ben bunun ne olduğunu pek anlamadım ama sitesinde baya güzel hizmetler falan gösteriliyo. http://anadolukuzey.gov.tr/
mesela yeni labaratuvarlar falan tanıtılmıi ne bileyim hastaneler var. nöbetçi eczaneleri bile bulabiliyosunuz. yeni gördüm bunu ama sağlık anlamında baya bi kilometre taşı, devrim gibi. detaylı bilgisi olan da yazarsa sevinirim.
sağlık hizmetlerinde yeni bi yaklaşım. yerelde toplanıp birlik kurulmuş. hizmet standardı getirilmiş. vizyon misyon belirlenmiş. hastaneler çile olmaktan çıksın isanları kolayca sağlık hizmeti alsınlar diye uğraşılmış. laboratuvarlar dünya standartlarında yapılmış.. daha ne yapsınlar... sağlık bakanlığı çalışmış valla, haberimiz olmamış.. helal olsun..
valla ben sabah gördüm biraz inceledim de baya iyi bi site olmuş. devletin yaptığını da iyi anlatmış. olması gereken bu, yoksa bilinmiyo. bu arada bakana helal olsun müezzinoğlu geldiği günden beri çok iyi çalışıyo. farkı hissediyoruz... hastaneler laboratuvarlar falan çok daha iyidurumda cidden.. bi de biz sağlığımıza dikkat edip daha az hasta olmayı becerebilsek daha iyi olacak....
allah kimseyi düşürmesin hastanelere. lakin zor günümüzde allah başımızdan eksik etmesin. eskiden hasta olan komuşusunda ilac varsa onu isterdi hastaneler ile uğraşmamak için.
geçenlerde cerrahpaşa çocuk acile gittim gece saat 2 de. muayene test röntgen sonuç girip cıkmak 1.30 saat sürmedi. nöbetci eczaneden de ilaçları aldım sadece 7 tl ye. saat 4 gibi evimdeydim. sadece 2 saatte 40 derece ateşi olan çocuğum mışıl mışıl uyumaya devam etti. özele gitsen bukadar hızlı ve güzel hizmet alamazdık ve test ücretleri peş peşe gelirdi. bir çok özel hastane hastaları sağlığı bozulmuş insan değil yolunması gereken tavuk olarak görüyor. çok şükür bu imkanlara bin şükür. görmezden gelenleri de vay haline.
bunun parti ile alakası yok bu GERÇEK ülke gündemi bu. DEVLETİN halkına sunması gereken hizmet. lakin bugünlere kadar bir türlü alamadığımız hizmet.
quote:
Orijinalden alıntı: joker-38
... test ücretleri peş peşe gelirdi.
Sağlık Bakanlığı da senin paralarınla (vergilerinle) çalışıyor, bil istedim. Özel hastane ise vergi yerine direkt senden alır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mises
quote:
... test ücretleri peş peşe gelirdi.
Sağlık Bakanlığı da senin paralarınla (vergilerinle) çalışıyor, bil istedim. Özel hastane ise vergi yerine direkt senden alır.
özel hastaneler ile işin oldumu bilmiyorum. lakin ufak bir şeyde okadar çok test istiyorlarki ve o testlerin bilmem ne kadarını devletten alıyor ve bilmem ne kadarını senden alıyor. hatta bazıları birşey imzalattırıyorlar (fax yazıcı internet vs. ) hastane mesraflarının alındığına dair bir şey imzallatırıyorlar.
vergiler şimdi alınmayamı başlandı? eskiden vergi alınmıyor muydu? o vergiler alınmasına rağmen hastaneler bu haldemiydi? vergi almak devletin işi hizmet etmekte devletin işi. birini yapar diyerini yapmaz ise ne olur?
quote:
allah kimseyi düşürmesin hastanelere. lakin zor günümüzde allah başımızdan eksik etmesin. eskiden hasta olan komuşusunda ilac varsa onu isterdi hastaneler ile uğraşmamak için.
geçenlerde cerrahpaşa çocuk acile gittim gece saat 2 de. muayene test röntgen sonuç girip cıkmak 1.30 saat sürmedi. nöbetci eczaneden de ilaçları aldım sadece 7 tl ye. saat 4 gibi evimdeydim. sadece 2 saatte 40 derece ateşi olan çocuğum mışıl mışıl uyumaya devam etti. özele gitsen bukadar hızlı ve güzel hizmet alamazdık ve test ücretleri peş peşe gelirdi. bir çok özel hastane hastaları sağlığı bozulmuş insan değil yolunması gereken tavuk olarak görüyor. çok şükür bu imkanlara bin şükür. görmezden gelenleri de vay haline.
bunun parti ile alakası yok bu GERÇEK ülke gündemi bu. DEVLETİN halkına sunması gereken hizmet. lakin bugünlere kadar bir türlü alamadığımız hizmet.
sen birde darıca farabi devlete gel doktorun odasına girip muayene olana kadar 3 tane kapıda 20-25 er kişi nin arkasında sıra beklemen lazim ilaça gelince ilaç 7 lira + 15 lira muayene = 22 ilaçın fiyatı zaten 15-20 lira olduğunu düşünürsek ne anladık biz bedava sağlık hizmetinden?
ha eskiden daha mi iyiydi hayır değildi ama şimdide devlet hastaneleri tozpembe değil bunu kime anlatsan güler sana gerçi banlıyım ben, sen okuyamazsın bunları işine gelmez :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme