Şimdi Ara

istanbul anadolu yakası mangal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar beyler simdiden yerleri ogrenmek istedim. Anadolu yakasinda giris ve otopark ucretini odeyip kendi mangalimizla girebilcegimiz veya iceri eti sokup ordaki hazir mangallari kullanabilme imkanlarimiz olan nereler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu riva, beykoz veya sile'ye daha onceden gitmis olan

• Ben de aynen böyle bi yer arıyorum.
  • Biz gittik o haftasonu şile yolunda şile'ye gelmeden önce göbek var ışıklar var. Ordan sağa döndük zaten kocaman tabela var yazıyo ''kahvaltı-mangal yeri''. Arabayı koyabilceğiniz yerde var orda ve kömür,mangal,masa her şey hazır siz sadece tabak,çatal,ekmek,su vs.. gibi market alışverişinizi yapıp gitseniz yetiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkert

Biz gittik o haftasonu şile yolunda şile'ye gelmeden önce göbek var ışıklar var. Ordan sağa döndük zaten kocaman tabela var yazıyo ''kahvaltı-mangal yeri''. Arabayı koyabilceğiniz yerde var orda ve kömür,mangal,masa her şey hazır siz sadece tabak,çatal,ekmek,su vs.. gibi market alışverişinizi yapıp gitseniz yetiyo.

Çok teşekkürler hocam.

Maltepe'de de Keyf-i Mangal diye bi yer buldum internetten.

• 6 kişi mangal keyfi 35 lira biz 12 kişiydik gittiğimizde bunun gibi polonezköy'de yer bulmuştuk ama fiyatları çok uçuktu ondan yoğurttan tut ıslak mendiline kadar alıp gitmiştik, sakin yerdi kalabalık değildi. Dağ,orman,tavuk,köpek,dere,köprü (küçük tahta bir şeydi) takılmıştık.
  • Uğurmumcuya gidebilirsin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.