Şimdi Ara

istanbul-akyazı-mudurnu-nallıhan-beypazarı yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yakın zamanda istanbul'dan Beypazarına gitmek için bu yolu kullanan var mı ?

şu an en kısa mesafe göstermesine rağmen araştırmama göre yolun kötü olduğunu gördüm ama bu haberler 2016 yılının haberleri.https://www.youtube.com/watch?v=99oNKBWPvWc

Şu anki durumu nedir bilmiyorum

bu yolumu kullansam yoksa 100 km fazla mesafe katedip direkt otoban ayaş 'dan Beypazarına mı geçsem

km olarak fazla ama saat olarak aralarında 10 dakika oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 27 Nisan 2018; 12:38:48 >

• Taşkesti üzerinden diyorsunuz galiba? Geçen sene gitmiştim, bence güzel bir yol. Bazı yerler virajlı, bazı yerlerin asfaltında çukurlar vardı ama genel olarak iyiydi. Rahat bir yol ve manzarası güzel yerler vardı.

istanbul-akyazı-mudurnu-nallıhan-beypazarı yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Taşkesti üzerinden diyorsunuz galiba? Geçen sene gitmiştim, bence güzel bir yol. Bazı yerler virajlı, bazı yerlerin asfaltında çukurlar vardı ama genel olarak iyiydi. Rahat bir yol ve manzarası güzel yerler vardı.

doğrudur Hocam
    Taşkesti üzerinden gideceğim. yol duble yol değil virajlar vss düşünülünce ortalama hızınız ne kadar dı?.

Zamanında Nazilliden Salihliye giderken daha az km olarak görüp beydağından gitmiş uzun yola göre 1 saat daha uzun sürmüş dağlık olduğu için tırmanma vs.. inanılmaz benzin yakmıştım. Aynı hataya düşmek istemiyorum :)

• Biz fotograf çekimi için giderken devamlı olarak Geyve Taraklı Göynük yolunu kullanıyoruz, gece uyurken şöför yol daha kısa diye Akyazı'dan girmiş fazladan 1 saat vakit kaybettik...
  • ist-geyve-taraklı-göynük-nallıhan-beypazarı istikametini kullanırım genelde
    hem videoda gösterilen bölümden kurtulmuş olursunuz hem de daha yeşil güzel bir istikamet

akyazı yolunu virajlı dağlarda yolcuların midesini bulandırdığı için kullanmıyorum

diğer alternatif, ist-eskişehir-nallıhan-beypazarı
    eskişehir-nallıhan arası gidiş/geliş eski bir yol mesafeyi de uzatır, farklılık olsun diye tercih edilebilir
  • Akyazı- Nallıhan arası kötü. Değmez yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leprechauntr L kullanıcısına yanıt
    Sık, sık Muğla Dalamana giderim. Geçen sene değişiklik olsun diye,aynı zamanda gezmek için; İzmir-Salihli-Kırkoluk- Gölcük-Birgi- Ödemiş-Beydağ-Nazilli-Bozdoğan-Kavaklıdere-Muğla yolunu kullandım, 3 saatte gideceğime , geze, geze, molalarla birlikte 7 saat sürdü. Yorucu bir yolculuktu. Sonbaharda bu yolu tavsiye ederim çok güzel görsel manzaralar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızlılık adına kullanılmaz. ancak doğa severler için çok daha iyi bir alternatif.

köy içi hız bölgelerinde 50 km hız sınırı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.