Şimdi Ara

İstanbudaki 2 Yıllık Ünüversiteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbulda 2 Yıllık elektronik bölümü ile ilgili ünüversitelerin nerde oldugunu ve bu ünüversitelerin ismini bilen varsa söyleyebilir mi?

• marmara. yıldız. istanbul üni. istanbulda ki üniversitelerin hepsinde var ekeltronikle ilgili bölüm ama kimisinde biyomedikal yok, kimisinde endüstriyel elo. yok. ayrıca öss kılavuzunda var bunlar. sınavsız geçiş düşünüyorsan tablo 3A da vardı seçebileceğin yerler.
  • strykr verdiğin cvp için sağol öss sınavına giricem eğer kazanamssam 2 yıllık istanbulda bi üniversite düşünüyorum mekatronik okumayı düşünüyorum ama tam karar vermedim henüz.
  • rica ederim ne demek bende ayrıca 2 seneliğe gidiyorum. benimde aklımda 3 bölüm vardı biyomedikal,mekatronik ve endüstriyel elektronikti.
    ben endüstriyel elektronik okumayı seçtim zaten 1. sene nerdeyse hiç birinin farkı yok ders olarak. bölümden memnunum. kafana takılan bi soru olursa sorabilirsin.
  • bende aynı tercihler arasında kaldım mekatronik i seçtim. (gebze myo)

marmaradaki (göztepe) hocalara çok ısrar ettik 2 yıllık açmaları için ama o laboratuara myo öğrencisi gitmez dendi. hak verdik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.üniversite
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.