Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazağa da Lig,Film;Dizi... stoklarımız mevcut dilerseniz standart üyelik paketimiz de yeteri sayıda mevcut...

Ürün Danışmanı - Erden Uçar - 0530 304 11 00

Dilediğiniz zaman arayabilirsiniz...

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 23 Ekim 2013; 22:10:02 >
  • 75 lig,dizi.film ve 26 giriş paketi stok var bilginize...
  • Umraniye meydan avm de media mrakt gel 3 paket uzeri al indirimlerden faylab...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Lig FX
    Giris paketi 25
    Stokta olan suan bu kadar

• futbol ile çok fazla aram yok. ama ara sıra derbileri falan izlemek istiyorum. pederler falan gelince.

fakat sadece ayda 2 - 3 maç için lig tv almak istemiyorum.

digiturk e HD standart paket ile abone olsam.

1- bazı maçları seyretmek için maç başına kiralama oluyor mu?

2- oluyorsa maç başına ek ne kadar öderim?
  • Merhaba,

Standart üyelik 16,60 maçına göre değişir, özellikle derbiler 50 tl den aşağa değil !
    Biz şuan ulusal kanallar ve belgesel,lig tv ve hd,3d dahil 45,75 taahhütsüz veriyoruz

Tedekkurler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 25 Ekim 2013; 23:08:43 >
  • ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT DİGİTÜRK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR...
  • Bilgi ve yardım için beni dilediğiniz zaman arayabilir veya forma yazabilirsiniz...

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 26 Ekim 2013; 0:39:15 >
  • Hocam ben engelli olarak 2 yıldır Giriş+3 Keyif paketi+SüperLig+HD ve SporExtra kullanıyorum. Spor extra olmadan diğerleri için taahhüt bitiminden sonra 46.5 TL ödeyeceğim bildirildi tabii taahhütle. Sizinki 1 TL az da olsa taahhütsüz olmasıyla daha avantajlı duruyor. Acaba mevcut üyeliğime sizin fiyat ve koşulunuzla devam etmem mümkün mü?
  • mediamarkt kampanyaları lig tv türksat şampiyonlar paketi fiyatı nedir acaba
  • Turksat 48 tl
    Ben size youtelsat uzerinden hd belgesel lig tv senelik toplam 549 tl aylik 45,75 tl taahhutsuz paket bilgnize sunariz

• Taahhutsuz pakey olmasi buyuk avantas yeni uyelik gerekir eski uyeligin uzerine olmaz

• Dilediğiniz zaman forma yazınız veya arayınız...

Teşekkürler,
  • Erden - 0530 304 11 00

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Bilgi ve yardım için beni dilediğiniz zaman arayabilir veya forma yazabilirsiniz...

Teşekkürler,

Erden bey merhaba
    dün sizden dayımla beraber gelip 199 liralıkpaketi almıştık
    bugun bağcılardan özgür iletişimden bağlamaya gelecekler ben gelırken kesınlıkle vestel marka yada baska marka uydu alıcısı getırılmemesını ıstedım ,gorevlı bana makınaların merkez depodan geldıgını ellerınde humax marka var ıse getırebılceklerını eger yoksa mevcut makına kurulduktan sonra yenıden kayıt acıp humax getırebılceklerını soyledı,bunun ıcın bızden fark ısteyebılırler.bende ılk mesajını prınt ettım kuruluma gelınce gostercegım
    aktıvasyon ucretı alınmayacak kurulum ucretı alınmayacak ve makına humax olacak dıye beyanınızı gosterecegım buna ragmen benden para ısterler ve de baska makına getırırlerse ne yapacagız? saygılar

• Merhaba,

Bize humax kutu diye bilgili verildi ama size gelen kutu markası değişik olsa bile hd ve 3d özeliğini kesinlikle taşıyor ikinciye gelirler ise aktivasyon alabilir bilginiz olsun !
    Yalnızca ilk kurulum da kurulum ve aktivasyon yok.

Teşekkürler,
  • Dilediğiniz zaman forma yazınız veya arayabilirsiniz... Teşekkürler,
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • BU OLAY BEYLİKDÜZÜ MEDIAMARKTA YOK MU?ÜMRANİYE NERE BEYLİKDÜZÜ NERE
  • Var ama o mağazalarda bu fiyat yok onlar lig paketini 839 tl olarak çekiyor 290 tl hediye çeki veriyor
    ümraniye media markt tek fiyat 549 tl 12 taksit imkanı ile 45,75 tl kadar bölüyor...

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.