Goreceginiz bu resimler %100 orijinal ve birer baş yapıttır , bunlara bakarken agzınızı kapamayi unutmayiniz!Bendeki bu resimler lvl 10-26 arası karısık cekimlerdir inşallah ilerde daha iyilerini yayinliyacam ilgilenen arkadaslara Cok tesekkurler ! (oyundaki adım Nikolas ilgilenen arkadaslar pm atsın ! Ben ve arkadaslarım elimizden geldigince yardım ederiz !)
Burası Ksro deilde fos olmasın ? yanlışım warsa düzeltin
hani oyunda hic beni cekmemissin
bu arada kerberosu iyi yakalamissin (yada o seni iyi yakalamis yerde sen yattigina gore )
nick:d3v1LNuK3r_v lv : daha 33
üyelik alabilsem bende gelcem alabilen varsa alsın pls ve bu arada güzel ssler emege saygı
Üyelik ile sorununuz neki eğer ksnn bulamıyosanız ben FOS topiğinde bir sürü verdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Summ3r
Burası Ksro deilde fos olmasın ? yanlışım warsa düzeltin
Fos da dogru ama Ben Kore silkroad oldugunu belirtmek için Ksro dedim ve geneldede bu terim kullanılıyor !
Valla bilemiorum ama buraya herkez FOS diyor Ksro deil amacım kimseyle kavga etmek deil bildigim kadarını söyledim
Ben de EÇİde INT Wizard açtım haadeess'in fos konusuna yazdığı accountla girdim 8 lvl oldu ismini dikkat çekmesin diye korece bişeler salladım Bayağı güçlüler galiba bu karakterler. geçen 17 level lık bi canavar kestim kendimden 2-3 lvl yüksek canavarlara da tek geçiyorum.. Görevleri de anlamıyorum ne dediğini o yüzden yapmıyorum bi ilk 3 görevi yapabildim gerisini yapmadım