Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senelik sampiyonlar paketi 549 tl
    12 taksit imkani mevcut
    Aktivasyon yil sonuna kadar var
    Kurulum oldugu andan itibaren bir yıl baslar

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 19 Ekim 2013; 21:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelik paket 549 tl
    Kurulum yapildigi andan itibaren 12 ay kullanim hakkiniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 19 Ekim 2013; 21:09:11 >
  • yukaridaki sundumuz butun paketler youtelsat uzerinden yayin verir

• ŞAMPİYONLAR PAKETİ

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • BROŞÜR'DEN İNCELE...
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 19 Ekim 2013; 23:18:53 >
  • ben istanulda oturmuyorum. giriş paketi ve lig tv hd olması yeterli. ne kadar a kapatırım kurulum vs dahil...
  • Giriş paketi ve lig paketini beraber 549 tl gelir size artı 30 tl aktivasyon var başka bir ödemeniz yok kesinlikle kurulum ücretsiz 12 taksit imkanı var beni aramanız yeterli işlemler için...

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 20 Ekim 2013; 0:27:40 >
  • Normal fiyat 839 tl olan paketi 290 tl hediye çekini anında düşüyoruz size toplam senelik maliyeti #549 tl 12 taksit imkanı ile 45,75 tl geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 30 Ekim 2013; 16:35:07 >
  • Merhabalar,

Asagidaki paketle ilgileniyorum. Nasil edinebilirim. Sariyerde oturuyorum.

GİRİŞ + 2 KEYİF + HD VE 3D PAKETİ SADECE #16,60 TL (KURULUM VE AKTİVASYON HEDİYE)

• Havale yapabiliriz veya mağazaya buyurun gelin müsait bir anınızda elden alın nasıl arzu ederseniz...
  • Detaylı bilgi için telefon ile irtibata geçerseniz size yardımcı olabilirim...

Ürün Danışmanı - Erden Uçar - 0530 304 11 00

Saygılar teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 20 Ekim 2013; 1:24:02 >
  • magami5a stok sikintisi yok kampanya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gusto

aktivasyon tarihi en son ne zaman acaba? digitürk üyeliğimin bitmesine daha var ama şimdiden alabilirim. bir de giriş paketi+şampiyonlar paketi+2 keyif paketinin yıllık fiyatı nedir acaba?

Arkadaşlar bilgi için banada ulaşabilirsiniz Turan çevik erden uçar ile beraber çalışmaktayız 0545 527 60 43

• Güneşli GİRİŞ + 2 KYF PAKETİ+ ŞAMPİYONLAR PAKETİ VE HD SADECE YILLIK 479 TL

buna istinaden fiyatlarınızda revizyona giderseniz bana 1-2 saate pm atarmısınız bugün Ümraniyeye gelebilirim yoksa telden 479 a alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Güneşli GİRİŞ + 2 KYF PAKETİ+ ŞAMPİYONLAR PAKETİ VE HD SADECE YILLIK 479 TL

buna istinaden fiyatlarınızda revizyona giderseniz bana 1-2 saate pm atarmısınız bugün Ümraniyeye gelebilirim yoksa telden 479 a alacağım

ayni fiyat avantaji olursa gun icinde ben de alirim

• Evet aynı fiyata olursa bende bugün gelip alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniyeden hala ses yok fiyatiyi gelmedi heralde
  • Arkadaslar o magazaya ozel o fiyat bugun son yil donumunden dolati sadece 2 gun icindi yarindan itibaren yok bilginize

• geçen sene yine mediamarktdan alınan üyeliği bu verilen şifreyle 1 yıl daha uzatabilir miyiz?
  • eskisini iptal etmeniz lazim yeniden senelik paket almaniz lazim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.