Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mazagaya gidiyorum suab beni bekleminizi rica ediyorum mudurumle sizin icin konusucam toplu gelme fikiriniz mantikli ben 12:00 orda olacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 12 de orda olmayı düşünüyoruz.
  • Ben geldim avm ye. Var mi alacak.

• Erken gitmişsiniz Avrupadan karşıya geçmek geç oluyor ben ancak akşam saatlerinde orda olurum. Erden bey tek de gelsek yardımcı olabilir misiniz?

• Bu paket taahhutlu oyle olmasa iptal etmek icin faksla ugrasilmazdi sure dolunca paket otomatik liste fiyatindan devam ediyor

• Alkadaşlar 550 tl aldım. gelenolmayınca
  • Sadece toplu satislarda indirim mevcut toplu almayi pilanliyorsunuz beni aramaniz gerekiyor bilginiz olsun ben magazada yok kimse ilgilenmez bilginize sunarim normal indirimsiz olarak alacaksaniz sorun olmaz

• aksam saat 7 e kadar gelirseniz yardimci olabilirin

Tesekkurler

• mrb.bu giriş+2keyif paketinde indirim yapmayı düşünüyor musunuz?bir arkadaşım ve ben almak istiyoruz da ama geçen yıla göre pahalı geliyor.geçen sene 149tl'den satılıyordu hatta tv alana 99tlye bile verildi.bu sene fiyatı neden böyle arttı anlamış değilim.ne dersiniz,149tl olur mu?
  • Normal fiyatı 329 tl artı 100 tl çeki veriliyor bir dönem özel kampanya yapıldı tv alanlara ve paket sayısı azalınca elde kalan ürünleri zararına verilmişti ve yenilenmeye gidildi şuan 199 tl sadece ümraniye media markt'a özel 12 taksit imkanı ile 16,60 tl taahhütsüz olarak yararlanabilirsiniz kurulum aktivasyon hediye !
  • Turan çevik beye ve özellikle ERDEN beye çok teşekkür ediyorum mağzaya gittiğimde şampiyonlar paketi aldığımda bana çok yardımcı oldu; şöyleki Dijiturkü aktive etmek için bile kendi telefonundan arayıp yardımcı oldu.Bu foruma sırf kendisine teşekkürlerimi iletmek için kaydoldum sağolun
  • RİCA EDERİZ SİZDE SAĞOLUN HER ZAMAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN...
  • Kalan paket sayisi lig 48 giris 20

Erden Ucar - 0530 304 11 00

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Toplu alımdaki indirimden faydalanmak isteyen arkadaşlar var ise
    bir araya gelebiliriz.
  • Arkadaslar toplu satislarda magazaya gelmeden once beni arayiniz

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    çanakkaledeyim ve gelme ihtimalim çok düşük.. nasıl alabilirim bu paketi... ayrıca şimdi alıp ocak ayında aktive edebiliyor muyuz erdem bey? çünkü şu anda ben digitürk kullanıyorum ve taahhüdü ocak başı bitiyor
  • Istanbulda tanıdınız var mi veya bize havale yapabilirsiniz aktivasyon ocak ayına kadar yapilmasi mümkün beni dilediginiz zaman arayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 4 Kasım 2013; 21:39:51 >
  • 3 üzeri paket alanlara özel indirim kaçmaz bu fırsat derbi maça yayın açılır toplu paket almak istiyorsanız mağazaya gelmeden önce bilgi için arayınız !!!
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 4 Kasım 2013; 21:45:09 >
  • Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz...

Erden Uçar - 0530 304 11 00

Teşekkürler,
  • Ben hiç digiturk kullanmadım
    1 - Atlanta HD box cihaz ile digiturk izlenir mi? Modul giriş yeri var.
    2 - taraftar paketi HD tahhütsüz kaç TL? Taraftar paketi ile sadece maç mı izleniyor?
    3 - Lig tv ye abone olmak için ille de giriş paketi almak zorunlu mu?
    4 - Merkezi turksat anteni ile LiG tv HD izlenir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.