydu alıcım var. Bu paketi alsam bana kutu falan verilecekmi ? Yoksa modül gibi birşeymi verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Var hd ve 3d destegi mevcut arti harici harddisk baglandigi taktirde kayit yapma ozeligine sahiptir

ben size tek bir soru soracam ve bana taahhütsüz fiyatını söyleyin lütfen.

salonlar dışında tüm paketler lig+dizi+film+v.s. tümü yani.
    ve gelecek kutu 9504hd mi olacak ?
  • Arkadaslar merhaba,

Taahhutsuz lig paketi 45,75 tl

Modul vermiyoruz kurulunda hd kutu veriliyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.