Şimdi Ara

İST. ÜNV. İktisat Fak. Uzaktan Eğitim ile Açık ve Uzaktan Eğt. Fak. Arasındaki Fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi uzaktan eğitim işletme ile Açık ve uzaktan eğitim fakültesi işletme arasında ne gibi farklılıklar var ? Bİlgisi olan arkadaşlar var mı?

• yanlış bilmiyorsam iktisat fakültesi uzaktan eğitim belli bir puanı kontenjanı var barajı geçen herkes giremiyor yani,diğeri de bildiğimiz açıköğretim bu şekilde alımlar bayağı yaygınlaştı önceden sadece anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi vardı şimdi bayağı bir okul açtı,harçları 200 lira civarı olması lazım
  • Eşim için sormuştum. Bİlgilendirme için teşekkür ederim. Açıköğretim işletme bölümünü kazandı.
  • Ben İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisiyim Uzaktan Eğitim arkadaşımın belirttiği üzere puanla girilen ve kontenjan sınırı olan bir bölüm ayrıca belli bir ortalama yapınca Uzaktan Eğitimden Örgün eğitime geçme olanağı sunuyor.
  • Ne kadar bir ortalama tutturmak gerekiyor bunun için? Not sistemi hakkında felan bilginiz var mı acaba?
  • Tabikide var :) Uzaktan eğitimde okuyan arkadaşım 3.5 dedi ama googleden istanbul üniversitesi uzaktan eğitim fakültesinin öğrenci işlerini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz bence
  • Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.