Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelik paketlerin son kurulum tarihi 31/03/2014 !
  • ...80 ADET LİG TV HD 3D PAKETİ MEVCUT....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

...80 ADET LİG TV HD 3D PAKETİ MEVCUT....

Fiyat 549TL mi 479TL mi şampiyonlar paketinde ? Güneşlide sanırım 479 dan satılmış hafta sonu zira.
  • Normal fiyat 839 tl 290 hediye ceki veriyor o magaza hafta sonu dogum gunune ozel o fiyati verdi bizde sadece 549 tl bu magazaya ozel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Normal fiyat 839 tl 290 hediye ceki veriyor o magaza hafta sonu dogum gunune ozel o fiyati verdi bizde sadece 549 tl bu magazaya ozel

peki teşekkür ederim, buna +30TL de kurlum yada aktivasyon vericeğiz sanırım. 579TL olacak / 48 TL ye geliyor.
  • evet 30 tl aktivasyon var teknik ekip alıyor bir kere sadece... almayı düşünüyorsanız yardımcı olabilirim size arayın yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 21 Ekim 2013; 14:32:14 >
  • quote:

evet 30 tl aktivasyon var teknik ekip alıyor bir kere sadece... almayı düşünüyorsanız yardımcı olabilirim size arayın yeter...

Teşekkürler, henüz karar vermedim..
    normalde 2 senedir iptal edip bu şekilde alıyorum ama bu sefer çok cazip gelmedi fiyat
    aboneliğe devam edersem ayda 12-13TL gibi farkediyor.
    Tekrar teşekkürler.
  • Taktir sizin,piyasada bu fiyatın genelde üstü merkez ve bayiler bu fiyatı veremiyor verse bile türksat üzerinden veriyor ! ilgilendiğiniz taktirde yardımcı olurum size, taahhüt gibi sıkıntınızda yok !

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 21 Ekim 2013; 15:25:38 >
  • 3 üzeri özellikle lig paketi almak isteyenlere özel indirimlerimiz var bilginize sunarız...

Ürün Danışmanı - Erden Uçar - 0530 304 11 00
  • .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Giriş Paketi Bedeli 03/10/2013-02/11/2013 1.üyelik

Keyif Paketleri Bedeli(2 Adet) - 1.üyelik

Spor Extra Paketi 03/10/2013-02/11/2013 1.üyelik

HD Yayın Bedeli 03/10/2013-02/11/2013 1.üyelik

Şampiyonlar Paketi Bedeli 03/10/2013-02/11/2013 1.üyelik

Kullandığım paketleri yukarıda yazdım.3 kasımda taahütüm bitiyor.aynı paketleri 1 yıllık sizden alsam fiyat nedir ? ayrıca ben de digitürk uydu alıcı ve anten tesisatı kurulu tekrardan uydu alıcısı verilece mi yoksa bendeki ile devam mı edicem ?
  • GİRİŞ + 2 KEYİF + SMP + HD,3D = 45,75 TL BİR SENELİK TAAHHÜTSÜZ PAKET
    SPOR EXTRA İÇİN 9.99 FARK ÖDEYEREK ALABİLİRSİNİZ
    KURULUM ÜCRETSİZ 30 TL AKTİVASYON VAR İLK KURULUMDA TEKNİK EKİP ALIYOR
    BU YENİ ÜYELİK OLACAĞINDAN DOLAYI YENİ KUTU GELECEK SİZE

BANA ULAŞMAK İSTERSENİZ - ERDEN UÇAR - 0530 304 11 00

TEŞEKKÜRLER,

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

• .
  • 81 ilimizin hepsine hizmetimiz mevcut,dilerseniz kurulumdan sonra kutusunu yurtdışına götürebilirsiniz youtelsat sistemi olan her yerde izleyebilirsiniz....
  • Digitürk Ürün Danışmanı - Erden Uçar - 0530 304 11 00
  • erden bey iyiakşamalar. istanbul da ikamet etmekteyim. Lig tv amacıyla digitürk bağlatmayı düşünüyorum.Pek içinde değilim bu işlerin bilgim noksan kısaca ifade edeyim. turksat kanalları + lig tv sd ve hd fiyatı nedir, taahüt olmaması çok güzel, almaya karar verirsem mağazanıza gelmek durumundamıyım birde senelik ücreti kart nakit vs toplumu vereceğim ? şimdiden teşekkürler
  • Merhaba,

Öncelikle türksat hiç gerek yok ondan daha uygun senelik 549 tl hd ve 3d belgeseller ulusal kanallar dahil taahhütsüz bir paket sahibi olmak isterseniz aylık ödemeniz 45,75 geliyor yakınsanız ümraniye media markt'a buyurun yüz yüze de görüşelim...
    kurulum ücretsiz (çanak.dekoder,kablo vb) gibi giderleriniz kesinlikle olmayacak!
    Bir kereye mahsus teknik ekip 30 tl aktivasyon alıyor

Beni istediğiniz zaman arayabilirsiniz... Erden Uçar - 0530 304 11 00

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 22 Ekim 2013; 22:35:23 >
  • ÜMRANİYE MEYDAN AVM,MEDİA MARKT BENİ ÖĞLEN 12:00 VE 20:00 SAATLERİ ARASINDA MAĞAZADA BULABİLİRSİNİZ TELEFONUN DEVAMLI AÇIK BİLGİNİZE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 23 Ekim 2013; 0:21:48 >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazaya gelen müşterilerimize teşekkür ederiz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.